Hastasın vucüdunu güçsüz bırakmaFeridun kunakın toz şeklinde çayını yoğurda kattım yiyeceğim inş.
Tadı gayet hoş.
Çok geç kahvaltı yaptım yiyesim yok.
Evdekilere tavuk pilav yaptım ucundan tuzuna baktım o kadar.
1-2 kaşıkta turp salatası yedim
Eki Görüntüle 3033707
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Anteplim
Aç değilim kız yazdıktan sonra dedim sonradan acıkmim tavuk aldım pilavın içindenHastasın vucüdunu güçsüz bırakma
Benim bugün tartı günümdü -700 gr :)
Tam kase ye tarhanayıBenim bugün tartı günümdü -700 gr :)
Toplamda 5 kg gitmiş 81 ile devam ediyorum:)
Bu akşam; yarım kase tarhana ve ıspanak yemeği yiyeceğim.
Dün tam yemiştim bugün yarım yetsin:)Tam kase ye tarhanayı
Vay matematiksel hesaplarDün tam yemiştim bugün yarım yetsin:)
Çünkü ıspanağın içinde azcık bulgur var
Öğlen makarna yedim
Hayirlisiyla yerlesinde inşallah hemen duzen kurarsinizMerhabalar
Bugün saçma sapan bir yeme günü oldu. Evde küçük tırnak pidelerinden vardı 2 tane üzerine biraz krem peynir sürüp onu tımtıkladım tüm gün.
Akşam da şu hazır Çin makarnaları var ya ondan yedim 1 kase
Yeme içme düzenimiz iyice bozuldu. Pazartesi taşınıyoruz, bir yerleşeyim de ancak normale döneriz inşallah
Yine de çok değil canım noodle ben de çok severimMerhabalar
Bugün saçma sapan bir yeme günü oldu. Evde küçük tırnak pidelerinden vardı 2 tane üzerine biraz krem peynir sürüp onu tımtıkladım tüm gün.
Akşam da şu hazır Çin makarnaları var ya ondan yedim 1 kase
Yeme içme düzenimiz iyice bozuldu. Pazartesi taşınıyoruz, bir yerleşeyim de ancak normale döneriz inşallah
Hadi bakalim ramazana 108le girsen mayis sonu 99 olsan ne harika olur dimiGünaydın ❤
Hayırlı cumalar
Ben tekrar 109 u gördüm şükür 110 ları bir daha görmek yazmak istemiyorum
Eki Görüntüle 3034019
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
asumanzeynep
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
mesirmacunu
Ruya
Efser
Cookiie
Anteplim
Bayrama 100 ü bi sıfırlasamHadi bakalim ramazana 108le girsen mayis sonu 99 olsan ne harika olur dimi
Bence yapabilirsin Bonus. Ben dayanamadım bu sabah tartıldım güzel bir fark var. Üstelik geçen hafta sonu 2 gün misafirlerim vardı kekler börekler dolmalar. Salı günü de kah gittim börek vs vardı. Bu akşam da bir yere davetliyim yine yerim ama gündüz az yiyeceğim. Telafi etmeye çalışacağım. Ben de bayramda 82 hedefi koyuyorumBayrama 100 ü bi sıfırlasam
Bence yapabilirsin Bonus. Ben dayanamadım bu sabah tartıldım güzel bir fark var. Üstelik geçen hafta sonu 2 gün misafirlerim vardı kekler börekler dolmalar. Salı günü de kah gittim börek vs vardı. Bu akşam da bir yere davetliyim yine yerim ama gündüz az yiyeceğim. Telafi etmeye çalışacağım. Ben de bayramda 82 hedefi koyuyorum
Evet ben de Bonus dün yine tavuklu pilav yapacaktım vazgeçtim makarna yaptımBilinçaltımda ne varsa sıkı diyet yaptığım gün mutlaka tavuklu pilav yaparım istemeden kendimi zora sokarım.
Dün ondan yemedim ya gerisi gelicek inş
Bayrama diye hedef koyarsan cok uçuk gelir vazgeçersin. Mayis sonu olsun ne olacak? 10 kg vermiş olacaksin şimdiki halinden düşünseneBayrama 100 ü bi sıfırlasam
Aaaa şaşırdımBilinçaltımda ne varsa sıkı diyet yaptığım gün mutlaka tavuklu pilav yaparım istemeden kendimi zora sokarım.
Dün ondan yemedim ya gerisi gelicek inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?