- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
Doğum yaptın mı canım konuştuk mu hatırlamıyorum gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğininerden başlayacağımı bilmiyorum, sğrekli bu hafta tamam kendimi kontrol altına alacağım diyorum ama yok illa bi bahanem var. doyma hissim yok, gözüm sürekli mutfakta. diyetisyene sürekli gidip 3-5 kilo verip bırakmaktan da sıkıldım, emzirmeyi bahene de etmiyorum, canım çekiyor aklımda kalacağına midem de kalsın modundayım
sanki tlc kanalındakiler gibi olacakmışım gibi gelio.
Lohusa depresyonu olmasın. Hiç kan tahlili verdin mi?nerden başlayacağımı bilmiyorum, sğrekli bu hafta tamam kendimi kontrol altına alacağım diyorum ama yok illa bi bahanem var. doyma hissim yok, gözüm sürekli mutfakta. diyetisyene sürekli gidip 3-5 kilo verip bırakmaktan da sıkıldım, emzirmeyi bahene de etmiyorum, canım çekiyor aklımda kalacağına midem de kalsın modundayım
Tatlım bende burdayım iki emziren anne veririz belki. Bende cok ac hissediyorum ozelikle gec saate e gec yatinca acıkılıyor haliyle. Pazartesi basliycam ben ins diyete bu hafta bozulcak cunku sehirdisina gidicem. Yapariz bence bak sansliyiz emzirmek spor gibi 600 cal gidio kissak yetceknerden başlayacağımı bilmiyorum, sğrekli bu hafta tamam kendimi kontrol altına alacağım diyorum ama yok illa bi bahanem var. doyma hissim yok, gözüm sürekli mutfakta. diyetisyene sürekli gidip 3-5 kilo verip bırakmaktan da sıkıldım, emzirmeyi bahene de etmiyorum, canım çekiyor aklımda kalacağına midem de kalsın modundayım
ben geç geldim canım eve. yeme ye duşa gir falan derken zaman geçti.kizlar napiyosunuz sesiniz cikmiyo
dunde ben oyleydim disarda cok yovun ve yorucu bir gundu benm icin bugunde derin temizlikben geç geldim canım eve. yeme ye duşa gir falan derken zaman geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?