Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hani olumsuzluk yoktu? Böyle moral bozarak başaramayız motivemiz düşer.

Bu hafta eksiydin haftayada eksi olacaksın bunu kodla zihnine ben eksi çıkıcam de.

O direnci göstericez hep birlikte. Bayrama 100 lerde olma şansımız var

27 Şubat 2022

sabah 11.00
sucuklu peynirli omlet
5 yeşil zeytin
1 tk bal
domates salatalık
1 dilim ekşimaya ekmek

öğlen 15.00
kıymalı taze fasulye yemeği
1 salatalık turşusu
1/2 dilim ekşimaya ekmek
1 kare bitter
1 avuç çekirdek

akşam 19.15
1 mercan balığı
roka domates soğan salatası
1 dilim tbe
1 tk tahin pekmez

yatana kadar 1,5 lt den fazla su

canım moralini bozma. istikrarlı bir şekilde diyete ve spora devam etmiştir, zayıflamıştır.
sen şimdi ev yemeklerine döndün güzel oldu. böyle devam et. poğaça, simit, tatlı yeme. tatlı yerine glisemik indeksi düşük meyve koy. bak o kilolar nasıl gidecek. ama araya sürekli hamurişi, tatlı girerse kilo gitmiyor.

bak ben de güzel giderken aralarda yediğim için 2 aydır 80 e çok yaklaşmışken bir türlü 79 u göremedim. karbonhidrat çok etkiliyor. bu böyle

hamurunu karabuğday unundan yapsam glutensiz olur en azından diye düşündüm.
Ayyy karabuğday da yazın yoğurtla çok tüketmeme rağmen tatsız tuzsuz bişi yahu. Karatay bile lahmacuna hayır demiyor 1 tane ye normalini ye bence.

Ayyy karabuğday da yazın yoğurtla çok tüketmeme rağmen tatsız tuzsuz bişi yahu. Karatay bile lahmacuna hayır demiyor 1 tane ye normalini ye bence.
ben çiğ karabuğday unuyla ekmek, poğaça, krep, lavaş, pizza tabanı falan yapıyorum. tanesini sadece yoğurtla değil de salatanın içinde yersen güzel olur. yoksa tabi ahım şahım bir tadı yok. ama sağlıklı bir yiyecek. glutensiz, glisemik indeksi düşük vs. o açıdan bakmak lazım canım.
yok sorun değil çok canım isterse yerim. ama yarına yemek belli.

Bugün öyle zor nefes aldım ki Allah iyi yapsın şifa versin hepimize.

Anneme falan gittim açıldım mı iyice mi kapandım bilmiyorum.
Günün pek iyi geçmedi sayılır ruhen çok kötü olduğumda o boşluğu böyle dolduruyorum.
Geçicek elbet bunlar.
Bir gün fazla oldu diye bozmuyoruz.

Pazar

10:00
2 yumurta minik sosisli
2 dilim tam buğday
3 zeytin
Domates az

12:00
Çay + çıtırlı fıstık ve leblebi

17:00
1 küçük kare dilim irmik tatlısı

19:00
1 dolu tabak kuru fasulye
Yanında çeyrek beyaz ekmek

2 haftadır en kötü menüm sanırım

Ay kızlar biz ev sahibiyle davalık olduk. Hakaretler tehditler falan ifadeler alındı dava açılacak falan. Bir de bunlarla uğraşıyoruz. Çattık belaya yani.
Şu ev değiştirme işi bir bitsin bir yerleşeyim eşimle beraber başlayacağız sağlıklı yaşam programına. O da söz verdi kalkıp sabah sabah koca bir mozaik pasta yapmayacak bir daha

Her şeyin fitini yapıyosun zaten lahmacuna dokunma

üzüldüm canım ya. geçmiş olsun. kolayca uygun ev bulabilmek için yasin suresi oku canım. Allah kolaylık versin.

Bugün
Kahvaltıda ; 1 kk peynir, 2 dilim sucuk(az suyla pişirdim) 3 zeytin, domates, domates, 2 dilim tahıllı ekmek

Akşam yemeği ; 2 kepçe çorba, 4 yk bamya yemeği, yoğurt

Su pek içemedim evde değildim şimdiden sonra içicem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…