Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bunlar hala geçerli mi?

11 Mart 2022

öğlen 13.00
peynirli yulaf tost
5 zeytin+ 1 tk muammara
2 kuru incir+ 1 hurma
domates biber

akşam 19.15
4 köfte
mantar salatası + jalepino acı biber t.
1 kase spagetti
fıstıklı çikolata
1 avuç çekirdek

şimdi beyaz çay

yatana kadar 1,5 lt su

çikolata olayına dur demem gerek
Aslında sadece bitter olsa yada şekersiz çikolatalar ben bimin sekersiz çukulatasını seviyorum kahve dünyası üretiyor hergün yemek değilde tatlı krizi geldiğinde 2 karesi bile iş görüyor

Benim bu hafta çantamda vardı tatlı krizine karşı biraz önce çayın yanına iki karesini aldım bir paketi bir seferde yemekten bahsetmiyorum aynı paketten 2 sefer yedim ve halaa devamı var çantamda .....

Menüm
Sabah 2 YK yulaf 1 SB yarım yağlı süt
Öğlen 12.30 yarım su bardağı protein içeceği
15.00 activia yoğurt 1 tane
17.00 1 çay bardağı protein içeceği
20.00 salçalı baharatlı kemik suyu 1 su bardağı
Arada sade çay kahve su.
Az öncede 20 dk spor
Ama 10 bin olmadı

Bende menümü yazayım

Kahvaltı, 2 haşlanmış yumurta, 1 adet küçük avakado, peynir, salatalık biber 2 dilim ekmek

Akşam yemeğine yakın : bir portakal birazdan fazla pestil

Akşam yemeği, köfte, roka, turp kırmızı biber ,

Akşam çay yanına 2 kare çukulata

Gün içinde bir kupa yeşil çay

Ben de geçen denedim tadını beğendim. Valla kızlar yıllardr burdaym hiç bı hafta kadar berbat olmamıştı. Hiç kendimi bu kadar iradesiz hissetmemiştim. Sanırım kullandğm hormon ilaçlarının ve yaklaşan reglinin de etkisi var. Çok artı çıkarsam sabah hiç şaşırmam. Ama kendime bazı kurallar belirleyip bunlara uymam lazım. İlk defa alt göbeğim bu kadar çok çıktı. Gerçekten çok rahatsız oluyorum. Yaza kardeşimn düğünü var ve başka planlar. Bu yaz 70 li kilolara ulaşmam lazım. Kaç yazdır kandırıyorum bı son olsun

canım benim sorunum şu: aldı mı hepsini yiyorum. ölçü bilmiyorum. sanki ömrümde hiç yememişim, ilk defa yiyorum ya da bir daha hiç yemeyecekmişim gibi ‍ kesinlikle sınırı yok yiyorum. bu beni mahvediyor.
10 tane kare çikolata alsam maksimum 2 günde biter. abartı değil. bu kadar saçma birşey olur mu? oluyor.... bu nedenle duygu durumumu karışık olduğu zamanlar hiç bu tarz şeyler almamam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…