Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben burdayım biraz yeşil göbek salata filan yıkayıp yesen, severmisin. ben yeni neskafe yaptım içtim
Yada seveceğin bir filim veya dizi iyi gelirmi sana

Bende mutfağa geçiyorum bu akşam menüde göbek salata tavuk göğsü ve yogurtlu salata yapacağım

Ya birden kendini cok sıkı birşeye soktun neler yiyebilirsin bilmiyorumki salatalik havuc vs yesen

Ya birden kendini cok sıkı birşeye soktun neler yiyebilirsin bilmiyorumki salatalik havuc vs yesen
Sağolun kızlar ağzıma naneli sakız aldım. Çiğneme isteğimi aldı. Çay demledim film açtım. Cocuklarida oyalanacaklari birşeyler verdim. Bugün kimi aradiysam işi vardı. Yanlız hissettim. İyiki varsınız
Sakizda şeker var ama olsun.
1 tane burçak yiyim dedim ve 1 tane ile kalmayacagimi bildiğim için başına geçmedim.

Ben perşembeden beri ne yiyorim belli değil yine sapittim. Cocuklar evde kalinca, kar da yağınca olanlar oluyor bana
Evet anlıyorum bir kere doğa şu anda çabamızı desteklemiyor geçen günde söylemiştim
Benim içinde kar yağışı = çukulatalı süt gerçi geçen hafta sıcak salep yaptım kendime tarçınlı içtim yeter

12 Mart 2022

sabah 11.00
sucuklu sebzeli omlet
peynir+ 5 küçük y. zeytin
yeşil biber
2 tk nutella
2 dilim ekmek

öğlen 16.00
peynir
domates, yeşil biber
1 simit
3 kare fıstıklı çikolata+ kahve

akşam 19.20
2 kepçe ezogelin çorbası
zeytinyağlı taze fasulye
salatalık turşusu+ jalepine biber t.

yatana kadar 1,5 lt su

evdeki fıstıklı çikolata bitti bugün markette gördüm almadım. sabah nutella kavanozunu annem görünce bu ne dibine inmiş dedi ve aldı daha yok dedi. gerisi onunmuş. böylelikle nutella da bitti sen sağ ben selamet

Bugün de kazasız bitti diyelim.
Mentollü sakız hariç
Sabah su 1 saat sonra 1sb protein içeceği
Öğlen 1 SB protein içeceği saat 2 de salçalı yulaf ezmeli et sulu çorba
Saat 5 gibi activia yoğurt
Saat 7 yi geçerek 1 sb kefir
Su az oldu. Ama hep siviydi.
6 bardak ancak.
Tüm bu ictiklerim bebek yudumlariyla bı çırpıda değil. Yoğurt gibi şeyler çay kaşığı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…