Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sprey çok kullanıyordum doktor olmaz dedi
Alternatif çözümler arıyorum, bugün serum suyu alacağım inşallah işe yarar
Sinüs pompası oluyor levaiz oda baya temizliyor. Kekik yağını buharla soluyodum covidken soğan falan koyulur baş ucuna ne bilim ender saraç okaliptus yağı bulundurun evde diyo onunda buharına durucaksın

LenaG ne yaptın canım son durum ne?
Ne yapalım tuttuk mecburen bir evi şimdiki oturduğum evin yarısı kadar. İstemediğim bir yerde güzelim muhitimi de bırakıyorum.
Bu arada aynı işyeriyle 4.görüşmem var. Hayırlısı bakalım.
Diyete de ağırlıklı yulaf yiyerek tok kalmaya çalışıyorum.

Görüşmelerden hangisi hayırlıysa o olsun inşallah.
Orda belki tahmininden güzel olur her şey bozma içini sen

beni mi alıntıladınız görmedim hiç tablet kullanımına ve unuttuğum kk kullanımına alışmaya çalışıyorum. dün de pek bakamadım paylaşımlara son sayfada ne gördümse oradan devam etmiştim. kusura bakmayın lütfen. eski nikim yenihayat23 mü öyle bir şeydi. 12 13 yılı geçmiş, bu sayfada değildim ama o zamanlar bir afedersiniz salaklık edip bitkisel takviye kullanmıştık onun grubuydu. adını da unuttum fx miydi abuk subuk bişey

Yok ne kusuru böyle daha anlaşılır oldu bende sert yazmışsam kusura bakmayın.
Bazen dengesiz insanlar gelip gidiyor kimin ne olduğunu bilemiyoruz.

Hoşgeldin tekrar

Selam kızlar benim diyet orta halli gidiyor. Bu aralar biraz yoğun oluyorum kurs ev işleri vs. Önceki gün misafirlerim var yediğimi söylemiştim.dün yarım saat spor yaparak telafi etmeye çalıştım. Yarın da kah davetliyim bu akşam hafif yerim dengelemeye çalışacağım

Kale almamak cevap vermemek nedir?

Karşınızdaki aptal mı anlamıyor mu?
oo bir dakika yahu ben de kibar kibar yanıt yazıyorum. bu çıkış bana mıydı yani? hiç bana yazıldığını düşünmediğim için lafa girmedim bile, bir şey kaçırdım herhalde sandım. "neden cevap yazmıyorsunuz bana, görmediniz mi? yoksa görmezden geleceğiniz bir şey mi sordum?" gibi bir cümle kurmak yerine aptal mıyız diye diye tavır alıp anında kinlenip listeye isim yazmamak nedir? kişinin zaten üslubundan dengesiz olup olmadığını da anlamanız mümkün. benim birkaç gündür yazdığım postlarla sizin tavrınızı kıyaslarsanız dengesizlik nedir ne değildir hemen bir fikir edinebilirsiniz zaten. ayrıca ilk postumda ve eski nikimi söylemek istemiyorum yazmıştım. bir dünya da laf etmiştim diyet vs yaşadıklarımla ilgili. ör büşra hanım gibi onlarla ilgili iki güzel yorum yapacağınıza, koğuş ağası gibi , hoşgelmişsen kimsin cevap verrrr aptal mıyız!! denmez normalde.. ben yine de bu yorumu görmesem takılmayacaktım bile bu garip kişiye.

neyse diğer arkadaşlara başarılar hoşçakalım. iki motive olacaktım hakkıma girdiniz, helal etmiyorum.

Senin mesajımı görmediğini yazdığın mesajına ben alttakini yazmışım. Bir yanlış anlaşılma kalp kırma olmasın diye de kusura bakma demişim hoşgeldin demişim.
Mesajları yanlış sırayla okuduğun için sorun oldu.

Yok ne kusuru böyle daha anlaşılır oldu bende sert yazmışsam kusura bakmayın.
Bazen dengesiz insanlar gelip gidiyor kimin ne olduğunu bilemiyoruz.

Hoşgeldin tekrar

Koğuş ağası falan ne demek ya bu saçmalıklarla işim olmaz gerçekten çok uzun zamandır burdayım bazı gariplikler görmesem sormam zaten.
Kimsin cevap ver mi yazmışım ben? Allahtan her mesaj kayıtlı da kimse zan altında kalmıyor.

İlle yaz da demedim istemeyebilirsin yazmamayı. Tanışmıyoruz dersin olur biter.

Burda hiç kimse incinmesin diye uğraşırken kimse bana hakkıma girdiniz diyemez kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…