Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selâm kızlar nasılsınız ?

Ben yorgunluktan bitap düşmüş haldeyim. Daha yerleşemedik artık haftasonu bir şekle gireceğiz. 40 ımdan sonra çalışmak bana çok ağır geldi inanılmaz yoruluyorum.
Sabahları kahvaltı edemiyorum. Öğle işte sulu yemek oluyor ondan yemeye çalışıyorum ama akşamları felaket yemek yememiz akşam 10 u buluyor ve hep hazır yiyoruz. İçim kurudu.
Tek iyi yön var her gün neredeyse 10 bin adım atıyorum.
Haftaya düzene gireceğim inşallah

Yok kimyasalndegil… ufak bi kaza olustu yumurtlama dönemimde tam o gün cok özür diliyerek söyliyirum pzr. yirtilmis icimde kaldi ……..
Ve ben o günden beri cok kaptirdimnkendimi
Psikolojik… şimdi bugün kahverengi akıntım oldu sanırım adet olucam

Sağol gülüm inşallah Sizede çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

Test yapsaydin keşke yine de belli olmaz. Bekle bakalim birkaç gün. Hayirlisi olsun

günaydınnn güzeller, sağlık ocağındaki rutin kontrollerde insülin direnci çıktı bugün tekrar kontrole gideceğim , internetten araştırdığımda zor kilo vermeye sebep olduğunu , gebelik şansını düşürdüğünü vs okudum, var mı yaşayan? İlaç tedavisi mümkün mü?

Yıllardır var bende canım ilacım var ama kullanmıyorum çünkü ilaç içip yemeyi düzeltmedin mi insülin düşmüyor.

Sen bi dahiliyeye git onlar yönlendirir endokrine ya da diyetisyene

Ben dün gündüz iyi giderken akşam yine şaştı ya pazartesi yapmıştım yemeği kalmıştı. Salı başka şey yedik bir gün var arada bozulmuştu dün akşam sofrada farkettik bozulduğunu. Tost yaptım yerine mecbur

Yıllardır var bende canım ilacım var ama kullanmıyorum çünkü ilaç içip yemeyi düzeltmedin mi insülin düşmüyor.

Sen bi dahiliyeye git onlar yönlendirir endokrine ya da diyetisyene
Anladım bonuscum tamam teşekkür ederim.

İfle devam etmek istersen öğlen yemek yiyip akşam kahvaltı yaparsın ama 10 geç. En geç 9 da bitmiş olmalı.
Geç mi geliyosun eve? Zamanla o tempoya alışırsın inş

Bende de kiloluyken oldu. Hatta büyük kızıma hamile kalmadan once de glifor kullanmistim tabi doktorum vermişti. 2020 de diyete basladigimda epey yuksekti, emzirdigim için ilaç kullanmadim kg verdikçe düştü. Kg vermekte zorlaşıyor tabi direnç varken

evet büşra doktor da öyle dedi, kiloyu ver düzene girecek dedi. ilaç vs vermedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…