Salon yanıyosa orda oturun onlarda kullanılmış olsun.Selamlar hanımlar
İçimde büyük bir boşluk var. Evi topladım sil süpür. İş yapsam daha çok iş varda şimdilik bu kadar.
Oturma odasına takım almak istiyorum. Eşim de salon takımını buraya alalım salona yeni takım alalım diyor. Salon da çamaşır asma yeri gibi. Hiç içimden gelmiyor oraya yeni almak. Ama söylediği mantıklı modası geçti. Bilmiyorum. Yaşam alanimi yenilemek istiyorum. Yılda 2 kez gelecek insanlar için koltuk almak istemiyorum. Misafir ağırlamaktan bitap düştüğümde yok. Koltuklar eski ama sağlam 4 kez taşındık hala tek parça
evet yaşam alanı çok önemliSelamlar hanımlar
İçimde büyük bir boşluk var. Evi topladım sil süpür. İş yapsam daha çok iş varda şimdilik bu kadar.
Oturma odasına takım almak istiyorum. Eşim de salon takımını buraya alalım salona yeni takım alalım diyor. Salon da çamaşır asma yeri gibi. Hiç içimden gelmiyor oraya yeni almak. Ama söylediği mantıklı modası geçti. Bilmiyorum. Yaşam alanimi yenilemek istiyorum. Yılda 2 kez gelecek insanlar için koltuk almak istemiyorum. Misafir ağırlamaktan bitap düştüğümde yok. Koltuklar eski ama sağlam 4 kez taşındık hala tek parça
Selamlar hanımlar
Ben taşınırken öyle yaptım. Salonu oturma odasına koydum. Salona yeni takım aldım. Çok iyi oldu bu şekilde. Ama benim giden gelenim olur kullanıyorum salonu çok sık olmasa da. Şimdi oturma odam baya yıpranmış her tarafı dökülüyor. Yani keyfi değil ihtiyaçtan değiştitecem oturma grubu alıp oturma odama koyacağım.salondakileri beğenerek oturma odasında kullanacaksan eşinin dediği gibi yap. Ama içine sinmiyorsa bırak salon kapalı yerinde dursun beğendiğin bşr takımı oturma odana al. Yani oturma odanı senin keyif alacağın Bir mekan yapSelamlar hanımlar
Yürüyüş❤Pazar menüsü
Öğlen 12:00
2 tabak köfteli nohut+ kızımdan kalan 2 yumurta
Akşak 16:30
1 tabak nohut
19:00
2 tane sarma börek 500 ml ayran
1 saat yürüyüş
Suyu ölçmedim
Göl kenarında yürüdük baya epeydir gitmiyodukYürüyüş❤
Selam. Haftasonu cok yogun gecti halada oyle devam edecej gibi. Bebis oksurmekten gece uyutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?