Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçen Trendyol da kapmanya vardı şuan durum ne bilmiyorum
Bende halaa dokanmatik alışverişi seven bir dinazorum nette gördüğümüz modeleride mağzalarda bulmak çok zor mesela önceden mangonun büyük beden bölümü violetta mağzaları vardı onlar kapandı şimdi kısıtlı modelde büyük beden kıyafetleri mango kendi bünyesinde satıyor.....

Çanta olarakta omuza asılan normal fiyatlı şık bir çanta arıyorum
Evden bir çantamı attım 2 taneside atılmaklık olmuş 2 deri çantamda var ama eskidiler sıkıldım herhalde....

Selam kızlar. Ben 98 le aranıza gelip 76 ile aranizdan ayrılan mavipatikler. Sonrasında bi kac kez daha geldim ama grup aktif deildi.sizden ayrı gecirdigim güzlerde bir kızım oldu suan 2 aylık ve 90 kiloyum. Aktifmisiniz sizsiz zayiflayamiyorum. Utanirdim yedigimi yazmaya sporda 1. Olayim die ugrasirdim. Cok yersem kizardiniz devam mı bunlara.hic bir kiyafetim olmuyor. Esimde gecti senden veremezsin diyor yemek icmemde onun dedigini destekliyor

Selam kızlar nasılsınız ben bu aralar fena yedim. Sanırım regli dönemi krizimi fena yaşadım. Yarın sabah bir daha tartılayım ve fgün boyu yediklerime dikkat edeyim.çok az bir çabayla1 temmuza kadar en az 10 kg verilebilir.sağlıklı beslenmeyi dengeli yemeyi hayatıma yerleştirmem lazım

Gecmise göz attim. Menü paylasanlarda var spor yapanlarda ama eskisi gibi liste ve 1. 2. Fln yok sanırım. Ben pek hevesliyim ins basliyorum diyete. Sporu hic bilemiyorum kızım musade edermi bakalım. Emziriken oruc tuttugum icin zayiflamaliydim aksine aldim 88.4 düm 90 oldum

Hoşgeldin. Bu ara herkes dağıldı. Bide ramazan gelince hepten koptuk. Umarım azmin daim olur

Günaydın kızlar yine yeni bir diyete bismillah diyeyim

Bugünkü kilom 91.
Bakalım cumartesiye kadar sonuç ne olacak
Günaydın
Vücuduma iyi gelecek sağlıklı besinler yeme günü de. Yarın daha güzel daha enerjik olacağım de. Diyet deme. Bizi hep o kelime bezdirmedi mi?

Kızlar iftarim: çeyrek yufka bol yeşil soğan, tavuk sote, 6 tane hurma, yarım fıstıklı krokan, yarim diyet bar. Cezerye ya şekerim düştü galiba. Yinede çikolataya oranla çok masumlar.

sahurum: 1 haşlanmış yumurta, çeyrek yufka yeşil soğan, 1 kase yulaf lapası. Biraz kahvaltılık

fazlami sizce ?

Hoşgeldin. Bu ara herkes dağıldı. Bide ramazan gelince hepten koptuk. Umarım azmin daim olur
Hosbuldum insaAllah

Hayırlı sabahlar bir çoğunuzu hatırlıyorum. Kiloma yakın olanlarla yarısıcam Eski uyelik ismim mavipatiklerdi

günaydın kizlar ❤

ben yine kg bildirim yapamaidim cumartesi aksam uzeri istanbula yola ciktuk tabi cikmadan once valiz canta ivir zivir toparla telastan firsat olmadi unuttum . e geldik hic dinlenmedenn cumartesi aksami da dahil temizlik yaptim cocuklarun okul hazirligi felan yika pakla burda baskulum yok artik disari cikunca tartilirim havada soguk yagmur disari cakarmiyim oda malum dun gece ekmek arasi taze sarimsak paynir gomdum pismanim bugun dengelemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…