- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
HoşgeldinizEvet bu süreçte destek çok önemli
Gunaydin, insaallahGünaydın kızlar bayramda kalabalıktık sürekli bişeyler yedik. Kg aldığıma eminim.birazdan tartılıp yüzleşeyim. Ama kesin 90 üstü 92 93 olabilirim. Bugün Güzel bir diyete başlıyorum. Kendime bazı kurallar koydum.
1. Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemeyecem
2.günlük 2.5 lt su
3.günde 20 dk spor
4. İki öğün beslenme
5.şeker karbonhidrat minimum olacak
TeşekkürlerHoşgeldiniz
Bonusum benim bu ara çok koşturmam var siteye bile giremiyorum pek o yüzden ben çıkayım şimdilik bir toparlayabilirsem gelirim inşallahGünayydınn ❤
Mutlu haftasonları
Eki Görüntüle 3061397
Bayram haftası geçti mazeret kalmadı.
Cumartesi bildirimlerini bekliyorum
Habersiz gelmeyenleri haber vermeden çıkarıcam.
Bütün enerjimi diyete ve benim gibi uğraşacak arkadaşlarıma vermem gerek.
@Bittimiacaba sen katılacak mısın?
Cookiie sen?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
@nisan34
@Mthn83
@LisbethS
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
@Arzuluu
@Leyal_
@Bittimiacaba
Yaa vki nizi gördüm de 115 ten buralara gelmişsiniz harikaSelam güzel bir haftasonu olsun.
Bonus bende dün 73.2 geldim. İbre daha yukari firlamadan dur demem lazim. 10 gün sonra arkadaşımın doğumgünü var göbeğim hamile göbeği gibi pörtlemiş durumda karbon yemekten
Buralara yeniden dönmeliyim canım aslında ama bakalım fit dönmedim bu kesinFit mutlu anne nerdesin fit döncen mi?
ben de öyleyim. karbonhidrat yiyorum sürekli.Selam kızlar
Bayadir yoktum buralarda maalesef eksiye geçemedim uzun zamandırgüncel kilo bildiriyorum 79.40 bayram dönüşü 78.30 idim aslında ama 2 gündür deli gibi karbon yiyorum
canım eline sağlık. ölçülü tam tarif verebilir misin?Tadıda öyle güzel bonuscuğum bole yapıyorum cay yanina yada kahvalti olarak süper oluyor. Yulaf süt kakao tarcın elma,kuru kayısı kuru incir fln bukadar. Taze veya kuru meyve seker un yag yok. Ama tadlandiricim var benim splenda cayla kullandigim ondan 2 3 attim 8 kase fln yaptim
Tebrikler canim 79 olsan farki cok cok daha güzel göreceksin. Ben gecen sene ramazanda 85tim. Kendimi nasil zayiflamiş saniyodum şuanki halimle bile nerdeyse 15 kg fark çok belirgin fark ettiriyoraşağı yukarı değişimler gözle görülür kızlar size de göstermek istedim :) sağdaki siyah elbiseli fotoğraf bayramdan
Eki Görüntüle 3061485
TeşekkürlerYaa vki nizi gördüm de 115 ten buralara gelmişsiniz harika
aşağı yukarı değişimler gözle görülür kızlar size de göstermek istedim :) sağdaki siyah elbiseli fotoğraf bayramdan
Eki Görüntüle 3061485
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?