Fitim hoşgeldin canım ❤ hiç üzme kendini 80 kilonun altında kalmışsın çok almamışsınSelam kızlar
Bayadir yoktum buralarda maalesef eksiye geçemedim uzun zamandırgüncel kilo bildiriyorum 79.40 bayram dönüşü 78.30 idim aslında ama 2 gündür deli gibi karbon yiyorum
Süpersin canım baya fark varaşağı yukarı değişimler gözle görülür kızlar size de göstermek istedim :) sağdaki siyah elbiseli fotoğraf bayramdan
Eki Görüntüle 3061485
Ben de şaşırdım arkadaşm baya bir inceldi kg verdi ben 15 20 kg vermiştir diye düşündüm. Geçen sordum 8 9 kg dedi çok şaşırdım. Demek ki biz de 8 kg versekçok farkedecekYaa çok hoş olmuş değişimin 14 kilo ama daha fazla vermiş gibi göbek kısmından gitmiş.
5 kilo bile acayip farkediyor canım. benim hemen yanlarım, karnım, basenlerim, göğsüm küçülüyor. hemen oralardan anlıyorum.Ben de şaşırdım arkadaşm baya bir inceldi kg verdi ben 15 20 kg vermiştir diye düşündüm. Geçen sordum 8 9 kg dedi çok şaşırdım. Demek ki biz de 8 kg versekçok farkedecek
Zehirlendikten sonra zor toparlandım. Diyet miyet hiç kalmadı, bıraktım ve çok kilo aldım. Tekrardan başlamaya gücüm yok bir süre buralarda olamayacağım. Elimden geldiğince daha da kilo almamaya çalışacağım. Herkese kolay gelsin ve bol eksiler diliyorum. En kısa zamanda geri dönmeye çalışacağım.LenaG nerdesin yoksun bayadır
bence yine de gel ve menü yaz canım. menü yazmayınca insan diyetten de kopuyor. bak benim menülerim de halen karbolu ama yazıyorum daha da kopmayayım diye.Zehirlendikten sonra zor toparlandım. Diyet miyet hiç kalmadı, bıraktım ve çok kilo aldım. Tekrardan başlamaya gücüm yok bir süre buralarda olamayacağım. Elimden geldiğince daha da kilo almamaya çalışacağım. Herkese kolay gelsin ve bol eksiler diliyorum. En kısa zamanda geri dönmeye çalışacağım.
Demek öyle geldim burayaayyyyyyyy yine mi etiket yapmışım
Gecmis olsun.Zehirlendikten sonra zor toparlandım. Diyet miyet hiç kalmadı, bıraktım ve çok kilo aldım. Tekrardan başlamaya gücüm yok bir süre buralarda olamayacağım. Elimden geldiğince daha da kilo almamaya çalışacağım. Herkese kolay gelsin ve bol eksiler diliyorum. En kısa zamanda geri dönmeye çalışacağım.
Hosbulduk.Bende geldim
Hoşgeldiniz kızlar.. Şeker gibi sizlere bayram şekeri ikram edelimHerkese iyi akşamlar yine geliriz. Sizi de bekleriz bunu saymayızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?