- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Tebrikler canım. Güzel fark varGünaydınnn kızlarrr , geçen hafta 94.3 bu hafta 92.9 ile yola devam , sağlıkla inşallahhh
Eki Görüntüle 3034540
Sağlık olsun canım bu hafta dikkat edersen tekrar verirsin.Günaydın yine 81 oldum
Ne kadar sevindimGeçen hafta kar tatiliydi unutmuştum tartıyı pazar günü tartılmıştım.
Geçen hafta 110.8
Bu hafta 108.8
Fark - 2
2 sene sonra nerdeyse 108 i gördüm şükür
HarikaaGeçen hafta kar tatiliydi unutmuştum tartıyı pazar günü tartılmıştım.
Geçen hafta 110.8
Bu hafta 108.8
Fark - 2
2 sene sonra nerdeyse 108 i gördüm şükür
Bu rakamları koruda canım, korumaya çalışırken kilolarda azar azar gider yineeGunaydin kilom 70.6Bonus yapışan 70 yapmisim olmus
Neee kadaaan güzel bir sonuuuuçBenim kg bildirimim
Geçen hafta 89. 0
Bugün 87.45
Fark eksi 2. 55
Regli ödem vs vardı onlar da yardımcı oldu eksiye. Benim için bu kg lar normal bir gün 82 görürsem kg verdim diyeceğim.
Gitmiyor ya sıkmadan gitmiyorBu rakamları koruda canım, korumaya çalışırken kilolarda azar azar gider yinee
Üzülme ama zaten diyete uygun beslenemiyorsun yorgunluk stres ödem hepsi etkilidir. Bu yüzden sıkma şuan kendiniMerhaba hanımlar
Şu an şok içerisindeyim tam 4 kilo artı görünüyor. Bir haftada insan nasıl 4 kilo alır ki ? İlaçlarım değişmişti ve dr ödem yapacağını söylemişti ama bu kadar olmaz herhalde değil mi?
Çok üzgünüm en iyisi yeme düzenim düzelince geleyim ben.
Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Merhaba hanımlar
Şu an şok içerisindeyim tam 4 kilo artı görünüyor. Bir haftada insan nasıl 4 kilo alır ki ? İlaçlarım değişmişti ve dr ödem yapacağını söylemişti ama bu kadar olmaz herhalde değil mi?
menülerin nasıldı canım? karbo iyice azaltılacak, bir de spor eklenecek o zaman kilo veriliyor.Kizlsr selam
Anlamadigim bir sekilde ayni ciktim
Dikkat etmeme ragmen
101.8
ödem de olabilir kilo da olabilir. ilaç da ödem yapar, karbonhidrat da canım. olan olmuş moralini bozma. buradan uzaklaşırsan daha çok alırsın.Merhaba hanımlar
olursun tabiBayrama 100 olmak istiyorum olabilirim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?