Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar, mutlu hafta sonlarıı

ben bugün tartılmadım kendimi iyi hisetmiyorum. kötü bir hafta geçirdim 4 gece üst üste iftara misafirim oldu herhalde yorgunluk ve stresle sofralarda fazla yedim. öyle böyle değil iftarda bayağı geç. iftarda yediğim geceler uyuyamadım artık ne kadar sınırsız pide yediysem, hazımsızlıkta oluştu. bir dün akşam eşime dedim ben bu saatte yemek istemiyorum dedim misafir yoktu adamcağız tek başına iftar yaptı. umarım toparlanırım bir ay öncesi filan güzel düzen tuturmuştum yine bii düzen sağlasam iyi olucak

bugün işede gidemedim başım ağrıyor bir ağrı kesici içtim birde kahve dışarı çıkacağım eksikler var biraz ona bakınayım

Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
Geçen hafta 93.7
Bu hafta 95.2

Dün dışarda işlerim vardı yemek yapamadım makarna ekmek vs yedim hemen şiştim bu kadar mı olur
olur tatlım yaaa ben yediğim pidelerle göbeğim bir şişiyordu geceleri yatamıyordum dün ekmek hiç yemedim artık her öğünde ekmek yiyceksemde 1 dilim yiyeyim dedim ama bu sabah yine 3 dilim ekmek yedim

nasıl yaaa 12.500 adım nedir hemde oruçlu oruçluuu bunun formülü nedir

hiç sorma giysiler incelecek artık. valla ramazanda da tatlı girdi araya. gün içinde şeker iyice düşünce insanın canı tatlı istiyor.
ne tür çanta bakıyorsun canım? benim çantaya ihtiyacım yok. o nedenle alışveriş yapmadım.

16 Nisan 2022

sahur 04.15
1-1,5 dilim ekşimaya ekmekten peynirli tost
omlet
2 kalamata+ 3 siyah zeytin
domates salatalık biber 1 yk avokado
10 çiğ badem

iftar 19.55
2 kepçe hamurlu yeşil mercimek çorbası
1 servis kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
avuç içi kadar kızarmış tavuk eti
pancar turşusu, taze soğan, acı biber t.

ara 21.30
magnolia yerim

şimdi kahve içiyorum. sonra yeşil çay falan içerim.

1 lt den fazla su

İyi geceler arkadaşlar

Sabah bir porsiyon sade börek yedim. Sonra temizlik malzemesi almaya gidip dönüp akşama kadar temizlik yaptım ben böyle kötü bakılmış ev görmedim yahu. Baya yoruldum akşam da akşam kahvaltısı yaptık. Yediklerimi yaktığımı düşünüyorum inşallah öyle olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…