Hadi inşallah güzel geçsinMutlu pazarlar
Eki Görüntüle 3020265
Siteye girdim ama çıktım pazar günü yoğun geçiyor bi taziyeye gidicem.
Tabloya yarın bakıcam inşallah hedefte koyucaz.
Bugün ben iptal gelince online açık lise sınavına giricem
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Arzuluu
Mehfam
Stres, yorgunluk seni yemeye sürüklüyor. Ama yemek yemek bunlarin hiç birini çözmüyor...Tunaydın hanımlar 84 kg oldum niye oldum nasıl oldum bilmiyorum
afiyet olsun canım. Antalya ve İzmir de de fiyatlar arttı tabi. ikisi de büyükşehir ama İstanbul gibi de değil. İstanbul gereksiz yere pahalı bir şehir.Selâm hanımlar
Sabah 2 parça ıspanaklı börek,4 kiraz domates, çay
Öğle 3 küçük ekler, çay
Akşam beşamelli haşlanmış karnabahar, salata
Kızlar birşey soracağım hiç Antalya veya İzmir de olanınız var mı ? Orada hayat nasıldır evlere baktık çoook uygun ve güzeller.
12 bin adım attım bugünStres, yorgunluk seni yemeye sürüklüyor. Ama yemek yemek bunlarin hiç birini çözmüyor...
İnan hepimizin kendine gore hayati zor ve stresli. Sen çalışıyorsun onun yorgunluguda ekleniyor. Bende evde çok yoruluyorum hiç bir sosyal hayatim yok. Çocuklar 3 haftadir hastaydi ilaçlari yeni bitti yine hasta oluyorlar, bende hastayım 10 gündür.. kimseyle görüşmüyorum. Markete pazara bile cikamiyorum. Bak mesela yarin pazar olacak ama hava yagisli ve bebekle cikamayacagim...12 bin adım attım bugün
Gelmeye çalışıcam cnm tamamen kontrolü bırakmamaya çalışıyorum zaten yoksa yeniden 80leri görürümcanım benim sakın geri alma. yine de gel buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?