zeytinyağlı sebze yapabilirsin canım. dolapta hazır yemek olur. çorba çeşitleri de var.Selâm hanımlar
Nasıl gidiyor? Açıkçası ben çok zorlanıyorum yapacak yemek bulamıyorum yahu. Öğle birşeyler atıştırıp ki bu genelde avuç kadar pide ve 2 parmak beyaz peynir oluyor. Akşam genelde noodle yiyorum yanında hiç değilse salata yemeye çalışıyorum. Allah'tan evde sürekli hareket halindeyim de gram gram da olsa kilo veriyorum.
Bu arada kızlar ilk defa yazıyorum yediklerini. Önceden yazdığından mıdır nedir, başka birşey yemek istemedim sofrada. Yemekten sonra cezerye çayın yanına bu kadar.İftar menüm; mücver, zeytinyağlı patlıcan yemeği, sarımsaklı yoğurt, hurma zeytin, belki peynir, salata...hayırlı iftarlar cümleten
Eski adını hatırlıyorum ama detayları hatırlamıyorum. Yaşlandım yada covid vurduHosbulduminsaAllah
Hayırlı sabahlar bir çoğunuzu hatırlıyorum. Kiloma yakın olanlarla yarısıcamEski uyelik ismim mavipatiklerdi
Diyet yapacağız başka yolu yok canımÕdemdir o. Dikkat et 1 haftada gider.
Hayırlı olsun canm. Mutlu günlerde kullanSelamlar ben dün artiydim gece sahur yaptım sonra hasta oldum. Tüm gün sadece su içtim. Oruca aşinalık gitmesin diye.
İftarda yarım kase çorba. 3 parça kıymalı salata yedim.
Bugün salon takımım geldi çok mutlu oldum. Evime yeniden aşık oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Biraz fazla olmuş. Özellikle iftarda 6 hurma çok fazla 1 hurma yeterli. Üstüne krokan bir de cezerye zaten yufka da var bunlar tek öğünde diyete uygun olmuyor. Yanına salata ekleseydin doyardın.Kızlar iftarim: çeyrek yufka bol yeşil soğan, tavuk sote, 6 tane hurma, yarım fıstıklı krokan, yarim diyet bar. Cezerye ya şekerim düştü galiba. Yinede çikolataya oranla çok masumlar.
sahurum: 1 haşlanmış yumurta, çeyrek yufka yeşil soğan, 1 kase yulaf lapası. Biraz kahvaltılık
fazlami sizce ?
Sağol canım daha iyileri sizin olsun.Hayırlı olsun canm. Mutlu günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?