Merhabalar
Biraz önce takip ettiğim beslenme uygulamasından ben 111 kiloyken 140 kilo olan bir hatunun 108 kiloya düştüğünü gördüm. Moralim bozulduben niye bu direnci gösteremiyorum yaaa hipnozla beynime beynime kazısalar ne iyi olurdu.
hamurunu karabuğday unundan yapsam glutensiz olur en azından diye düşündüm.Onun fiti olmaz kendi zaten çok ağır bişey değilki
Ağrı devam ediyor. Ama dünden biraz daha iyi gibi hissetmeye başladım inşallah.Nasıl oldunMehfam düzeldin mi?
canım moralini bozma. istikrarlı bir şekilde diyete ve spora devam etmiştir, zayıflamıştır.Merhabalar
Biraz önce takip ettiğim beslenme uygulamasından ben 111 kiloyken 140 kilo olan bir hatunun 108 kiloya düştüğünü gördüm. Moralim bozulduben niye bu direnci gösteremiyorum yaaa hipnozla beynime beynime kazısalar ne iyi olurdu.
Ağız tadıyla bi tane ye fulya ya öyle laho mu olurhamurunu karabuğday unundan yapsam glutensiz olur en azından diye düşündüm.
Ayyy karabuğday da yazın yoğurtla çok tüketmeme rağmen tatsız tuzsuz bişi yahu. Karatay bile lahmacuna hayır demiyor 1 tane ye normalini ye bence.hamurunu karabuğday unundan yapsam glutensiz olur en azından diye düşündüm.
geçmiş olsun canım ve hoşgeldin aramızaAğrı devam ediyor. Ama dünden biraz daha iyi gibi hissetmeye başladım inşallah.
Ağrı devam ediyor. Ama dünden biraz daha iyi gibi hissetmeye başladım inşallah.
ben çiğ karabuğday unuyla ekmek, poğaça, krep, lavaş, pizza tabanı falan yapıyorum. tanesini sadece yoğurtla değil de salatanın içinde yersen güzel olur. yoksa tabi ahım şahım bir tadı yok. ama sağlıklı bir yiyecek. glutensiz, glisemik indeksi düşük vs. o açıdan bakmak lazım canım.Ayyy karabuğday da yazın yoğurtla çok tüketmeme rağmen tatsız tuzsuz bişi yahu. Karatay bile lahmacuna hayır demiyor 1 tane ye normalini ye bence.
Her şeyin fitini yapıyosun zaten lahmacuna dokunmaben çiğ karabuğday unuyla ekmek, poğaça, krep, lavaş, pizza tabanı falan yapıyorum. tanesini sadece yoğurtla değil de salatanın içinde yersen güzel olur. yoksa tabi ahım şahım bir tadı yok. ama sağlıklı bir yiyecek. glutensiz, glisemik indeksi düşük vs. o açıdan bakmak lazım canım.
yok sorun değil çok canım isterse yerim. ama yarına yemek belli.
Teşekkür ederim, hoşbuldumgeçmiş olsun canım ve hoşgeldin aramıza
İnşallah canımAllah şifa versin daha iyi olursun hafta içi
Meyveli olur. Onsuzdamı var. Kuru meyve falan yerim olmazmıMeyveli mi meyvesiz mi?
üzüldüm canım ya. geçmiş olsun. kolayca uygun ev bulabilmek için yasin suresi oku canım. Allah kolaylık versin.Ay kızlar biz ev sahibiyle davalık olduk. Hakaretler tehditler falan ifadeler alındı dava açılacak falan. Bir de bunlarla uğraşıyoruz. Çattık belaya yani.
Şu ev değiştirme işi bir bitsin bir yerleşeyim eşimle beraber başlayacağız sağlıklı yaşam programına. O da söz verdi kalkıp sabah sabah koca bir mozaik pasta yapmayacak bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?