Yok canım hiç vermedimGünaydın, aynen ya pek aktiflik yok. Hiç vermedin mi Ramazanda?
Ben de tam tersi Ramazanda iyi verdim.Yok canım hiç vermedim
Aynen öyle oldu bu sene oyle yogunki benim içinGünaydın hatunlar ❤
Ramazan dolayısıyla kapalı gibi bir şeyiz
Öğleden sonra tartılayım bakim en son 108 dim ne kadar artım var acaba
olur tatlım yaaaHayırlı ramazanlar arkadaşlar
Geçen hafta 93.7
Bu hafta 95.2
Dün dışarda işlerim vardı yemek yapamadım makarna ekmek vs yedim hemen şiştim bu kadar mı olur
napıyorsun kiii kuzu, çocuklar mı yordu aslında arada akrabalara versen şöyle 2,3 saat kafa dinlesenİyi geceler günlerim oyle yogun geçiyor ki buraya zor bakiyorum artık. Ramazanda duruluruz sanmıştım
nasıl yaaa 12.500 adım nedir15 Nisan 2022
sahur 04.00
2,5 dilim yumurtalı ekmek
keçi peyniri + 2 kalamata yeşil zeytin
domates salatalık biber
2 ceviz + 3 küçük kuru incir
iftar 19.55
1 kase hamurlu yeşil mercimek çorbası
yumurtalı karışık ot (ıspanak-soğan-pırasa)
çoban salata
1,5 dilim ekşimaya ekmek
fındıklı çikolata
şimdi kabuk tarçınlı yeşil çay
1 lt su
12.500 adım
valla bu hafta adımlarda iyiydimnasıl yaaa 12.500 adım nedirhemde oruçlu oruçluuu bunun formülü nedir
hiç sorma giysiler incelecek artık. valla ramazanda da tatlı girdi araya. gün içinde şeker iyice düşünce insanın canı tatlı istiyor.mevsim dönüyor havalarda ısındı giyecek bişeyde bulamıyorum artık o değil de kabanlarda çıkacak yakında üstümüzdençantamda yok varmı öneriniz yeni alışveriş yapan vardır belki tavsiyede bulunur
diyet nasıl gidiyor canım?günaydıııııın güzeller hayırlı cumalar
Geçen Trendyol da kapmanya vardı şuan durum ne bilmiyorummevsim dönüyor havalarda ısındı giyecek bişeyde bulamıyorum artık o değil de kabanlarda çıkacak yakında üstümüzdençantamda yok varmı öneriniz yeni alışveriş yapan vardır belki tavsiyede bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?