HosbuldukHoşgeldin. Neler yapıyorsun. Listen varmı.
Bunlar hala geçerli mi?Tabloya ilk mesajdan bakabilirsiniz buraya da koyuyorum.
@nisan34 bildirim yapmadın bu hafta sen hep gelirdin bildirim günü.
@Ruya sen de yapmadın.
@Kumsaldakikum sen de uğramadın bi gelip bi daha gelmeyerek olmaz
Haftalık hedef yazıyorum makul şekilde herkes az çok demeden eksilmeyi hedeflesin lütfen.
Basit hedeflerle çok yol alabilcek durumdayız özellikle yüksek kilodakiler.
Bu hafta ortak hedef aralıksız menü yazmak olsun.
+90 GRUBU AYLIK KİLO TABLOSU
KİŞİLER 1.HAFTA
19 şubat2.HAFTA
26 şubatFARK @Bonus 111,9 110,5 -1,4 @asumanzeynep 98 74FRIDA 113,7 112,5 -1,2 60kiloyum 83,9 84,1 +0,2 bengisu022 88,4 88,4 sabit @nisan34 Mthn83 82,3 82,5 +02 @Fit mutlu anne 77,3 77,6 +0,3 @Efser 100,1 @She-Raa 93,3 91,2 -2,1 @LisbethS 116 115,6 -0,4 @paranerde 97,3 95,5 -1,8 @Ruya @Mehfam 75 @Levaiz 83,6 @Hogwartss 86,9 85,8 -1,1 @Arzuluu
@Bonus -----------------------109
@Busra 17
60kiloyum ---------------- 83
74FRIDA ------------------ 111
@asumanzeynep --------97
bengisu022 ---------------87,8
@Fit mutlu anne ----------- 76,8
@nisan34 --------------------- ?
Mthn83 -------‐-------------- 81,8
@LisbethS -------------------- 114,8
@Levaiz ------------------------ 82,8
@She-Raa ------‐-------------- 91
@paranerde ----------------- 94,7
@Ruya ------------------------- ?
@Efser ------------------------- 99
@Hogwartss ---------------- ?
@Arzuluu --------------------- ?
@Mehfam -------------------- 74,2
Herkese merhabalar bende sizinle kilo vermeye niyet ettimdogumlardan sonra 90 kiloyuda gördüm sonunda.
HoşgeldinizBenide alma ihtimaliniz varmi
Hosbulduk:)Hoşgeldiniz
Gel canım koşa koşa gelBenide alma ihtimaliniz varmi
Aslında sadece bitter olsa yada şekersiz çikolatalar ben bimin sekersiz çukulatasını seviyorum kahve dünyası üretiyor hergün yemek değilde tatlı krizi geldiğinde 2 karesi bile iş görüyorçikolata olayına dur demem gerek
Nasılsın canım günün nasıl geçti aklımdaydınBugün niye kimse yok çok yanlız hissettim.
Yarın tartı günü
Canım bu bir haftalık hedefti ve geçen cumartesi sonuçlandı aslında, ben hedefi tuturamadım zatenBunlar hala geçerli mi?
Bugün düne göre biraz daha cignenecek birşeyler arandım. Katı olarak sadece yulaf ezmesi vardıNasılsın canım günün nasıl geçti aklımdaydın
Ben de geçen denedim tadını beğendim. Valla kızlar yıllardr burdaym hiç bı hafta kadar berbat olmamıştı. Hiç kendimi bu kadar iradesiz hissetmemiştim. Sanırım kullandğm hormon ilaçlarının ve yaklaşan reglinin de etkisi var. Çok artı çıkarsam sabah hiç şaşırmam. Ama kendime bazı kurallar belirleyip bunlara uymam lazım. İlk defa alt göbeğim bu kadar çok çıktı. Gerçekten çok rahatsız oluyorum. Yaza kardeşimn düğünü var ve başka planlar. Bu yaz 70 li kilolara ulaşmam lazım. Kaç yazdır kandırıyorum bı son olsunAslında sadece bitter olsa yada şekersiz çikolatalar ben bimin sekersiz çukulatasını seviyorum kahve dünyası üretiyor hergün yemek değilde tatlı krizi geldiğinde 2 karesi bile iş görüyor
Benim bu hafta çantamda vardı tatlı krizine karşı biraz önce çayın yanına iki karesini aldım bir paketi bir seferde yemekten bahsetmiyorum aynı paketten 2 sefer yedim ve halaa devamı var çantamda .....
canım benim sorunum şu: aldı mı hepsini yiyorum. ölçü bilmiyorum. sanki ömrümde hiç yememişim, ilk defa yiyorum ya da bir daha hiç yemeyecekmişim gibiAslında sadece bitter olsa yada şekersiz çikolatalar ben bimin sekersiz çukulatasını seviyorum kahve dünyası üretiyor hergün yemek değilde tatlı krizi geldiğinde 2 karesi bile iş görüyor
Benim bu hafta çantamda vardı tatlı krizine karşı biraz önce çayın yanına iki karesini aldım bir paketi bir seferde yemekten bahsetmiyorum aynı paketten 2 sefer yedim ve halaa devamı var çantamda .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?