- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Neler yedin canimBenim yine karışıktı bugun inşallah 8den sonra birsey yemem
Cok guzel sen dedigini yaptin tebrik ediyorum. Ben yediklerimi soyleyemeyecegim cok fenaİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah saat 2 de klasik kah.
Akşam 5 te 2 kepçe çorba yarım tabak etli türlü
7 bin adım yürümüşüm
Daha iyiyim. Ama homini girtlak yemeye devam ediyorum. Napcaz böyleAmine Busra büş nasıl oldun?
Noldu kız sana nazara mı geldin çok iyi verdin diye diye göz verdi herkesDaha iyiyim. Ama homini girtlak yemeye devam ediyorum. Napcaz böyle
Evet bende o var biraz. Ooo cok kg verdin cok guzel oldun diyorlar bana da bir rahatlama geliyor herhalde. Halbuki kalcamin yanindan hâla etler fiskiriyor o başkaNoldu kız sana nazara mı geldin çok iyi verdin diye diye göz verdi herkes
Spora başlayabildin mi canım?Evet bende o var biraz. Ooo cok kg verdin cok guzel oldun diyorlar bana da bir rahatlama geliyor herhalde. Halbuki kalcamin yanindan hâla etler fiskiriyor o başka
Evde yürüyüş yapiyorum anca ekstra spor faaliyeti de yokSpora başlayabildin mi canım?
Yürüyüş yeterli değil büşra.Evde yürüyüş yapiyorum anca ekstra spor faaliyeti de yokkendimi zorlamam lazim ama hiç istek yokki.. cuma psikologa gidicem bakalim ondan cikinca biraz daha iyi oluyor. Birde martin 17sinde diyetisyene gidecektim psikologun ordakine. kar yaginca ertelediler taa Nisan in ortasina. O da canımı sıktı biraz
Kalca gobek calismam lazım deyip deyip oturuyorum. Tonlarca video var yoksaYürüyüş yeterli değil büşra.
Direk lesliye başla kuzum bak nasıl toparlanıcaksın.
Ayrıca ender saraçın 10 hareketi var onlarıda yutubdan bak yap yürüyüşten sonra lesliden sonra vucut ısınmışken
Kalca gobek calismam lazım deyip deyip oturuyorum. Tonlarca video var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?