Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cookiie bildirim yapıcak devam edicek misin?
@Ruya Sen devam edicek misin?
Toparlayamıyorum bu ara bonusum birde ramazan geliyor nasıl olucak bilmiyorumda diyete devam edemiyorum o yüzden yazamıyorumda birşey. Biraz toparlayana kadar müsaade istiyim

Tamm canım sorun değil 1 ay oldu bak bende gelip gidiyorum veremedim son hafta verince çok moral oldu
Yapmaya çalışıyorum kendimce dikkat ediyorum ama vücut direncmi kazandı nolduysa 85ten aşağı inemedim ne zamandor. Buda bıkkınlık getirdi bana

Ramazanla liste vermeye başlıyorum kuzum artık kendime vakkit ayırma zamananı geldi
ben de uzun zamandır saldım gitti. covid ten sonra bir öyle bir böyle oldum. ben de ramazanda yeni başlangıç yapacağım Allahın izniyle
Toparlayamıyorum bu ara bonusum birde ramazan geliyor nasıl olucak bilmiyorumda diyete devam edemiyorum o yüzden yazamıyorumda birşey. Biraz toparlayana kadar müsaade istiyim
bu yıl Ramazandan ben de korktum. bırak diyeti, oruç tutamayacağımdan korktum. ama şimdi moralim daha iyi çok şükür. Ramazanla Cuma günü yeni başlangıç yapacağım

Yaz geliyor. Ramazan sonu bayram sonrasi cemiyetler patlayacak, sürekli bir ayağımız dışarıda olcak park bahçe gezelim derken. Verdigim o kadar kgyu, emeklerimi çöp etmemem lazım. Daha hedefime bile varamamisken olmaz.... Allahim hepimize kolaylik versin
Canim hic ev yemegi yemek istemiyr surekli aburcubur tatli vs oyle gecirmek istiyorum ya sabir... Ramazanla birlikte inşallah duzene girelim(amin)

İnşallah güzel başlangıclRımız olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…