Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selâm hanımlar

Nasıl gidiyor? Açıkçası ben çok zorlanıyorum yapacak yemek bulamıyorum yahu. Öğle birşeyler atıştırıp ki bu genelde avuç kadar pide ve 2 parmak beyaz peynir oluyor. Akşam genelde noodle yiyorum yanında hiç değilse salata yemeye çalışıyorum. Allah'tan evde sürekli hareket halindeyim de gram gram da olsa kilo veriyorum.

zeytinyağlı sebze yapabilirsin canım. dolapta hazır yemek olur. çorba çeşitleri de var.

İftar menüm; mücver, zeytinyağlı patlıcan yemeği, sarımsaklı yoğurt, hurma zeytin, belki peynir, salata...hayırlı iftarlar cümleten
Bu arada kızlar ilk defa yazıyorum yediklerini. Önceden yazdığından mıdır nedir, başka birşey yemek istemedim sofrada. Yemekten sonra cezerye çayın yanına bu kadar.

Selamlar ben dün artiydim gece sahur yaptım sonra hasta oldum. Tüm gün sadece su içtim. Oruca aşinalık gitmesin diye.
İftarda yarım kase çorba. 3 parça kıymalı salata yedim.
Bugün salon takımım geldi çok mutlu oldum. Evime yeniden aşık oldum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canm. Mutlu günlerde kullan

Biraz fazla olmuş. Özellikle iftarda 6 hurma çok fazla 1 hurma yeterli. Üstüne krokan bir de cezerye zaten yufka da var bunlar tek öğünde diyete uygun olmuyor. Yanına salata ekleseydin doyardın.

Bende yazayım yediklerimi
Iftarda 1 kase kadar etli nohutlu bulgur pilavi bol salata ve semizotu yogurtlu 2. Dilim tosta basilmıs eksimayalı ekmek
Cay yaninda sekersiz meyveli yulaf lapası 3 4 fındım
Sahur 1 dilim kadar eksimayalı ekmek 2 dilim tambugday etimek peynir semiz otu tere ve dere otu 1 taze hurma.
3.5 lt su 300 ml bitki cayi bebis icin.
Spor yapamıyorum belki ramazan sonrası vakit olursa.
Kilom bugun 88.1 di

19 Nisan 2022

sahur 03.45
peynir+ 7 zeytin
2 ceviz
1 tk lutenitsa
1 tk bal kaymak
domates + yeşillik
1/2 simit+ 2 yk spagetti+ avuç içi kadar lavaş

iftar 20.00
2 kepçe sebzeli yoğurtlu çorba
5-6 yk etli mantar sote
salata
1 dilim ekşimaya ekmek
3 iri çilek + 4 kare çikolata
1 avuç çekirdek

1 lt su

11.500 adım

Iftar
1 dolu tabak karnıbahar
Yarim tabak bulgur pilavi
Bol yesillik ve ayran 3 kucuk dilim tambugday ekmek

Ara
Cay yulaf lapası

Sahur
2dilim tambugday ekmek peynir yogurt

3.5 lt su 300 ml emziren anne cayı

Spor yok bebis dk bi emmese yururdum ama ek gidadan once zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…