Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

06 Mart 2022

öğlen 13.15
2 küçük kivi tarçınlı
yumurta piyazı
peynir+ 1 dilim pastırma
3 çeri domates
1 tk pekmez tahin + 1 ceviz
1 adet kavılca tam buğday unundan lavaş (ben yaptım)

aralarda
1 adet lavaştan
cevizli muammara
1 küçük yulaf unlu cookie (pekmez tahinli)

akşam 19.30
1 lavaş arasına balık
bol yeşil salata
1 küçük bardak acılı şalgam suyu

yatana kadar 1,5 lt su

Selâm hanımlar

Sabah 2 parça ıspanaklı börek,4 kiraz domates, çay
Öğle 3 küçük ekler, çay
Akşam beşamelli haşlanmış karnabahar, salata

Kızlar birşey soracağım hiç Antalya veya İzmir de olanınız var mı ? Orada hayat nasıldır evlere baktık çoook uygun ve güzeller.

kavılca unu mavılca unu, normalden küçük müçük... sonuçta fazla yedim farkındayım. hafta sonum güzel olmadı. cumaya kadar eksi gelmek istiyorsam kendimi hizaya çekmeliyim.
şu savaş ve yağ fiyatları çok gerdi beni. moralim bozuk ne olacak diye düşünüp duruyorum. Allah sonumuzu iyi etsin

afiyet olsun canım. Antalya ve İzmir de de fiyatlar arttı tabi. ikisi de büyükşehir ama İstanbul gibi de değil. İstanbul gereksiz yere pahalı bir şehir.

6 mart menüsü

07.45
2 dilim ekmekle tost
Nescafe
1 domates

Arada bitki çayı

13.00
2 yumurtadan peynirli omlet(unsuz)
Yarim domates
8-9 zeytin
Nescafe

16.15
Türk kahvesi
2 kayisi
1 hurma
4 badem 1 findik

18.15
1 büyük tabak sulu kofte(havuç ve patates vardi un yok.)
1 kase yoğurt

ocak sonu 80 dedim olmadı. şubat sonu 80 dedim olmadı. mart sonu 80 desem olur mu ki

bu arada merak ettim gittim lavaşları mutfak tartısında tarttım. her biri 2 dilim ekmeğe eş. ben daha fazla olur diye korkmuştum. ama kavılca unundan ya çok tok tutuyor.
2 bardak kavılca ununa 1 bardak beyaz un koydum. o da aşırı sert olmasın diye.

12 bin adım attım bugün
İnan hepimizin kendine gore hayati zor ve stresli. Sen çalışıyorsun onun yorgunluguda ekleniyor. Bende evde çok yoruluyorum hiç bir sosyal hayatim yok. Çocuklar 3 haftadir hastaydi ilaçlari yeni bitti yine hasta oluyorlar, bende hastayım 10 gündür.. kimseyle görüşmüyorum. Markete pazara bile cikamiyorum. Bak mesela yarin pazar olacak ama hava yagisli ve bebekle cikamayacagim...
Eşim sürekli mesaide hafta arasi 3 akşam cumartesileri... Hatta bugun pazar ve yine gitti. Hayat şartları zaten almış başını gitmiş.
1 ay önce bende sadece yiyordum, bütün dusuncelerden yorgunlugumdan kurtulmak icin. Gece gündüz yiyordum. Ama bana arti 8 kgya yakın döndü. Sorunlarim duzeldi mi hayir .. şuan sıkıldıkça bunaldikça kalkip yürüyorum. Dun 10 bin adım attim bugunde telefon 8 saymış ama fazladir surekli uzerime de alamadim. Yememide duzene soktum 3 hafta olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…