Bazen durmalar olabilir yeni kiloya adaptasyon olarak düşünKizlsr selam
Anlamadigim bir sekilde ayni ciktim
Dikkat etmeme ragmen
101.8
kış girdiğinden beri hastasınız kuzum. normal gününüz olmadıBiz yine aile boyu hastalancaz galiba. Büyük kiz baslamisti, gece küçüğünde burnu tikandi bugun yeşil yeşil akiyor, bin kere uyandi. Bende sitmalandim, çok fena üşüdümdiyete adapte olamıyorum ki. Tam diyorum haftasonu güzel olsun şöyle cocuklarla disari cikalim hoooppp hastalar. Eşimde deli gibi çalışıyor. Pazar gündüz işe, akşam ek işe gidecekmiş. Bende boyle yemeye veriyorum kendimi işte
Bıktım artık gerçektenkış girdiğinden beri hastasınız kuzum. normal gününüz olmadısürekli hastalık bunaltıyor insanı.
Ne için verdiler antibiyotiğiBıktım artık gerçekten
Acile gittim bu akşam antibiyotik başladim inşallah hemen etki eder de toparlarim
Süpersin canımBen dün 108,8 bildirdim ya bugün 108,1 gördüm
Geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Nice insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor öyle düşün.Bıktım artık gerçekten
Acile gittim bu akşam antibiyotik başladim inşallah hemen etki eder de toparlarim
Nerdesin sen
bence hepinizin bağışıklık sistemi zayıflamış. geçen yıllarda 2 yıl öyleydim ben. kış boyu hastaBıktım artık gerçekten
Aman iyi oldaay hiç sorma çok yoğunumkendimi kaybettim
Bademciklerim şişti bogazim cok aciyordu yutkunamiyodum. Hafif ateşte olduNe için verdiler antibiyotiği
Ben isyan etmiyorum. Her halimize bin şükür. Allahim neden bu derdi verdin veriyosun demiyorum ama yoruldum artikGeçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Nice insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor öyle düşün.
Haklısın canım yorulmakta direnç düştü peşpeşe olunca tabi toparlayamadınBen isyan etmiyorum. Her halimize bin şükür. Allahim neden bu derdi verdin veriyosun demiyorum ama yoruldum artik
gaz yapar diyim bakCanım nohut istiyodu sabah beri nohut yiyorum ayy inşallah bunun sıkıntısını çekmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?