Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu, huzurlu sağlıklı haftalar kızlar

Ben 2 haftadır ekmek, pilav makarna yemiyorum. 1 kez bulgur pilavı yedim. Helvaya taktım bu ara tarım kredinin helvaları enfes ne olacak bu halim bilmiyorum

mesirmacunu acı iyi geliyor. bir de sabah 3 hurma ve su tüketiyordum kahvaltıdan yarım veya 1 saat önce
Acilen wc ihtiyacımı gidermem gerek diyorsan sinameki içebilirsin. Ama bunu sürekli yapma barsak florasını bozar bi süre sonra

Gün içinde elma, portakal, armut veya kivi gibi meyveler ye canım. Akşam sebze yemeği. Gece form cay içip yatarsın.
teşekkürlerrr deneyeceğim

7 mart
Kahvaltı 11:00
1 kase tarhana çorbası
1 tane ev poğçası

Ara
Türk kahvesi

Ara
1 elma

Akşam
2 kepçe çorba
4 tavuk kanatı (fırında)
Salata
1 kase yoğurt

Su 3 lt tAmamlıcam
6000 adım

Merhabalar bende liste yazamadım cumartesi pazar bayağı karbonhitratlı geçti. neyseki bugün toparladım gelmişken yazayım bariii

Kahvaltı benim klasiğim 2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta, peynir domates salatalık

Öğlen: bir tabak ıspanak kavurma 2 yumurtalı domates

Akşam: 2 dilim ızgara et yanına söğüş domates, salatalık, biber

07 Mart 2022

öğlen 12.30
peynirli omlet
3 zeytin+ 1 tk taze peynir
1 çk katı pekmez+ 2 küçük incir
1 tk cevizli muammara
salata
1 adet dünkü tb lavaştan (2 dilim ekmeğe eş)

ara 14.30
1 pekmezli yulaflı fit kurabiye

akşam 19.15
2 kepçe yoğurtlu kırık yarma çorbası
1 tabak etli kereviz yemeği
turşu
1 dilim ekşimaya ekmeği
1,5 kahve fincanı kaju ve yer fıstığı

şimdi lavantalı çay içiyorum

yatana kadar 1,5 lt su

İyi geceler kızlar ben 3 gündür saçma sapan yedim ama yarın ve diğer günler daha dikkatli olacağım. Ben de pko da varmış o da kg yu etkiliyor. Bir de ilaçlar dengemi şaşırttı

Sıkıntıdan değil de ağzım boş durmuyor işte
Hamd olsun bugüne şikayetçi değilim. Her sabah daha iyi olacak diye başlıyorum sonrası gelmiyor

Günaydın kızlar ben cumartesi tartıda az artı çıkmıştım. Sanırım 700 gramdı. Ben de iyice bıraktım saçma sapan yedim sonuç bugün üstüne 1 kg daha eklemişim. Güncel kilom 90.3. Bugün daha hafif yerim. Akşam menü paylaşacağım

Canim karbonhidrati kesmen lazim. Baska türlü gitmiyor kilolar ve kalici olamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…