Kimyasal mi oldu? Uzulme Rabbimin vardir bir bildiği. İnşallah en kisa zamanda olur. Herkeste bir salmislik var şuan biraz bende dahil. İnşallah ramazanla birlikye toparlariz. En azindan abur cuburlardan uzak dururuz diye düşünüyorumKizlar selam
Biraz iyi degilim
Kendimi cok sıkmışım yine saldım herşeyi
Günlerdir morelim bozuk
KeyiFisizim
Yalanco gebelik gecirdim galiba
Kendimi fazla kaptırmışım reglime bir hafta kaldı şimdiden iştahımı kesemiyorum kesinlikle çok sacma şeyler yedim içtim
Tartılamk bile istemiyorum
Allah şifa versin çok geçmiş olsun ne oldu birden oyle hasta miydiBen dün gelemedim geçen akşam kv rahatsızlandı şu an yoğun bakımda biraz ciddiyeti var durumunun.
İnşallah tedavisini olup çıkıp gelir.
Siz naptınız?
Anteplim Umutsuz üzgün olma Allah can sağlığı versin gerisi olur inşallah.
Cookiie da bebek istiyor en hayırlısından nasip olsun inş
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
mesirmacunu
Ruya
Cookiie
Anteplim
Belli rahatsızlıkları vardı zaten içten içten ilerlemiş bişeyler işteAllah şifa versin çok geçmiş olsun ne oldu birden oyle hasta miydi
Allah kolaylık versin sizedeBelli rahatsızlıkları vardı zaten içten içten ilerlemiş bişeyler işte
Amin sağol canım sen nasıl oldun kızlar nasıl?Allah kolaylık versin sizede
Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine şifalar versin inşallah kayınvalideneBen dün gelemedim geçen akşam kv rahatsızlandı şu an yoğun bakımda biraz ciddiyeti var durumunun.
Siz naptınız?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
mesirmacunu
Ruya
Cookiie
Anteplim
Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine şifalar versin inşallah kayınvalidene
Allah razı olsun bonusum
Rabbim nasip etsin bonusum inşallah sana hayırlı bir yeğen annesine de kavuştursunBebek hasretini iyi biliyorum çocuklarım var ama yiğenim yok.
Rabbim izin edince hiç bir engel duramaz önündeRabbim nasip etsin bonusum inşallah sana hayırlı bir yeğen annesine de kavuştursun
Zor bir durum. Birde kayıplar yaşayınca da zorlaşıyor. Hamile kalsam bile sevinemiceğim doğurana kadar. hatta bu kadar çok isterken hamile kalmaya bile korkarken buluyorum bazen kendimi
evet canım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsinRabbim izin edince hiç bir engel duramaz önünde
Diyet nasıl gidiyor de bakimevet canım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Dün yine kaçırdım ya ben bu hafta hele pazartesi salı evdeydim. Sabah erken kalkıp 12ye kadar işlerimi bitirdim sonra boş olunca aklım hep yemekte oluyor ya. Kendime bir uğraş bulmam gerekDiyet nasıl gidiyor de bakim
Çok geçmiş olsun canm.Belli rahatsızlıkları vardı zaten içten içten ilerlemiş bişeyler işte
Rabbim şifa versin inşallahBen dün gelemedim geçen akşam kv rahatsızlandı şu an yoğun bakımda biraz ciddiyeti var durumunun.
Siz naptınız?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
Levaiz
mesirmacunu
Ruya
Cookiie
Anteplim
amin canım inşallahİnşallah güzel başlangıclRımız olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?