Bakınıyorum hala. Bu hafta bı atak yapmalıyım. Ramazan geliyor oy oyHer gun 30 dk yürüyüş ve akş 6dan sonra hiçbir şey yememek :)
Nasıl geçtiMerhabalar
Bugün saçma sapan bir yeme günü oldu.
Sabah 1 tane şöbiyet tatlısı attım ağzıma o beni çok tıkadı.
Öğleden sonra 3 gibi yarım lavaş 2 ince dilim kaşar peyniri, çay
Akşam yoğun istek üzerine mantı makarna yapıldı 1 tabak yerim
Kızlar yarın 12 yıl sonra ilk iş görüşmem var ne giyeceğim,ne konuşacağım bilmiyorum çok heyecanlıyım. Hayırlısı ise olsundua edin benim için
İyi geçti aslında ama yaştan sorun olmazsa başlarım diye düşünüyorum. Acilen eşime destek olmam gerekiyor çünkü. Hayırlısı bakalım.
Hayırlısı olsun inşallahİyi geçti aslında ama yaştan sorun olmazsa başlarım diye düşünüyorum. Acilen eşime destek olmam gerekiyor çünkü. Hayırlısı bakalım.
Azmedip sabredersen olur giremedigim bir dolap kıyafet vardi. Şimdi olmayan kalmadi.Merhabalar
Sabah sütlü filtre kahve
Öğleden sonra 3 gibi 1 simit
Akşam haşlanmış karnabahar, yoğurt
2 kare çikolata
Şöyle bir sıkıntı var mesela bugün 2 kare çikolata yedim çok zor durdum. Hani diyorlar ya herşeyden ye ama az ye diye bende öyle olmuyor. Hiç yememek daha iyi. Bugünden itibaren tatlıyı kesiyorum, pilav ve makarnayı da kesiyorum ve ekmeği de kesiyorum. Bir de böyle deneyeyim bakalım
Giyecek birşey bulamayınca eşim kıyafet alalım dedi ama ben almamaya karar verdim, bana olmayan küçük kıyafetlerime gireceğim. İş ilanlarına bakarken hep aradıkları prezentabl görüntüden çok uzak olduğum gerçeği yüzüme tekme tokat çarptı.
İnşallah güzel geçsinKızlar niyet aldım inşallah pos reset yapıyorum bugünden itibaren. Bana başarı dileyin. Lütfen o kadarcik yenir mi demeyin. Desteklerinizi istiyorum
Allah kabul etsinnn :)Huzurlu günler
Oruçluyum ben bugün. Sahurumu gayet iyi yedim inş iftarımda öyle olur.
Eki Görüntüle 3022854
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Arzuluu
Mehfam
Allah kabul etsinHuzurlu günler
Oruçluyum ben bugün. Sahurumu gayet iyi yedim inş iftarımda öyle olur.
Eki Görüntüle 3022854
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
She-Raa
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Arzuluu
Mehfam
Sağolasın sen napıyosun nasılsın?Allah kabul etsinnn :)
Napıyorsun nasılsın sidirim sistemin biraz harekete geçti mi ?Allah kabul etsinnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?