Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah güzel geçsin
Şuan gayet güzel akşam evde nasıl geçecek bilmiyorum ev daha çok korkutuyor
Allah kabul etsin
Mthn83 yargılamıyorum asla ama bunun için bi dr la görüşsen mi? Sıvı püre beslenme zor
Bende düşündüm ama bu işi takip edecek Dr yok burda. Çuvalla para gömmek istemiyorum
Diyetisyen arkadaş var ona söyledim o nedir dedi. İnsanlar kendini gelistirmiyor bu konuda

Nasıl geçiyor günün seni çok kararlı gördüm bu çok iyi iş başvurun ne zaman sonuçlanıcak acaba burası olmasa başka bir yerde iş bakarsın ne kadar zamandır ara vermiştin yeniden çalışmaya başlamakta sana çok iyi gelicektir

Ben kırkımdan sonra işe başladığımda vucudum şaştı bir 15 gün uyku düzenim de değiştiği için hızlı kilo vermiştim yüzüm gözümde şişmişti ....

Çalışma hayatı evet güler yüz ve prezantabılık istiyor bizde kendimize bu dorultuda elimizden geldiği kadar bakıcaz

Son düzenleme:
İlk günün mü bende bu listeleri bilmiyordum netten biraz baktım hayret bunu nasıl kaçırmışım
İnsan bazen sıkılıyor vucudu bir şaşırtmak istiyor. yap bakalım iş yeri için evden mi hazırlık yaptın götürdün

Ben sivi beslenme oldugunu bilmiyordum. Açıkçası ben sağlıksız buluyorum kendin bilirsin yine de saygi duyarim

Çok sevindim bir düzen kurmana inşallah devamli olsun

Kar tatili olunca bende bir boşluk hep olmayacak şeyler yemek istiyorum neden böyle, sanki bana tatil olmusta
Şu kar dalgasını atlatalım herşey daha iyi olucak doğa şu an çabamızı pek desteklemiyor. nisan mayıs tam bizim ayımız olur gerçi ramazan bizi nasıl etkiler bilemiyorum

Dün akşam ben büyük bir kupa salep içmiştim onu yazmayı unutmuşum hep kardan bunlar

Yüz yogası yapmak istiyorum yada yüz egzersizleri, hangisi işe yarar bilmiyorum. yaşa bağlı kilo verip almaktan yüzüm ve gıdı bölgem iyi durumda değil. yüzümde bir yorgunluk ifadesi oluştu bunu bütün çevremde söylüyor .....

Bu konuda ne düşünüyorsunuz benim gibi yüz yogası yapmak isteyen var mı?

Sağolsun eşim bu karlı havada eve erken gelip gelirken de sıcacık simitler getirince yanında çayla peynirle yedim. Hem yedim hem söylendim. Böylece bugün patlamış oldum. Neyse ki sabah birşey yememiştim.
İş herhalde olumsuz oldu bugün arayacaklardı olmadı. Farklı yerlere bakacağım 12 sene ara vermiştim.
Çalışırsam ben de bir düzene girerim diye düşünüyorum

Hazırlanacak bişi yok daha su et suyu çay şekersiz komposto ve daha çok su
Üstüne sabah 20 dk ve akşam 20 dk normal yürüyüş.

kötü bir gündü kızlar canım çok sıkkın. ödülü bugün yaptım sayın. bugün sabah da yedim. aralıklı oruç olmadı bugün. yarın devam...

10 Mart 2022

sabah 09.15
1 simit
kaşar peyniri
domates biber

öğlen 12.30
1 adana kebap
2 çiğ köfte
1/2 lavaş
köz domates+ salata

ara 1 hurma

akşam 19.15
kıymalı pazı yemeği + 2 yk sarımsaklı yoğurt
1 servis kaşığı erişte
biber
1 dilim ekmek üstü nutella
1 fıstıklı çikolata

şimdi yeşil çay

yatana kadar 1,5 lt su

İyi geceler bende menümü yazayım

Kahvaltı : 1.5 dilim tb.ekmeği 2 haşlamış yumurta, yarım avakado ,peynir , biber, salatalık

Öğlen: bir kase yoğurtlu kereviz salatası bir portakal

Akşam, bir servis kaşığı lor peyniri, 2 haşlanmış yumurta, 2 adet havuç

Gün içinde bir neskafe bir kupa yeşil çay bugünü vukuatsız atlattım hayret

Günaydın yeni ve kar yağışlı bir gün.
Hayaller ve hayatlar işte.
Evren benim yanımda
Bugün mesai geç başlayacaktı. Dedim sabah bozup eşimle başbaşa kahvaltı yapayım.
Önce eşim hasta oldu. Sonra kar tatili çocuklar evde
2 YK yulaf ve süt yiyip çıktım. Bakalım yarın ne gorcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…