- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Hoşgeldiniz. Bebeğiniz hayırlı olsun. Emzirmek Çok güzel kalori yaktırıyor bu avantajı kullannHayırlı geceler kızlar bana da yardımcı olurmusunuz bende ne yapsam kilo veremeyenlerdenim benimle birlikte yapacak olan varmi birbirimize motivasyon ederiz çok çabuk sıkılan bir yapım var o yüzden tek başıma yapasım gelmiyor 10 aylık Bi bebegim var emziriyorum o yüzden pek kur falanda yapamiyorum
Merhaba hoşgeldiniz.Hayırlı geceler kızlar bana da yardımcı olurmusunuz bende ne yapsam kilo veremeyenlerdenim benimle birlikte yapacak olan varmi birbirimize motivasyon ederiz çok çabuk sıkılan bir yapım var o yüzden tek başıma yapasım gelmiyor 10 aylık Bi bebegim var emziriyorum o yüzden pek kur falanda yapamiyorum
Ben varim bende emziriyorumHayırlı geceler kızlar bana da yardımcı olurmusunuz bende ne yapsam kilo veremeyenlerdenim benimle birlikte yapacak olan varmi birbirimize motivasyon ederiz çok çabuk sıkılan bir yapım var o yüzden tek başıma yapasım gelmiyor 10 aylık Bi bebegim var emziriyorum o yüzden pek kur falanda yapamiyorum
O yüzden ara öğünler eklemelisin, sağlıklı şeylerden tuketmelisinBen emzirirken çok acikiyorum
birbirimize destek olalım canım. regl benim de gecikti bu ay. gelene kadar mahvetti beni. seni anlıyorum.Biri banada motivasyon olsun. Dipsiz kuyu gibiyim. Hala adet olmadım uzay boşluğunda amaçsız geziyorum
Belki bı umut kilolarima da bahane olarak bı sebeb verir Rabbim sağlıklı güzel bir sebepbirbirimize destek olalım canım. regl benim de gecikti bu ay. gelene kadar mahvetti beni. seni anlıyorum.
spor yap iyi geliyor.
İnşallah cnm Rabbım hayırlısını versin inşallahBelki bı umut kilolarima da bahane olarak bı sebeb verir Rabbim sağlıklı güzel bir sebep
Rabbım hayırlısıyla nasip etsin canım neler yaptın kilo verirkenGünaydınnn güzeller 103 kg ile başlamıştım , 88im bugün , kilo verme amacım önce sağlıklı bir beden sonra çocuk isteğimden kaynaklıydı , doktorum çocuk tedavisine başlayabiliriz dedi, kii bu beni çok mutlu etti :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Tabi kilo vermeye devam etmem gerektiğini söyledi, bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Amin canım Allah razı olsun, burası en büyük destekçi oldu tabi bana :) kk'ya yazıcam şimdi çok yemiim dedim günler oldu :) kilo bildirimi yapacağım diye kastım hep. günde 2 öğün yedim ekmek sadece kahvaltıda tam buğday yada çavdar 1 dilim yedim, akşam makarna pilavı çıkardım ne pişiyorsa az yedim, öğlen meyve yedim arada. Leslie yaptım yada yürüyüş. Yavaş verdim 5 aralıktan beri bu şekilde yaşıyorum toplam 15 kg oldu işte, tabi daha yolum var :)Rabbım hayırlısıyla nasip etsin canım neler yaptın kilo verirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?