Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bu hafta sonu kendime engel olamadım. Sebeini bugün anladım daha 1 hafta vardı. Neyse yarın yeni bir gün. Hep yeni bir hafta. Hedefim 78 i görmek
Buda en az 1 kg demek oluyor. Ama 500 Gr a da razıyım çünkü ödem gitse 500 Gr vermiş olucam. Sizlerden haberler nasıl

Selâm hanımlar

Bu aralar ev arama ve toplanma telaşından hep hazır şeyler yiyoruz.
Sabah yulaf lapası ve 2 muz, çay
Öğle 1 dilim pizza
Akşam nugget ve salata

iyi geceler. pek okuyamadım direkt selam verip çıkacağım şimdilik. diyete devam ama spor yapamadım bugün ev temizledim artık ona sayacağım. yarın daha ayrıntılı yazarım.

Selam güzel bir hafta olsun.
Ben bugun 72.5 geldim
selamlaar, emojiden bunun olumsuz bir rakam olduğunu çıkarıyorum ama o kadar hayal gibi bir kilo ki benim için emin olamadım, tebrik mi edeyim, sıkma canını mı diyeyim diye :)

güzel bir kahvaltı yaptım bir dilim ekmekle. oglen de mantarlı tavuk sote var menüde. yanına salata yapmaya üşenmemem lazım salata yoğurt yemediysem diyeti daha kolay bozuyorum sanırım. mideyi doldurmak lazım. az yerken, beyne tokluk sinyali hiç gitmeyince vücut sanki hep alarmda oluyor ve sonunda pes ediyor. akşam da kabak kavurma yerim yoğurtla sanırım.

enerji dolu bir gün dilerim herkese

Olumsuz çünkü diyeti biraktigim an 3 5 kg birden alma kapasitesine sahibim. Önüne geçmezsem bu daha da artiyor.. ramazana kadar biraz daha dikkatli porsiyon kontrollü istedigimden yiyerek devam etmeye çalışacağım. Bakalım kaçla ramazana gireceğim.

Beni hep bu kötü havalar mahvediyor, kiş demek yemek yemek sanki tovbe yaa..

Bonus bengisu022 74FRIDA siz ne yaptiniz

büyük resme bakarsak maşallahınız var, haftalık hayal kırıklığı telafi edilir nasılsa. ben de öyleyim üç beş kiloyu göz açıp kapayıncaya kadar alabilirim. kışın güneş olmayınca serotonin vs de düşüyor vücutta, hem de ısınma ihtiyacıyla insan yiyerek baş etmeye meyilli maalesef. neyse önümüz yaz... şu hormonlu sebzelerden kurtulmayı bekliyorum dört gözle ya. Erik gelse de yesekkk

Benim için psikolojik boyutu agir geciyor kış olunca. Dışarı çıkmam kisitlaniyor cocuklardan dolayi. Birde bu kış aşırı hastalıklı geçti.
İnşallah artik havalar ısınır, ramazanda güzel geçer

Geçmiş olsun canım
Benim de burnum fena tıkalı iğne deliğinden nefes almaya çalışıyorum
Geçmiş olsun
Bende hâla tam iyileşmedim nasil bi illet bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…