Ben sahuru genelde ekmeksiz yapmayı düşünüyorum. Iyi oluyor. Akşam da abartmadan iftar yapmayı. Tatlı yerine hurma. Kuruyemiş vs.Kizlar Günaydin
Ramazanda nasil devam edecegiz ? Kilo almadan .. gec yiyoruz ya
Geçen sene 2 kg kadar verebilmiştim bu sene ne yapacağım bende bilmiyorumKizlar Günaydin
Ramazanda nasil devam edecegiz ? Kilo almadan .. gec yiyoruz ya
Ben her diyete basladigimda ya adet oluyorum yada Ramazana yakin oluyorBen sahuru genelde ekmeksiz yapmayı düşünüyorum. Iyi oluyor. Akşam da abartmadan iftar yapmayı. Tatlı yerine hurma. Kuruyemiş vs.
Ben her diyete basladigimda ya adet oluyorum yada Ramazana yakin oluyor :Ben sahuru genelde ekmeksiz yapmayı düşünüyorum. Iyi oluyor. Akşam da abartmadan iftar yapmayı. Tatlı yerine hurma. Kuruyemiş vs.
inanki bendeGeçen sene 2 kg kadar verebilmiştim bu sene ne yapacağım bende bilmiyorum
Oncelikle yeni iş yeni ev sana çok guzel iyi hissettirsin diyetin içinde guzellikler getirsinMerhabalar kızlar
Yine bütün gün dışarıdaydım. Oradan oraya koştururken en kolayı elime bir simit almak oluyor bu saate kadar 2 simit,1 ayran tükettim.
Akşama yine noodle yiyeceğim. Çünkü yapması çoookkk kolay ve lezzetli halim yok başka şeye.
Pazartesi hem taşınıyoruz hem de ilk iş günüm olacak. Artık eşim tek başına halledecek. Akşam eve gittiğimde göreceğim vaziyeti.
Günlerdir baya aktifim günde 7-8 bin adım atıyorum. İnşallah işe yarıyordur. Tabanlarım sızlıyor valla
Çok teşekkür ederimOncelikle yeni iş yeni ev sana çok guzel iyi hissettirsin diyetin içinde guzellikler getirsin
ama regl illa ya başına, ya ortasına ya da sonuna denk geliyor.Ben her diyete basladigimda ya adet oluyorum yada Ramazana yakin oluyor :
inanki bende
hayırlı olsun canım yeni evinde, işin deMerhabalar kızlar
Yine bütün gün dışarıdaydım. Oradan oraya koştururken en kolayı elime bir simit almak oluyor bu saate kadar 2 simit,1 ayran tükettim.
Akşama yine noodle yiyeceğim. Çünkü yapması çoookkk kolay ve lezzetli halim yok başka şeye.
Pazartesi hem taşınıyoruz hem de ilk iş günüm olacak. Artık eşim tek başına halledecek. Akşam eve gittiğimde göreceğim vaziyeti.
Günlerdir baya aktifim günde 7-8 bin adım atıyorum. İnşallah işe yarıyordur. Tabanlarım sızlıyor valla
Hayırlı olsun canm işin de evin de. . Ama noddle çok kalorili. Neyse yeni evine geçince düzenini kurarsınMerhabalar kızlar
Kız neettin tartı öncesiBugünün menüsü
Kah sütlü gronala(hiç sevmedim bitsin bir daha almam) yarım kase bamya
Akşam 2 yumurta salata 2 3 çatal makarna
Sonrası 1 d ıslak kek yarım k çerez cips yarım b kola. Bakalım tartı yarın ne gösterecek
Bonus kızlarla toplaştık. AmaanKız neettin tartı öncesi
Güzel menü afiyet olsunBugün ne yedim yazayım. Midem rahatsız pek bişey yiyemiyorum canımda istemiyo ama acıkıp kötü oluyorum. İshal falanda oldum. Belkide bu detoks çayı yapıyor.
Bugün yoğurtla yemedim çayını içtim günaşırı yiycem
Cuma
Sabah 8.30
Yarım yumurta 1 kk peynir
Yarım dilim ekmek
Domates
11.30 gibi
4 ceviz 3 yaş hurma + 400 ml detoks çayından
15:30
Haşlanmış tavuk 4 köfte kadar
2 kaşık pilav
Çay su karışık
21:00
400 ml ayran
Biraz önce az bal katılmış nane limon
Yarım saat yürüyüş
Su az. İçesim vardı ama midemi bulandırdığı için içemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?