Benide alma ihtimaliniz varmi
Hosbulduk:)
hadiii bakalııım haftaya cumartesi görüşeliiimAaaa seninle kilolarımız yakınmış. Haftaya seni geçiceeeeeem
Ben burdayım biraz yeşil göbek salata filan yıkayıp yesen, severmisin. ben yeni neskafe yaptım içtimKimse varmı
Duygusal açlık yaşıyorum. Biri benim sırtımı sıvazlasin aç ve yanlız hissediyorum
Çorbanın içine biraz yulaf ezmesi koydum yarım yemek kaşığı çiğnemelik bişi olsun diye. Kesmedi
Ya birden kendini cok sıkı birşeye soktunKimse varmı
Duygusal açlık yaşıyorum. Biri benim sırtımı sıvazlasin aç ve yanlız hissediyorum
Çorbanın içine biraz yulaf ezmesi koydum yarım yemek kaşığı çiğnemelik bişi olsun diye. Kesmedi
Senin nasıl geçiyor en son şekersiz yapıyordun ama son durumun nedir.Ya birden kendini cok sıkı birşeye soktunneler yiyebilirsin bilmiyorumki salatalik havuc vs yesen
Ben perşembeden beri ne yiyorim belli değil yine sapittim. Cocuklar evde kalinca, kar da yağınca olanlar oluyor banaSenin nasıl geçiyor en son şekersiz yapıyordun ama son durumun nedir.
Ben burdayım biraz yeşil göbek salata filan yıkayıp yesen, severmisin. ben yeni neskafe yaptım içtim
Yada seveceğin bir filim veya dizi iyi gelirmi sana
Bende mutfağa geçiyorum bu akşam menüde göbek salata tavuk göğsü ve yogurtlu salata yapacağım
Sağolun kızlar ağzıma naneli sakız aldım. Çiğneme isteğimi aldı. Çay demledim film açtım. Cocuklarida oyalanacaklari birşeyler verdim. Bugün kimi aradiysam işi vardı. Yanlız hissettim. İyiki varsınızYa birden kendini cok sıkı birşeye soktunneler yiyebilirsin bilmiyorumki salatalik havuc vs yesen
Evet anlıyorum bir kere doğa şu anda çabamızı desteklemiyor geçen günde söylemiştimBen perşembeden beri ne yiyorim belli değil yine sapittim. Cocuklar evde kalinca, kar da yağınca olanlar oluyor bana
Hosbulduk burdayız inşallahHoşgeldiniz hanımlar kalıcı olacaksanız tabiki katılabilirsinizselam verip gelmeyenler çok oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?