Geçmiş olsunİyi akşamlar ❤
Ben dün rahatsızdım ya gece çok kötü oldum bugünde anca toparladım kendimi.
Bu gece daha iyiydim ama öksürüğüm çok arttı yanlarım karnım ağrıyo öksürmekten
Havalardan mi neden böyle bu sene anlamiyorum ya, 1 haftaya yakin çektim öksürüğü. İnşallah senin daha çabuk biterBu gece daha iyiydim ama öksürüğüm çok arttı yanlarım karnım ağrıyo öksürmekten
Gönlüne göre olur inş canımİyi geceler hanımlar
Sabah yulaf lapası ve 3 küçük muz
Öğle 2 tane incecik küçük gofret
Akşam fırında yağsız tavuk ve patates, haydari
Yarın yine iş için mülakatım var ama gözümde kocaman bir arpacık çıktı. Komple şişti gözümü zor açıyorum öyle gideceğim artık ve yeni eve gidip ölçü almam gerekiyor çok yoğun bir gün beni bekliyor.
Aslinda rakamlara bazen cok fazla takiliyoruz ama önemli olan beden deki durum. Bende 71.1 geldimEvet sabah 89.9 çıktım bu saate kadar hiçbirsey yemedim. 1 30 gibi evde kah yapacağım inş. Bu arada yaklaşık 10 gündür dikjat ediyorum. Tartıda fark yok ama belim inceldi ben farkediyorum. Normalde bu tartı moralimi bozar yerdim. Ama sayılar önemli değil kendimi nasıl hissetmem önemli
Günaydin canlar
Dut kaynattım içtim tekrar kaynatıcam miden nasıl oldu?Havalardan mi neden böyle bu sene anlamiyorum ya, 1 haftaya yakin çektim öksürüğü. İnşallah senin daha çabuk biter
Bir geçiyor sonra tekrar oluyor. Şuan hafif var yine sankiDut kaynattım içtim tekrar kaynatıcam miden nasıl oldu?
Çocukların bulantı ilacı yok mu? Metpamit motilium falan alsana 2 kaşık ondanBir geçiyor sonra tekrar oluyor. Şuan hafif var yine sanki
Damla vardi galiba. Devam ederse bakacagimÇocukların bulantı ilacı yok mu? Metpamit motilium falan alsana 2 kaşık ondan
Gobek adim stresGeçmiş olsun kızlar. Stres de mide ağrısı yapar. Hiç bir şeyi takmayın kafanıza. Keyfinize bakın
Benim yine karışıktı bugun inşallah 8den sonra birsey yememHayirli günler
Sabah 11 kahvalti ya yulaf yedim
Simdi isteyim aksam yemegimi yiyorum
Sebzeli basmati pilav :)
Günü saat 7 de kapatacagim sadece su ve caylar icilecek
Sizler ne yedinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?