Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Huzurlu haftalar ❤

Diyetle ilgili her şeyi tamamen kaybetmiş gibiyim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum geçici bişeydir diyorum yürüyorum her gün olmasada.
Ben bugun yeniden basladim tam birsey yiycem gruba yazacagimi hatirlayip vazgectim. Fazla yemissin diyip uyaricaksiniz diye. Beni uyarin mutlaka sende yazarsan belki toparlanirsin

Kahvaltı
1 hşlm yumurta
2 zeytin 1 parca peynir
yarim domates biraz kırmızı biber

Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
1 kase arpa çorbası
1 kase yeşil fasulye
1 dilim ekmek

Ara bi kare sütlü cikolata ve
kahve

Bu saatten sonra cay vebkuru dut yerim sanırım

Bende bugun basladim insaAllah hep beraber verelim
İnşAllah canım
Huzurlu haftalar ❤

Diyetle ilgili her şeyi tamamen kaybetmiş gibiyim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum geçici bişeydir diyorum yürüyorum her gün olmasada.
Sana da cnm vala bende de durum çok parlak degil ama tamamen salmamaya çalışıyorum ara ara yürüyüşe başlamayı planlıyorum

İnş canım sen niye tartılmıycan kötü etkiliyo bazen dimi
Bonus tartılınca azcık kg versem Oo zaten hemen veriyorum deyip havalara giriyorum yedikçe yiyesim geliyor. Az artı çıksa beyin kglulu obez fikrini kabulleniyor dikkat ettm atyrm yağ yakmış olabilirim ama ödem falan oluyor artı çıkıyorum bütün hevesim kırılıyor. Önemli olan uzun vadedeki farkım bir de rakamlar önemli değil kendimi mutlu hissettiğim kg ya kadar çok dikkat edecem sonra korumayı öğrenecem. Bunu 3 5 ay ya da 10 ayda artık kendimi kasmadan ne kadar sürede yaparsam. Ömür geçiyor hayat kısa. Bir yere gidiyoruz yemeğe vs kendimi suçlu gibi hissediyorum. Kg kuluyum diye sanki yemeğe hakkım yok. Halbuki öyle değil. Farzedelim ki iki gün sonra öleceğimizi bilsek eşimizle ailemizle son yemeğimiz olduğunu nasıl kıymetini biliriz her anın tadını çıkarırız. Hayatımdan lezzet almamı kg m biraz engelliyor onu da çıkaracam aradan.ama şu an bu kilodaysam bunu da sorun etmeyeceğim.

Selam
Epeydir ugrayamadim bende. Günlerim okul ev, ev işleri arasinda geçiyor. Birde haftasonu ust üste cemiyetler oldu mahvoldum. Bende diyete adapte olamiyodum, olamiyorum. Ama çokta kasmadan ufaktan başlayacağım. En azindan 68 bandinda bir an evvel inmeliyim. Ama bunun icinde kati diyet yapmayacağım

Bugünün menüsü
Kah 2 d ekmek 1 haş yumurta
Peynir dom 2.3 çatal kavurma
Akşam 3 kepçe mercimek çorbası
2 kase cacık

Şu anda açım bakalım akşama nasıl geçiştirecem.
Akşam yemeği doyurucu olmamiş. İf ye mi başladın yani iki öğün? O zaman öğünlerin dahada doyurucu olmali bu şekilde cok az olmuş

Kizlar dun diyet yaptim bugun bozdum. Moralim cok bozuk. Ben yapabiliyodum bu isi diyet sporla 25 kilo verip yillarca korudum. Beyaz ekmek pilwv yillarca yemedim. Simdi yapsmiyorum. Giysilerim olmuyor. Simdi veremezsem hic veremem emzirdigim icin 600 cal giderken vermezsem ne zman vericem. Cok uzgunum

Canm olabilir bozabilirsin ama devamını getirme. Bugün bozduysan yarın tekrardan başla.

Başka yemek yapmaya fırsatm olmadı. Biraz önce bir kase sütlü yulaf yedim
İyi yapmışsın o kadar da aç gezme
Hep o yollardan geçtik geçiyoruz. Diyete yeniden başladigim ilk 1 hafta 10 gün bol kacamakli gider. Ama yine de olmadi yapamiyorum deyip pes etmem. Sonucta ne yediginin farkina variyosun en başta. Emzirmende avantaj. Kendini çok sıkmadan yasaklar koymadan devam etmeye çalış

Canm olabilir bozabilirsin ama devamını getirme. Bugün bozduysan yarın tekrardan başla.
Dogru soyliyorsun kaldigim yerden devam ins.
InsaAllah bozdum.salicam demeden devam iyiki varsiniz

Hayırlı geceler kızlar bana da yardımcı olurmusunuz bende ne yapsam kilo veremeyenlerdenim benimle birlikte yapacak olan varmi birbirimize motivasyon ederiz çok çabuk sıkılan bir yapım var o yüzden tek başıma yapasım gelmiyor 10 aylık Bi bebegim var emziriyorum o yüzden pek kur falanda yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…