Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar selam
Biraz iyi degilim
Kendimi cok sıkmışım yine saldım herşeyi
Günlerdir morelim bozuk
KeyiFisizim
Yalanco gebelik gecirdim galiba
Kendimi fazla kaptırmışım reglime bir hafta kaldı şimdiden iştahımı kesemiyorum kesinlikle çok sacma şeyler yedim içtim
Tartılamk bile istemiyorum

Kimyasal mi oldu? Uzulme Rabbimin vardir bir bildiği. İnşallah en kisa zamanda olur. Herkeste bir salmislik var şuan biraz bende dahil. İnşallah ramazanla birlikye toparlariz. En azindan abur cuburlardan uzak dururuz diye düşünüyorum

Allah şifa versin çok geçmiş olsun ne oldu birden oyle hasta miydi

Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine şifalar versin inşallah kayınvalidene

Allah razı olsun bonusum

Bebek hasretini iyi biliyorum çocuklarım var ama yiğenim yok.
Rabbim nasip etsin bonusum inşallah sana hayırlı bir yeğen annesine de kavuştursun

Zor bir durum. Birde kayıplar yaşayınca da zorlaşıyor. Hamile kalsam bile sevinemiceğim doğurana kadar. hatta bu kadar çok isterken hamile kalmaya bile korkarken buluyorum bazen kendimi

Rabbim izin edince hiç bir engel duramaz önünde

Diyet nasıl gidiyor de bakim
Dün yine kaçırdım ya ben bu hafta hele pazartesi salı evdeydim. Sabah erken kalkıp 12ye kadar işlerimi bitirdim sonra boş olunca aklım hep yemekte oluyor ya. Kendime bir uğraş bulmam gerek havalarda güzelleşti aslında tam yürüyüşe çıkma zamanı ramazanda olsa günde 1 saat falan çıkmayı düşünüyorum akşam üstleri

Gelemiyorum bu taraflara
Çünkü sanki biri elimden doyma hissini almış gibi
Hamileyken bu kadar çok yemiyordum
105 ile doğuma girdim 96 ya indim derken dün tartıldım 99 olmuşum
Ramazan da geliyor nolacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…