Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

09 Mart 2022

öğlen 12.30
peynirli omlet+ 1 tk taze peynir
1 tk muammara+ 1 tk katı tahin
salata
1 simit

aralarda
lavaş arası peynir+ muammara
1 incir
1 tutam kuru üzüm leblebi

akşam 19.15
1 kase sulu köfte
zeytinyağlı bakla yemeği
1 fıstıklı çikolata

yatana kadar 1,5 su

Nasıl geçti LenaG umarım hersey yolundadir

Menü
Sabah 1 haslanmis yumurta zeytin peynir domates ile 1 dilim ekmek
Aksam 1 tabak kısır
Ara öğün 1 bardak süt ile form bisküvi 1 adet.
5000 adim 2 lt su. Herkese iyi akşamlar güzeller

Merhabalar

Sabah sütlü filtre kahve
Öğleden sonra 3 gibi 1 simit
Akşam haşlanmış karnabahar, yoğurt

2 kare çikolata
Şöyle bir sıkıntı var mesela bugün 2 kare çikolata yedim çok zor durdum. Hani diyorlar ya herşeyden ye ama az ye diye bende öyle olmuyor. Hiç yememek daha iyi. Bugünden itibaren tatlıyı kesiyorum, pilav ve makarnayı da kesiyorum ve ekmeği de kesiyorum. Bir de böyle deneyeyim bakalım

Giyecek birşey bulamayınca eşim kıyafet alalım dedi ama ben almamaya karar verdim, bana olmayan küçük kıyafetlerime gireceğim. İş ilanlarına bakarken hep aradıkları prezentabl görüntüden çok uzak olduğum gerçeği yüzüme tekme tokat çarptı.

Azmedip sabredersen olur giremedigim bir dolap kıyafet vardi. Şimdi olmayan kalmadi.
Ekmegi kesme ama makarna pilav bunlari kes. Genelde bitter ya da bimde satılan şekersiz çikolata dan alabilirsin
Kuru meyve,yaş meyve ile şeker istediğini bastirabilirin bende ara da çikolata fazla kacirdim ama dengelemeyi ogreniyorsun zamanla

Allah kabul etsinnn :)
Napıyorsun nasılsın sidirim sistemin biraz harekete geçti mi ?

Bendede durum çok vahim. o kadar posalı yiyecekte yiyorum birazdan form çay içicem hergün içmiyorum zaten o da liptonun slim plas ananaslı hindistan cevizli çayı bir işe yaramıyor onun yerine ananaslı yeşil çay bile daha çok iş görüyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…