hiç sorma giysiler incelecek artık. valla ramazanda da tatlı girdi araya. gün içinde şeker iyice düşünce insanın canı tatlı istiyor.
ne tür çanta bakıyorsun canım? benim çantaya ihtiyacım yok. o nedenle alışveriş yapmadım.
Bende halaa dokanmatik alışverişi seven bir dinazorumGeçen Trendyol da kapmanya vardı şuan durum ne bilmiyorum
ödem de olabilir.Günaydın kızlar dün tartıldım
90.5
Yürüyüş yaptınmı bugün
Hoşgeldin. Bu ara herkes dağıldı. Bide ramazan gelince hepten koptuk. Umarım azmin daim olurGecmise göz attim. Menü paylasanlarda var spor yapanlarda ama eskisi gibi liste ve 1. 2. Fln yok sanırım. Ben pek hevesliyim ins basliyorum diyete. Sporu hic bilemiyorum kızım musade edermi bakalım. Emziriken oruc tuttugum icin zayiflamaliydim aksine aldim 88.4 düm 90 oldum
GünaydınGünaydın kızlar yine yeni bir diyete bismillah diyeyim
Bugünkü kilom 91.
Bakalım cumartesiye kadar sonuç ne olacak
Bende 91.1 çıktım dün. Napcaz ya?Günaydın kızlar yine yeni bir diyete bismillah diyeyim
Bugünkü kilom 91.
Bakalım cumartesiye kadar sonuç ne olacak
Õdemdir o. Dikkat et 1 haftada gider.Hayırlı ramazanlar arkadaşlar
Geçen hafta 93.7
Bu hafta 95.2
Dün dışarda işlerim vardı yemek yapamadım makarna ekmek vs yedim hemen şiştim bu kadar mı olur
günaydınnn , diyet fena değil hemen hemen uyuyorum ama bazen tatlı kaçamakları oluyordiyet nasıl gidiyor canım?
günaydın canım
HosbuldumHoşgeldin. Bu ara herkes dağıldı. Bide ramazan gelince hepten koptuk. Umarım azmin daim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?