Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldiniz. Bebeğiniz hayırlı olsun. Emzirmek Çok güzel kalori yaktırıyor bu avantajı kullann

Merhaba hoşgeldiniz.
Bende 2020 ekimde 111 kg ile başlamiştim. Bebegim de 9 10 aylikti o zaman. Başlarda kati diyet yapmadim. Rezene çayı falan iciyordum bitki çayı olarak.
1 yaşından sonra diyetisyen yeşilçay ve bazi detoks sularina başlatmişti

Ben varim bende emziriyorum

Benim sorunumda aksam acikmalari malesef. Beyaz ekmek pilav sekerli seyler aburcuburlar yememeliyiz. Saglikli seyler yemeliyiz. Ve tabi bol du sut azalmanalı. Birde paylasim yapmak onemli. Tum gun yediklerini yazicak olunca insan biraz daha dikkat ediyor

Ben emzirirken çok acikiyorum
O yüzden ara öğünler eklemelisin, sağlıklı şeylerden tuketmelisin
Kahvaltida yumurta peynir hep olmali mesela yanında yine 2 dlim tam buğday yada kepek ekmek, zeytin domates salata olabilir. Yumurtayi haslama, omlet, tavada surekli degistirerek yapiyorum ben.
Ara ogunlerde yaş meyve, kuru meyve, kuru yemiş yaninda ayran yogurt kefir ya da sutle yine güzel oluyor.
Et, sut urunleri alman iyi olur protein acisindan.
Pilav makarna birden kesme ama kgna gore porsiyon belirleyebilirsin

Kahvaltı
1 nescafe sek
1 parca peynir
2 kasık form kahvaltilik gevrek

Aksam
1 kase mercimek
1 tabak bulgur pilavi ustune kuru fasulye
2 dilim ekmek bi parca peynir

Çay
Baska birsey yemeden yatarsam ne ala belki yogurt kuru yaparim ama

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü

Sabah bir ısırık kızımın tostu ve 1 çatal baklava yedim okulda.
Eve gelince saat 3 gibi kısır yeşillik turşu ayran ve 1 çörek yedim kısırın miktarı fazlaydı o yüzden Akşam da başka şey Yemedim

Günaydınnn güzeller 103 kg ile başlamıştım , 88im bugün , kilo verme amacım önce sağlıklı bir beden sonra çocuk isteğimden kaynaklıydı , doktorum çocuk tedavisine başlayabiliriz dedi, kii bu beni çok mutlu etti :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Tabi kilo vermeye devam etmem gerektiğini söyledi, bakalım hayırlısı olsun inşallah.

Rabbım hayırlısıyla nasip etsin canım neler yaptın kilo verirken

Rabbım hayırlısıyla nasip etsin canım neler yaptın kilo verirken
Amin canım Allah razı olsun, burası en büyük destekçi oldu tabi bana :) kk'ya yazıcam şimdi çok yemiim dedim günler oldu :) kilo bildirimi yapacağım diye kastım hep. günde 2 öğün yedim ekmek sadece kahvaltıda tam buğday yada çavdar 1 dilim yedim, akşam makarna pilavı çıkardım ne pişiyorsa az yedim, öğlen meyve yedim arada. Leslie yaptım yada yürüyüş. Yavaş verdim 5 aralıktan beri bu şekilde yaşıyorum toplam 15 kg oldu işte, tabi daha yolum var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…