Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar
Bayadir yoktum buralarda maalesef eksiye geçemedim uzun zamandır güncel kilo bildiriyorum 79.40 bayram dönüşü 78.30 idim aslında ama 2 gündür deli gibi karbon yiyorum
Fitim hoşgeldin canım ❤ hiç üzme kendini 80 kilonun altında kalmışsın çok almamışsın

Ben de şaşırdım arkadaşm baya bir inceldi kg verdi ben 15 20 kg vermiştir diye düşündüm. Geçen sordum 8 9 kg dedi çok şaşırdım. Demek ki biz de 8 kg versekçok farkedecek
5 kilo bile acayip farkediyor canım. benim hemen yanlarım, karnım, basenlerim, göğsüm küçülüyor. hemen oralardan anlıyorum.

LenaG nerdesin yoksun bayadır
Zehirlendikten sonra zor toparlandım. Diyet miyet hiç kalmadı, bıraktım ve çok kilo aldım. Tekrardan başlamaya gücüm yok bir süre buralarda olamayacağım. Elimden geldiğince daha da kilo almamaya çalışacağım. Herkese kolay gelsin ve bol eksiler diliyorum. En kısa zamanda geri dönmeye çalışacağım.

07 Mayıs 2022

sabah yok

öğlen 13.30
1 hurma + 1 cennet hurması kurusu
iki peynirli maydanozlu omlet
7 zeytin
nutella
avokado+ domates+kapya biber
simit

aralarda
1 avuç çekirdek
2 kepçe yoğurtlu kırık yarma çorbası

akşam 19.40
ızgara tavuk kanat
spagetti
marul havuç salatası

yatana kadar 1,5 lt su

Eki Görüntüle 3061657

bence yine de gel ve menü yaz canım. menü yazmayınca insan diyetten de kopuyor. bak benim menülerim de halen karbolu ama yazıyorum daha da kopmayayım diye.

Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…