Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne bilim napsak ki ben feridun kunakın çayına başlamıştım bayada bağırsak çalıştırıyo ama çocuklar evde olunca düzensiz oldum
Az yiyeceğiz Bonus. Başja yolu yok. Samimi bir arkadaşm var 14 yıldır kilosundan memnun değil. Aralıklı oruç yaptı. Bir de haftada bir gün beraber Kahvaltıya gidiyoruz börekler poaca lar tahmin edersin. Ona rağmen kg verdi. 8 kg vermiş ama inan hep yağ yakmış en az 2 3 beden fark var. Ben en az 15 kg verdi sanıyordum. Bir de arada tek öğün yapıyor. Aslında biz de haftada bir gün yapsak bile yeterli. İşte kah 1 yumurta yeşillik yiyeceğiz peynir yemiyelim. Akşam sebze. Diğer gün yine aynı cuma akşamı da sadece salata mesela. Çarşamba sabahı tartılalım. Cumartesi farkı görürüz

İyiyim adet dönemi kara delik gibiyim
Evet ya ne oldu senin detoks. Eminim güzel sonuç almışsındır
82.6 ile başladım sıvı dönemde 78.9 gördüm
Pureye geçince tekrar 79 gördüm. 8. Gününde bozdum en düşük püre dönemi 79.1
Şuan adet dönemi 80 yine. Gündüz iyide akşam sapitiyorum
Bugün menüm sabah 1haslanmis yumurta
Öğlen yağı süzülmüş ton balığı
Akşam sayamadığım
1 kaşık şundan bir çatal bundan çayın yanına kahvenin önüne ağzım hiç boş durmuyor
Aralıklı yapıp Ramazan'a hazır olmak lazım

İyi geceler arkadaşlar

Sabah yulaf lapası ve 2 muz
Öğle yine yulaf lapası ve 2 muz
Akşam aynı şeyi yemeyeyim dedim ama birşey bulamadım. Azıcık lavaş vardı üzerine salça sürüp yedim çayla birlikte

nisaaan kız valla 100 gr veremez mi insan tövbeler olsun :))) tebrik ediyorum tatlım , artık yeni yarışlara diyelim

Selammmmm kizlarrrrr
Nasilsiniz?
Kusura bakmayin biraz yogun calisiyrum bu aralar is yerimde herkes positif korona ve ise gelmediler canim cikti resmennnnnnn
Ama sanirim diyetime iyi gelmisssssss bugün tok karinla tarti kacamagi yaptim gecen hafta cuma 101.8 cikmistibugün tok karinla 101.4 ciktim yani gitmis gitmissss birseylerrr
Hemen menümü yazayim
Sabah ekmek arasi yedim bu arada bende bende aralikli oruca basladim aksam 7 den sonra bi aksilik cikmazsa yemiyorum artik
Eger gec yeme gibi bi durum oluncada ertesi güne kadar 16saat hesapliyorum yani 16 saat ac kalmaya bakiyorum
Simdilik Iyi gidiyor
Bugün 11.215 adim atmisimmmm is yerinde
Simdi aksam yemegi yedim ton balikli salata
Ay yalan yok ardindan bitane mini magnum yedim sanirim adet dönemim yaklasiyordiye birsz tatli ya saldirasim geldiiii
Ama yine bir kucuk dondurmayla yirttim diyorum yoksa bir Paket hattaaaa daha fazlasini bile gömebilirim
Simdi dinlenme vakti… siz neler yapiyorsunuz bakalim?
Bu arada ben yurt disindan katiliyorum o yuzden ben simdi yedim yaziyorsam iki saat geriye gidiniz

Aralıklı oruç bana da iyi geliyor. Böyle devam et inş güzel eksi gelir cumartesiye kadar. Hangi ülkedesin ve işin ne merak ettik. Bazen Ben de mi yurt dışında yaşasam diye düşünüyorum

Aralıklı oruç bana da iyi geliyor. Böyle devam et inş güzel eksi gelir cumartesiye kadar. Hangi ülkedesin ve işin ne merak ettik. Bazen Ben de mi yurt dışında yaşasam diye düşünüyorum
Selam canim
Almanyadayim ben
Rossman gibi bi yerde calisiyorum kozmetik bölümündee
Bisver bacim burda birsey yok hergun monoton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…