Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlarrr hanımlar

8 mayıs menü;

sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve çay ile

öğle yok ara öğün bir türk kahvesi

akşam ızgara köfte 3 adet 1 dilim ekmek ve yağsız salata

ufak bir dilim pasta ve kahve yani minnak çikolata var olmasalardı iyidi 5000 adım 2 lt su

nerden başlayacağımı bilmiyorum, sğrekli bu hafta tamam kendimi kontrol altına alacağım diyorum ama yok illa bi bahanem var. doyma hissim yok, gözüm sürekli mutfakta. diyetisyene sürekli gidip 3-5 kilo verip bırakmaktan da sıkıldım, emzirmeyi bahene de etmiyorum, canım çekiyor aklımda kalacağına midem de kalsın modundayım

sanki tlc kanalındakiler gibi olacakmışım gibi gelio.

Son düzenleme:
Doğum yaptın mı canım konuştuk mu hatırlamıyorum gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini

iyi aksamlar kizlar bugun yine cok yogun bir gundu devlet direleriyle islerimiz vardi esimle disardaydik aksam 9 du eve girdik
bende bugunden menu paylasayim arik duzene girmwk istiyorum insallah

sabah .1 neskafe .
kah. 2 dlm ekmk 2 yk tereyagda yumurta
kk petnir
6 zeytin cay

ara ....neskafe... cay..

oglen . 1 bucuk lavas ile 1 sis adana 2 çatal bulgur domates biber. kola

ara .turk kahve .cay .

aksam .2 dlm yumurtali ekmek
2 tane hurma 1 neskafe
su 2 lt .
spor yok ama disarda cok yuruduk ordan orya ayaklarimnsizliyo

aksam gec oldu yedim bigun bole oldu yapacak bise yok

Günaydın
Dün çıktım yürüdüm gezdim ama beslenmeye dikkat etmedim. 82 kg olmuşum. Biraz sislikte var. Çok takilmiyorum o yüzden.
Bugün yine çıkacağım sabah yürüyüşüne. Ama çok gözüm açılmıyor uykum var
Lohusa depresyonu olmasın. Hiç kan tahlili verdin mi?
Bende gebelik sonrası hipotroidi ve lohusa depresyonu olmuştu. Elimden hiç birşey gelmiyor gibiydi. Tedavi sonrası bebek arabasıyla dağ bayır yürüdüm. Hatta benim popo taş gibiydi. O yürüyüşler sonrası yumuşadı sarktı.
O zaman yumuşadı diye sevinirdim şimdi vıcık vıcık oldu diye üzülüyorum. İnsan oğlu memnun olmak çok zor.

Tatlım bende burdayım iki emziren anne veririz belki. Bende cok ac hissediyorum ozelikle gec saate e gec yatinca acıkılıyor haliyle. Pazartesi basliycam ben ins diyete bu hafta bozulcak cunku sehirdisina gidicem. Yapariz bence bak sansliyiz emzirmek spor gibi 600 cal gidio kissak yetcek

günaydınnnn kizlarrr ❤

gece aciktim ekmeknarasi peynir yedim oyuzden bu sabah kahvaltiya ceza verdim kendime mumkun oldukca gec kahvalti yapicam yani kahvalti ile ogleni birlestirmem gerek yani bugun protein agirlikli 2 ogun beslenmeyi planliyorum

birazda kilomu korumamin yontemi bu oldu hemde ufak ufak ta olsa kilo veriyorum bu sekilde uzun zmandir eger gece kacamak yapip ydimmi bole yapiyorum

iyi aksamlar kizlarrrr

08.00 neskafe
10.30.1 lokma ekmek ile 2 catel menemen
ilac alti olsun ddm
ara neskafe

14.50 .haş tavuklu yogurtlu salata
ara.neskafe
yeşilçay

18.30 .1 kase kiymali bamya .1 tane minik haş .tavuk but 1 parca gögüs 1 kase yogurt .
su 2 lt
1 neskafe 1 minik kare cikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…