Şuan gayet güzel akşam evde nasıl geçecek bilmiyorumİnşallah güzel geçsin
Allah kabul etsinHuzurlu günler
Oruçluyum ben bugün. Sahurumu gayet iyi yedim inş iftarımda öyle olur.
Eki Görüntüle 3022854
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@nisan34
Mthn83
LenaG
@Levaiz
@She-Raa
mesirmacunu
@Ruya
@Efser
@Hogwartss
@Arzuluu
@Mehfam
Bende düşündüm ama bu işi takip edecek Dr yok burda. Çuvalla para gömmek istemiyorumMthn83 yargılamıyorum asla ama bunun için bi dr la görüşsen mi? Sıvı püre beslenme zor
Nasıl geçiyor günün seni çok kararlı gördüm bu çok iyiMerhabalar
Sabah sütlü filtre kahve
Öğleden sonra 3 gibi 1 simit
Akşam haşlanmış karnabahar, yoğurt
2 kare çikolata
Şöyle bir sıkıntı var mesela bugün 2 kare çikolata yedim çok zor durdum. Hani diyorlar ya herşeyden ye ama az ye diye bende öyle olmuyor. Hiç yememek daha iyi. Bugünden itibaren tatlıyı kesiyorum, pilav ve makarnayı da kesiyorum ve ekmeği de kesiyorum. Bir de böyle deneyeyim bakalım
Giyecek birşey bulamayınca eşim kıyafet alalım dedi ama ben almamaya karar verdim, bana olmayan küçük kıyafetlerime gireceğim. İş ilanlarına bakarken hep aradıkları prezentabl görüntüden çok uzak olduğum gerçeği yüzüme tekme tokat çarptı.
İlk günün mü bende bu listeleri bilmiyordum netten biraz baktımŞuan gayet güzel akşam evde nasıl geçecek bilmiyorumev daha çok korkutuyor
Allah kabul etsin
Bende düşündüm ama bu işi takip edecek Dr yok burda. Çuvalla para gömmek istemiyorum
Diyetisyen arkadaş var ona söyledim o nedir dedi. İnsanlar kendini gelistirmiyor bu konuda
Ben sivi beslenme oldugunu bilmiyordum. Açıkçası ben sağlıksız buluyorum kendin bilirsin yine de saygi duyarimŞuan gayet güzel akşam evde nasıl geçecek bilmiyorumev daha çok korkutuyor
Allah kabul etsin
Bende düşündüm ama bu işi takip edecek Dr yok burda. Çuvalla para gömmek istemiyorum
Diyetisyen arkadaş var ona söyledim o nedir dedi. İnsanlar kendini gelistirmiyor bu konuda
Çok sevindim bir düzen kurmana inşallah devamli olsunİlk günün mü bende bu listeleri bilmiyordum netten biraz baktımhayret bunu nasıl kaçırmışım
İnsan bazen sıkılıyor vucudu bir şaşırtmak istiyor. yap bakalım iş yeri için evden mi hazırlık yaptın götürdün
Şu kar dalgasını atlatalım herşey daha iyi olucakKar tatili olunca bende bir boşluk hep olmayacak şeyler yemek istiyorum neden böyle, sanki bana tatil olmusta
iyiyiim teşekkürler napim iş güç devam çok şükür , dualarında bizleri de hatırla :)Sağolasın sen napıyosun nasılsın?
Sağolsun eşim bu karlı havada eve erken gelip gelirken de sıcacık simitler getirince yanında çayla peynirle yedim. Hem yedim hem söylendim. Böylece bugün patlamış oldum. Neyse ki sabah birşey yememiştim.Nasıl geçiyor günün seni çok kararlı gördüm bu çok iyiiş başvurun ne zaman sonuçlanıcak acaba burası olmasa başka bir yerde iş bakarsın ne kadar zamandır ara vermiştin yeniden çalışmaya başlamakta sana çok iyi gelicektir
Ben kırkımdan sonra işe başladığımda vucudum şaştı bir 15 gün uyku düzenim de değiştiği için hızlı kilo vermiştim yüzüm gözümde şişmişti ....
Çalışma hayatı evet güler yüz ve prezantabılık istiyor bizde kendimize bu dorultuda elimizden geldiği kadar bakıcaz
Hazırlanacak bişi yok daha su et suyu çay şekersiz komposto ve daha çok suİlk günün mü bende bu listeleri bilmiyordum netten biraz baktımhayret bunu nasıl kaçırmışım
İnsan bazen sıkılıyor vucudu bir şaşırtmak istiyor. yap bakalım iş yeri için evden mi hazırlık yaptın götürdün
Allah kabul etsin canımHuzurlu günler
Oruçluyum ben bugün. Sahurumu gayet iyi yedim inş iftarımda öyle olur.
Eki Görüntüle 3022854
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@nisan34
Mthn83
LenaG
@Levaiz
@She-Raa
mesirmacunu
@Ruya
@Efser
@Hogwartss
@Arzuluu
@Mehfam
Hoşgeldin. Neler yapıyorsun. Listen varmı.Herkese merhabalar bende sizinle kilo vermeye niyet ettimdogumlardan sonra 90 kiloyuda gördüm sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?