Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar hanımlar
İçimde büyük bir boşluk var. Evi topladım sil süpür. İş yapsam daha çok iş varda şimdilik bu kadar.
Oturma odasına takım almak istiyorum. Eşim de salon takımını buraya alalım salona yeni takım alalım diyor. Salon da çamaşır asma yeri gibi. Hiç içimden gelmiyor oraya yeni almak. Ama söylediği mantıklı modası geçti. Bilmiyorum. Yaşam alanimi yenilemek istiyorum. Yılda 2 kez gelecek insanlar için koltuk almak istemiyorum. Misafir ağırlamaktan bitap düştüğümde yok. Koltuklar eski ama sağlam 4 kez taşındık hala tek parça

Salon yanıyosa orda oturun onlarda kullanılmış olsun.
Kimse için bişey alma doğru diyosun

evet yaşam alanı çok önemli

Ben oturma odami iptal ettim. Salonda oturuyorum. Ordaki köşe koltuğumu köye gönderdim ohh ne rahat dedim valla. Şuan bir odam ardiye gibi. Ivır zivir herşey orda,kiradayim ama

Ben taşınırken öyle yaptım. Salonu oturma odasına koydum. Salona yeni takım aldım. Çok iyi oldu bu şekilde. Ama benim giden gelenim olur kullanıyorum salonu çok sık olmasa da. Şimdi oturma odam baya yıpranmış her tarafı dökülüyor. Yani keyfi değil ihtiyaçtan değiştitecem oturma grubu alıp oturma odama koyacağım.salondakileri beğenerek oturma odasında kullanacaksan eşinin dediği gibi yap. Ama içine sinmiyorsa bırak salon kapalı yerinde dursun beğendiğin bşr takımı oturma odana al. Yani oturma odanı senin keyif alacağın Bir mekan yap

Küçükten dolayı orası sürekli kilit altında. Mecburen bı oturma odası bı mısafir odası var.
Bazen oturma odasıni iptal edip küçük için terapi odası yapıyım diyorum ama yine onunla o odada kalmak zorundayım. Öyle olunca anlamı yok

Merhabalar eve geldim , cumartesi pazar işe gittim bugün biraz rahatsızım şişkinliğim ve ağrım var. mağlum dönemdeyim işyerine benden size hayır yok dedim yorgana sarılıp yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…