Daha sık ancak özelde gidebilirsin ona da para yetmez...Gittim geldim dinlendim.
İlaç aldım onu kullanıcam.
Daha sık gidebilceğin bi yere git dedi. Devlette zor
Allah kolaylık versin canımİyi akşamlar
Bugün de menüm dünkü menünün aynısı dünden kalanları bitirdik.
Sabah tost, çay
Öğle kahve bir dilim revani
Akşam patlıcan musakka yanına salata
Yine bol sıkıntılı bir gün geçirdik...
Yeme bozukluğu ve başka sıkıntılar için pskiyatrite gittim. Yeme bozuklu denir mi bilmiyorum tani ben öyle diyorum ama o bağımlılık dedi.Bonus hangi dr gittin?? Diyetisyene mi
kesinlikle çok doğru :)Diyor ki obezite bölümüyle çalışınca daha farklı oluyormuş beni yönlendirirlermiş.
Atak geldiği sırada onlarla paylaşıyosun falan dedi.
Aklıma burada birbirimize canın bişey isterse gel yaz dediğimiz geldi.
Burdaki gücün farkındayız zaten olmasak bırakırdık
taamam.Merhabalar
Biraz önce takip ettiğim beslenme uygulamasından ben 111 kiloyken 140 kilo olan bir hatunun 108 kiloya düştüğünü gördüm. Moralim bozulduben niye bu direnci gösteremiyorum yaaa hipnozla beynime beynime kazısalar ne iyi olurdu.
youtube da kilo verme meditasyonu var. mutlaka dinleyin bende dinliyorum yatmadan önce. adamin adi aklima gelmediMerhabalar
Biraz önce takip ettiğim beslenme uygulamasından ben 111 kiloyken 140 kilo olan bir hatunun 108 kiloya düştüğünü gördüm. Moralim bozulduben niye bu direnci gösteremiyorum yaaa hipnozla beynime beynime kazısalar ne iyi olurdu.
taamam.
çaresi dediğim meditasyon. çok basit yapması. bunun için "tamam" dedim. kolay olmasina da güldüm. basitce isteginize kavuşmanızi dilerimNeye tamam? Neye güldünüz?
canim hatırladım. adamin adı erdem taskinsu. 20 dakikalik bi video sanırım. 21 gun yapin diyor ama ben bi kaç defa dinleyince bile cooook faydasini görmüştümtaamam.
youtube da kilo verme meditasyonu var. mutlaka dinleyin bende dinliyorum yatmadan önce. adamin adi aklima gelmedi
Haklısın canım. İnş hepimiz bir düzen oturtabilirzDiyor ki obezite bölümüyle çalışınca daha farklı oluyormuş beni yönlendirirlermiş.
Atak geldiği sırada onlarla paylaşıyosun falan dedi.
Aklıma burada birbirimize canın bişey isterse gel yaz dediğimiz geldi.
Burdaki gücün farkındayız zaten olmasak bırakırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?