Ramazanla liste vermeye başlıyorum kuzum artık kendime vakkit ayırma zamananı geldiEfser Ne konuştuk hani başlıyodun
Silmiştim seni tablodan seve seve ekliyciğimRamazanla liste vermeye başlıyorum kuzum artık kendime vakkit ayırma zamananı geldi
İyi olmuş ben dışArdan takip olsun ki sana sürekli zahmet vermeyeyimSilmiştim seni tablodan seve seve ekliyciğim
Hala 100 müsün bekle geliyorum gaza bastımBonus beni listeye ekleme ne zaman düzene girersem o zaman eklerisin
Ben ramazanla başlama kararı aldım
Keşke bana zahmet versenİyi olmuş ben dışArdan takip olsun ki sana sürekli zahmet vermeyeyim
Tartıya barmağımı koymaya korkuyorum bu araHala 100 müsün bekle geliyorum gaza bastım
Böyle olunca daha çok üzülüyorum listeyi yap yap boz hoş olmuyorKeşke bana zahmet versen
Böyle olunca daha çok üzülüyorum listeyi yap yap boz hoş olmuyor
Toparlayamıyorum bu ara bonusum birde ramazan geliyor nasıl olucak bilmiyorumda diyete devam edemiyorum o yüzden yazamıyorumda birşey. Biraz toparlayana kadar müsaade istiyim
Tamm canım sorun değil 1 ay oldu bak bende gelip gidiyorum veremedim son hafta verince çok moral olduToparlayamıyorum bu ara bonusum birde ramazan geliyor nasıl olucak bilmiyorumda diyete devam edemiyorum o yüzden yazamıyorumda birşey. Biraz toparlayana kadar müsaade istiyim
Yapmaya çalışıyorum kendimce dikkat ediyorum ama vücut direncmi kazandı nolduysa 85ten aşağı inemedim ne zamandor. Buda bıkkınlık getirdi banaTamm canım sorun değil 1 ay oldu bak bende gelip gidiyorum veremedim son hafta verince çok moral oldu
Nohutun illa ki ödemi olmuştur. Senin kg 108 in altı olmalı.nohuttan dolayı fazla çıkmışsındrBu sabah ilk uyandığımda 110 dum
9 gibi 109 lardaydım
En son kahvaltıdan önce 12 ye doğru 108,4 tümo kadar nohutun ödemi olmadı çok şükür
Ben perşembe tartılıyorum canım
ben de uzun zamandır saldım gitti. covid ten sonra bir öyle bir böyle oldum. ben de ramazanda yeni başlangıç yapacağım Allahın izniyleRamazanla liste vermeye başlıyorum kuzum artık kendime vakkit ayırma zamananı geldi
bu yıl Ramazandan ben de korktum. bırak diyeti, oruç tutamayacağımdan korktum. ama şimdi moralim daha iyi çok şükür. Ramazanla Cuma günü yeni başlangıç yapacağımToparlayamıyorum bu ara bonusum birde ramazan geliyor nasıl olucak bilmiyorumda diyete devam edemiyorum o yüzden yazamıyorumda birşey. Biraz toparlayana kadar müsaade istiyim
cuma 84.5 falandım.
İnşallah güzel başlangıclRımız olur artıkben de uzun zamandır saldım gitti. covid ten sonra bir öyle bir böyle oldum. ben de ramazanda yeni başlangıç yapacağım Allahın izniyle
bu yıl Ramazandan ben de korktum. bırak diyeti, oruç tutamayacağımdan korktum. ama şimdi moralim daha iyi çok şükür. Ramazanla Cuma günü yeni başlangıç yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?