Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar bayramda kalabalıktık sürekli bişeyler yedik. Kg aldığıma eminim.birazdan tartılıp yüzleşeyim. Ama kesin 90 üstü 92 93 olabilirim. Bugün Güzel bir diyete başlıyorum. Kendime bazı kurallar koydum.

1. Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemeyecem
2.günlük 2.5 lt su
3.günde 20 dk spor
4. İki öğün beslenme
5.şeker karbonhidrat minimum olacak

Gunaydin, insaallah valla ben bayramda bile sıktım kendimi. Tatli yedim arada bir porsiyon ama o gunler denge saglamaya calistim. Hem tatli, hem asiri yemek degil. 200 gram almisim sadece. Bu cetin yolda bikmadan ilerlemek icin kendime yasak koymucam simdilik.

Teşekkürler
Arkadaşlar leslie yapmıştım bir zamanlar ama sonra yetmemeye başladı ben de 30günFitness ve Fiton gibi uygulamalar buldum. Benim gibi sporu evde yapmak durumundaysanız memnun kalabilirsiniz. Bu arada su diyetinde akşam açlığın zirvesinde yatıp sabah tok kalkıyorum çok ilginç ama üç gün önce 93 ü görüp bu sabah 90,1 i görünce motivasyonum arttı. Tabi hep bu kadar hızlı gitmeyecek onu da göz ardı etmemek lazım. Kilo verenleri vermeyenleri tebrik ederim çünkü kilo verilmese de kolay olanı seçip kabullenmedik bir şeyleri değiştirmek için yola çıktık

Bonusum benim bu ara çok koşturmam var siteye bile giremiyorum pek o yüzden ben çıkayım şimdilik bir toparlayabilirsem gelirim inşallah

Güüüünaydın güzellerrrr ne güzel böyle burayı hareketli görmek hadi bismillah başlayalım artııık :)

kilo bildirimi ; 89,10 bu sabah
hergün leslie yapmayı planlıyorum nasipse, koşu bandım var ama çamaşırlık niyetine duruyor kendimi motive edip çıkmaya çalışacağım kendisine :) herkese boll eksiler sağlıkla inşallahh ..

Bonus enerjine sağlık sen hareketlendiriyosun buraları

Yaa vki nizi gördüm de 115 ten buralara gelmişsiniz harika

Selam kızlar
Bayadir yoktum buralarda maalesef eksiye geçemedim uzun zamandır güncel kilo bildiriyorum 79.40 bayram dönüşü 78.30 idim aslında ama 2 gündür deli gibi karbon yiyorum
ben de öyleyim. karbonhidrat yiyorum sürekli.

canım eline sağlık. ölçülü tam tarif verebilir misin?

aşağı yukarı değişimler gözle görülür kızlar size de göstermek istedim :) sağdaki siyah elbiseli fotoğraf bayramdan

Eki Görüntüle 3061485
Tebrikler canim 79 olsan farki cok cok daha güzel göreceksin. Ben gecen sene ramazanda 85tim. Kendimi nasil zayiflamiş saniyodum şuanki halimle bile nerdeyse 15 kg fark çok belirgin fark ettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…