Sinüs pompası oluyor levaiz oda baya temizliyor. Kekik yağını buharla soluyodum covidken soğan falan koyulur baş ucuna ne bilim ender saraç okaliptus yağı bulundurun evde diyo onunda buharına durucaksınSprey çok kullanıyordum doktor olmaz dedi
Alternatif çözümler arıyorum, bugün serum suyu alacağım inşallah işe yarar
Noooluyor yahuKale almamak cevap vermemek nedir?
Karşınızdaki aptal mı anlamıyor mu?
Ne yapalım tuttuk mecburen bir evi şimdiki oturduğum evin yarısı kadar.LenaG ne yaptın canım son durum ne?
Geçmiş olsun salgın varmış galibaHayırlı günler ❤
Huzurlu haftalar diliyorum
Nasıl herkes? Ben biraz hasta oluyorum sanırım dökülüyorum. Kızım hastaydı ondan geçti heralde.
Bi türlü düzene giremedik
Amine Busra
@60kiloyum
@74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@nisan34
Mthn83
LenaG
@Levaiz
@paranerde
@Ruya
@Efser
Cookiie
@Anteplim
@meltem034518
Ne yapalım tuttuk mecburen bir evi şimdiki oturduğum evin yarısı kadar.İstemediğim bir yerde güzelim muhitimi de bırakıyorum.
Bu arada aynı işyeriyle 4.görüşmem var. Hayırlısı bakalım.
Diyete de ağırlıklı yulaf yiyerek tok kalmaya çalışıyorum.
Hayırlı günler ❤
Huzurlu haftalar diliyorum
Nasıl herkes? Ben biraz hasta oluyorum sanırım dökülüyorum. Kızım hastaydı ondan geçti heralde.
Bi türlü düzene giremedik
Amine Busra
@60kiloyum
@74FRIDA
@asumanzeynep
bengisu022
@nisan34
Mthn83
LenaG
@Levaiz
@paranerde
@Ruya
@Efser
Cookiie
@Anteplim
@meltem034518
Dün alıntıladım hoşgeldin dedim eski adını sordum ama cevap bile vermemişsin.gecmiş olsun kızınıza da size de
nikimi göremedim grup listesi mi bu, ekler misiniz oyleyse, selamlar.
beni mi alıntıladınız görmedim hiçtablet kullanımına ve unuttuğum kk kullanımına alışmaya çalışıyorum. dün de pek bakamadım paylaşımlara son sayfada ne gördümse oradan devam etmiştim. kusura bakmayın lütfen. eski nikim yenihayat23 mü öyle bir şeydi. 12 13 yılı geçmiş, bu sayfada değildim ama o zamanlar bir afedersiniz salaklık edip bitkisel takviye kullanmıştık onun grubuydu. adını da unuttum fx miydi abuk subuk bişey
Evet ya ne oldu senin detoks. Eminim güzel sonuç almışsındırMthn83 sen naptın?
Evet ya ne oldu senin detoks. Eminim güzel sonuç almışsındır
Bonus 3 günlük detoks tarzı bişeyler yapalım mı çarşamba perşembe cuma
oo bir dakika yahu ben de kibar kibar yanıt yazıyorum. bu çıkış bana mıydı yani? hiç bana yazıldığını düşünmediğim için lafa girmedim bile, bir şey kaçırdım herhalde sandım. "neden cevap yazmıyorsunuz bana, görmediniz mi? yoksa görmezden geleceğiniz bir şey mi sordum?" gibi bir cümle kurmak yerine aptal mıyız diye diye tavır alıp anında kinlenip listeye isim yazmamak nedir? kişinin zaten üslubundan dengesiz olup olmadığını da anlamanız mümkün. benim birkaç gündür yazdığım postlarla sizin tavrınızı kıyaslarsanız dengesizlik nedir ne değildir hemen bir fikir edinebilirsiniz zaten. ayrıca ilk postumda ve eski nikimi söylemek istemiyorum yazmıştım. bir dünya da laf etmiştim diyet vs yaşadıklarımla ilgili. ör büşra hanım gibi onlarla ilgili iki güzel yorum yapacağınıza, koğuş ağası gibi , hoşgelmişsen kimsin cevap verrrr aptal mıyız!! denmez normalde.. ben yine de bu yorumu görmesem takılmayacaktım bile bu garip kişiye.Kale almamak cevap vermemek nedir?
Karşınızdaki aptal mı anlamıyor mu?
oo bir dakika yahu ben de kibar kibar yanıt yazıyorum. bu çıkış bana mıydı yani? hiç bana yazıldığını düşünmediğim için lafa girmedim bile, bir şey kaçırdım herhalde sandım. "neden cevap yazmıyorsunuz bana, görmediniz mi? yoksa görmezden geleceğiniz bir şey mi sordum?" gibi bir cümle kurmak yerine aptal mıyız diye diye tavır alıp anında kinlenip listeye isim yazmamak nedir? kişinin zaten üslubundan dengesiz olup olmadığını da anlamanız mümkün. benim birkaç gündür yazdığım postlarla sizin tavrınızı kıyaslarsanız dengesizlik nedir ne değildir hemen bir fikir edinebilirsiniz zaten. ayrıca ilk postumda ve eski nikimi söylemek istemiyorum yazmıştım. bir dünya da laf etmiştim diyet vs yaşadıklarımla ilgili. ör büşra hanım gibi onlarla ilgili iki güzel yorum yapacağınıza, koğuş ağası gibi , hoşgelmişsen kimsin cevap verrrr aptal mıyız!! denmez normalde.. ben yine de bu yorumu görmesem takılmayacaktım bile bu garip kişiye.
neyse diğer arkadaşlara başarılar hoşçakalım. iki motive olacaktım hakkıma girdiniz, helal etmiyorum
Yok ne kusuru böyle daha anlaşılır oldu bende sert yazmışsam kusura bakmayın.
Bazen dengesiz insanlar gelip gidiyor kimin ne olduğunu bilemiyoruz.
Hoşgeldin tekrar
Bende katilayim birlikte birşeyler yapalim. Çok aşırı aç kalarak değil de sağlıklı beslenme olsun meselaBonus 3 günlük detoks tarzı bişeyler yapalım mı çarşamba perşembe cuma
Bende katilayim birlikte birşeyler yapalim. Çok aşırı aç kalarak değil de sağlıklı beslenme olsun mesela
Sen yapma şuan sitmalandin o zaman ateşin varmiAç kalamıyorum ki zaten şu an battaniyenn altındayım ellerim ayaklarım donuyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?