geçmiş olsun bonus. Allah şifa versinBen dün gelemedim geçen akşam kv rahatsızlandı şu an yoğun bakımda biraz ciddiyeti var durumunun.
İnşallah tedavisini olup çıkıp gelir.
Siz naptınız?
Anteplim Umutsuz üzgün olma Allah can sağlığı versin gerisi olur inşallah.
Cookiie da bebek istiyor en hayırlısından nasip olsun inş
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
@Levaiz
mesirmacunu
@Ruya
Cookiie
Anteplim
Yok kimyasalndegil… ufak bi kaza olustu yumurtlama dönemimde tam o gün cok özür diliyerek söyliyirum pzr. yirtilmis icimde kaldiKimyasal mi oldu? Uzulme Rabbimin vardir bir bildiği. İnşallah en kisa zamanda olur. Herkeste bir salmislik var şuan biraz bende dahil. İnşallah ramazanla birlikye toparlariz. En azindan abur cuburlardan uzak dururuz diye düşünüyorum
Sağol gülüm inşallahBen dün gelemedim geçen akşam kv rahatsızlandı şu an yoğun bakımda biraz ciddiyeti var durumunun.
İnşallah tedavisini olup çıkıp gelir.
Siz naptınız?
Anteplim Umutsuz üzgün olma Allah can sağlığı versin gerisi olur inşallah.
Cookiie da bebek istiyor en hayırlısından nasip olsun inş
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
@Levaiz
mesirmacunu
@Ruya
Cookiie
Anteplim
Test yapsaydin keşke yine de belli olmaz. Bekle bakalim birkaç gün. Hayirlisi olsunYok kimyasalndegil… ufak bi kaza olustu yumurtlama dönemimde tam o gün cok özür diliyerek söyliyirum pzr. yirtilmis icimde kaldi……..
Ve ben o günden beri cok kaptirdimnkendimi
Psikolojik… şimdi bugün kahverengi akıntım oldu sanırım adet olucam
Yıllardır var bende canım ilacım var ama kullanmıyorum çünkü ilaç içip yemeyi düzeltmedin mi insülin düşmüyor.günaydınnn güzeller, sağlık ocağındaki rutin kontrollerde insülin direnci çıktı bugün tekrar kontrole gideceğim , internetten araştırdığımda zor kilo vermeye sebep olduğunu , gebelik şansını düşürdüğünü vs okudum, var mı yaşayan? İlaç tedavisi mümkün mü?
Anladım bonuscum tamam teşekkür ederim.Yıllardır var bende canım ilacım var ama kullanmıyorum çünkü ilaç içip yemeyi düzeltmedin mi insülin düşmüyor.
Sen bi dahiliyeye git onlar yönlendirir endokrine ya da diyetisyene
Selâm kızlar nasılsınız ?
Ben yorgunluktan bitap düşmüş haldeyim. Daha yerleşemedik artık haftasonu bir şekle gireceğiz. 40 ımdan sonra çalışmak bana çok ağır geldi inanılmaz yoruluyorum.
Sabahları kahvaltı edemiyorum. Öğle işte sulu yemek oluyor ondan yemeye çalışıyorum ama akşamları felaket yemek yememiz akşam 10 u buluyor ve hep hazır yiyoruz. İçim kurudu.
Tek iyi yön var her gün neredeyse 10 bin adım atıyorum.
Haftaya düzene gireceğim inşallah
Bende de kiloluyken oldu. Hatta büyük kızıma hamile kalmadan once de glifor kullanmistim tabi doktorum vermişti. 2020 de diyete basladigimda epey yuksekti, emzirdigim için ilaç kullanmadim kg verdikçe düştü. Kg vermekte zorlaşıyor tabi direnç varkengünaydınnn güzeller, sağlık ocağındaki rutin kontrollerde insülin direnci çıktı bugün tekrar kontrole gideceğim , internetten araştırdığımda zor kilo vermeye sebep olduğunu , gebelik şansını düşürdüğünü vs okudum, var mı yaşayan? İlaç tedavisi mümkün mü?
evet büşra doktor da öyle dedi, kiloyu ver düzene girecek dedi. ilaç vs vermedi bana.Bende de kiloluyken oldu. Hatta büyük kızıma hamile kalmadan once de glifor kullanmistim tabi doktorum vermişti. 2020 de diyete basladigimda epey yuksekti, emzirdigim için ilaç kullanmadim kg verdikçe düştü. Kg vermekte zorlaşıyor tabi direnç varken
Kilo vermek kolay olmayacak ama başarirsan dusecektir inşallahevet büşra doktor da öyle dedi, kiloyu ver düzene girecek dedi. ilaç vs vermedi bana.
Bence ödemBende sabah tartıldım 72 geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?