Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah klasik kah 1 yumurta 5 zeytin dom yeşillik vs
Ara leblebi 7 badem
Akşam 1 kepçe çorba yarım kase makarna yoğurtlu
Bamya yemeği bikaç çatal dünden kalan et sote

En az 5 bin adım ve yarım saat spor

Merhabalar

Bugün saçma sapan bir yeme günü oldu. Evde küçük tırnak pidelerinden vardı 2 tane üzerine biraz krem peynir sürüp onu tımtıkladım tüm gün.
Akşam da şu hazır Çin makarnaları var ya ondan yedim 1 kase
Yeme içme düzenimiz iyice bozuldu. Pazartesi taşınıyoruz, bir yerleşeyim de ancak normale döneriz inşallah

Hayirlisiyla yerlesinde inşallah hemen duzen kurarsiniz

Yine de çok değil canım noodle ben de çok severim

Bayrama 100 ü bi sıfırlasam
Bence yapabilirsin Bonus. Ben dayanamadım bu sabah tartıldım güzel bir fark var. Üstelik geçen hafta sonu 2 gün misafirlerim vardı kekler börekler dolmalar. Salı günü de kah gittim börek vs vardı. Bu akşam da bir yere davetliyim yine yerim ama gündüz az yiyeceğim. Telafi etmeye çalışacağım. Ben de bayramda 82 hedefi koyuyorum

Bilinçaltımda ne varsa sıkı diyet yaptığım gün mutlaka tavuklu pilav yaparım istemeden kendimi zora sokarım.
Dün ondan yemedim ya gerisi gelicek inş

Bilinçaltımda ne varsa sıkı diyet yaptığım gün mutlaka tavuklu pilav yaparım istemeden kendimi zora sokarım.
Dün ondan yemedim ya gerisi gelicek inş
Evet ben de Bonus dün yine tavuklu pilav yapacaktım vazgeçtim makarna yaptım bugün de dünden kalan bamya yerim. Kızım ve eşim için de patates sulusu yapacam hiç sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…