Merhabalaaar nassıınızzz
Can aydoğmuş u takip eden varmı bugün diyete başlamak için uğurlu saatler varmış tivitini buraya kopyalayamadım gidin bakın
Saat 15:30 ile 16:30 arasındaymış
Canım naptın ağrın neden olmuş acaba, geçtimi? geçmiş olsun bu aradaGünaydın
2 gündür sancım var neden olduğunu bilmiyorum
Yamuk yürümek zorunda bırakıyor beni
Doğum yaptın mı canım konuştuk mu hatırlamıyorum gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini
Lohusa depresyonu olmasın. Hiç kan tahlili verdin mi?
Bende gebelik sonrası hipotroidi ve lohusa depresyonu olmuştu. Elimden hiç birşey gelmiyor gibiydi. Tedavi sonrası bebek arabasıyla dağ bayır yürüdüm. Hatta benim popo taş gibiydi. O yürüyüşler sonrası yumuşadı sarktı.
O zaman yumuşadı diye sevinirdim şimdi vıcık vıcık oldu diye üzülüyorum. İnsan oğlu memnun olmak çok zor.
Tatlım bende burdayım iki emziren anne veririz belki. Bende cok ac hissediyorum ozelikle gec saate e gec yatinca acıkılıyor haliyle. Pazartesi basliycam ben ins diyete bu hafta bozulcak cunku sehirdisina gidicem. Yapariz bence bak sansliyiz emzirmek spor gibi 600 cal gidio kissak yetcek
Yarın basliyoruz ozaman canim. Acayip aldim ama cumartesiden once tartilmiycamAllah razı olsun canım, bebek 4 aylık olacak nasipse ^_^
tahlil hiç vermedim, lohusalık depresyonu sanmıyorum pek, öncesinde de sanki azcık vardı
şimdi üst seviyede, aklım hep mutfakta. kendime gelmem lazım.
pazartesi birlikte başlayalım bari, belki adam olurum.
yoksa pek yakında TLC ağır yaşamlardayım
Yarın basliyoruz ozaman canim. Acayip aldim ama cumartesiden once tartilmiycam
Bende bugun basladim insaAllah hep beraber verelimGünaydın kızlar
Evet bugün başlangıç yaptım 80.80 ile çok sık tartilmadan ilerleyeceğim hindistan cevizi yağı ile kahve yaptım içtim ilk öğünü öğlen yapicam insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?