- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
Gün içinde elma, portakal, armut veya kivi gibi meyveler ye canım. Akşam sebze yemeği. Gece form cay içip yatarsın.Selamlarr kızlar , müthiş bir kabızlık sorunum var . Önerileriniz var mıdır?
Mutlu, huzurlu sağlıklı haftalar kızlar
Ben 2 haftadır ekmek, pilav makarna yemiyorum. 1 kez bulgur pilavı yedim. Helvaya taktım bu aratarım kredinin helvaları enfes ne olacak bu halim bilmiyorum
mesirmacunu acı iyi geliyor. bir de sabah 3 hurma ve su tüketiyordum kahvaltıdan yarım veya 1 saat önce
Acilen wc ihtiyacımı gidermem gerek diyorsan sinameki içebilirsin. Ama bunu sürekli yapma barsak florasını bozar bi süre sonra
teşekkürlerrr deneyeceğimGün içinde elma, portakal, armut veya kivi gibi meyveler ye canım. Akşam sebze yemeği. Gece form cay içip yatarsın.
Yulaf kabızlığa çok iyi geliyor bendeSelamlarr kızlar , müthiş bir kabızlık sorunum var . Önerileriniz var mıdır?
Sıkıntıdan değil de ağzım boş durmuyor işteİnan hepimizin kendine gore hayati zor ve stresli. Sen çalışıyorsun onun yorgunluguda ekleniyor. Bende evde çok yoruluyorum hiç bir sosyal hayatim yok. Çocuklar 3 haftadir hastaydi ilaçlari yeni bitti yine hasta oluyorlar, bende hastayım 10 gündür.. kimseyle görüşmüyorum. Markete pazara bile cikamiyorum. Bak mesela yarin pazar olacak ama hava yagisli ve bebekle cikamayacagim...
Eşim sürekli mesaide hafta arasi 3 akşam cumartesileri... Hatta bugun pazar ve yine gitti. Hayat şartları zaten almış başını gitmiş.
1 ay önce bende sadece yiyordum, bütün dusuncelerden yorgunlugumdan kurtulmak icin. Gece gündüz yiyordum. Ama bana arti 8 kgya yakın döndü. Sorunlarim duzeldi mi hayir .. şuan sıkıldıkça bunaldikça kalkip yürüyorum. Dun 10 bin adım attim bugunde telefon 8 saymış ama fazladir surekli uzerime de alamadim. Yememide duzene soktum 3 hafta olacak.
Pco arttikca kg artiyor, kg arttikça pco etkisi artiyor oyle birbirini tetikliyorİyi geceler kızlar ben 3 gündür saçma sapan yedim ama yarın ve diğer günler daha dikkatli olacağım. Ben de pko da varmış o da kg yu etkiliyor. Bir de ilaçlar dengemi şaşırttı
Canim karbonhidrati kesmen lazim. Baska türlü gitmiyor kilolar ve kalici olamiyorGünaydın kızlar ben cumartesi tartıda az artı çıkmıştım. Sanırım 700 gramdı. Ben de iyice bıraktım saçma sapan yedim sonuç bugün üstüne 1 kg daha eklemişim. Güncel kilom 90.3. Bugün daha hafif yerim. Akşam menü paylaşacağım
Doğru diyorsun az az yiyeyim diyorum. Ama bunu başaramıyorum. En iyisi bir süre kesmekCanim karbonhidrati kesmen lazim. Baska türlü gitmiyor kilolar ve kalici olamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?