Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar bana musade!! Meruse senin icin dua etcem, insallah su detox biseye yaramistir he :Saruboceq:
Herkese iyi geceler, yarin gorusurukkkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ARZUM ve lunaazul hoşgeldnizi a.s. 4 mil Leslieyi yaptım,sonra banyomu yapıp ına gecesine gittik;ama bu defa oynamadım sositososito Bugün yeterince oynadım zaten..Yarın diyette 5. haftam doluyor..İnşallah fazladan 87.2nin 200 grı gitmiş olur..Öyle olursa 5 haftada 10 kilo olmuş olur :jeyyar:

Hakikaten önceden tıka basa yerdim,sanki mideme kastım var kafamçokkarıştı sonra erit eritebilirsen..Şimdi aç;ama eskiye göre daha rahat bir midem var :lepi:

cokacimcoook
KAHVALTI 1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,biber,4 zeytin,az peynir ve ve ve haşhaşlı ekmek sırnaşık şey
İKİ SAAT sonra kavun;ama tatsız tuzsuz bir şey
BİR BUÇUK saat kadar sonra MAXSİMUS-ama hepsi değil,yarısından azıcık fazla-
İKİ SAAT sonra iki kaşık bamya,bir kaşık yoğurt,bir lokma ekme
4-5 SAAT SONRA bir portakal..

kaydirigubbakcemile2Öğlen 30-40 dk dans,oyun vb vs ve egzersiz..Akşam da 1 saat 4 mil Leslie..

Bademcim seni tebrik ederim 3 mil leslinin 26. dk sında bırakmak zorunda kaldım ve şu an kan ter içinde kaldım akannehir

Bu leslie ile her gün yürüsem bende hiç birşey kalmaz yahuuu

Bademcim seni tebrik ederim 3 mil leslinin 26. dk sında bırakmak zorunda kaldım ve şu an kan ter içinde kaldım akannehir

Bu leslie ile her gün yürüsem bende hiç birşey kalmaz yahuuu

Ben 20 gündür yapıyorum aşağı yukarı,alıştım artıkguclubacismile Sen de alışırsın bir süre sonrabayanssulusmile

Nihahaha ben geldim bayanssulusmile Herkeslere GÜNAYDINN!!a.s. Neden nihahahalı bir giriş,çünkü tartı yüzümü güldürdü ) Bana dedi ki 'Çiğdemciğim üzülme bak nasıl gidiyor kilolar bugün de 86.7 olmuşun yavruum' dedi opuyorumnanaktan

süper. maşallah maşallah. ama çizelgeyi değiştirmeyi unutmuşun. hemen değiştir bakiim. giden kilolarını bir de ordan görelim.kaydirigubbakcemile5

Günaydın Kızlar

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...

Yarın rejimime kaldığım yerden devam edeceğim sabah aşırı bir baş ağrısıyla uyandım tekrar söylüyorum rejim kadar güzel birşey yok.

Umarım kilo vermeye tekrar başlarım spor yapmam lazım ama şu koca kıçım yerinden kalkmıyor offff

Günaydın canlar. Hosbulduk bademcim sabah yürüyerek isime vardım kanter icerisindeyim suan uyamdigimdada elma sirkesi+bal karışımımı ictim. Yanlış bahsettiginiz programı indiremedimbilmiyorumkismile

süper. maşallah maşallah. ama çizelgeyi değiştirmeyi unutmuşun. hemen değiştir bakiim. giden kilolarını bir de ordan görelim.kaydirigubbakcemile5
Sağol ekincikim olumunekankayizsmile Çizelgeyi cuma değiştireyim dedim,sonra haftada ne kadar verdiğimi unutuyorum kafamçokkarıştı Mesajlarıma bakıyorum kaç kiloydum geçen cuma diye naniknanik

Günaydın canlar. Hosbulduk bademcim sabah yürüyerek isime vardım kanter icerisindeyim suan uyamdigimdada elma sirkesi+bal karışımımı ictim. Yanlış bahsettiginiz programı indiremedimbilmiyorumkismile
Sabah işe öyle gitmek hoş olmasa gerek canım yyaa,bence dönüşte yürü,sence??bilmiyorumkismile Neresinde takıldın söyle ona göre yardım edek CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…