Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünün menüsü

Kah 2 haş yumurta yeşillik 3 zeytin
Dom sal. 1.2 d peynir 1 çay k bal 2 d kepekli ekmekle tost

Öğlen 1 kase bol yeşillikli kısır
Yoğurtlu kereviz
Kabak çorbası yarım elma

Akşam yarm kase mercimek çorbası
Kabak çorbası
3.4 d patetes yeşillik dom sal

Doğurmuş, doğurmamış, Doğurduğunu bağrına basmış.
Doğurduğunu bağrına bile basamamış. Doğurmadığını bile bağrına basmış. Kendi anne olan, vicdanı anne olan, Ruhu anne olan, Bütün kocaman yürekli kadınların anneler günü kutlu olsun. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum

Selamlar hanımlar kilom çok iyiydi. 78 e düşmüştüm. 2-3 gündür dipsiz kuyu gibiyim. Enteresan yanı isal kusma vardı dün. İçimde bı huzursuzluk. Yarın daha güzel olur inşallah.
Şuan 82 lerdeyim. Bu ara hiç gelemedim. Ama kazandığım eksileri kaybetmek istemiyorum. Kumaş pantolon bile giydim. Kendimi yakistiramadigim bı kıyafet vardı. Eşim bile iyi olmuş dedi. Şimdi kaybeden
Buradayım demek için zaman verin hemen kapıya koymayın beni. Bu hafta izin haftam. Gezip keyif yapmak istiyorum. Cumartesi tekrar görüşelim

canım eline sağlık. ölçülü tam tarif verebilir misin?
Ben gözkararı yapıyorum cok yapiyorum biraz sulu birakiyorum katilasıyor cünkü ama kati gibi olursa sut civik olursa yulaf ekliyorum
Bidahakinde olcerek yapip yazayim ama

Kilo bildirimi ve menu paylasamadım bebişim hastaydı onla ugrasdım sukur iyi simdi diyet modunda ciktim 3 gun esim yok oglanlarla sinama gunu fln yaparix h.sonuda sehir disinda olcam yani bu hafta yemedigimi kar sayip diyete haftaya baslayim diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…