Bende özledim valla. Benim abimin düğübü var bu akşam kına onun koşturması. Birde kayınvalidem ameliyat olcak ona gün almaya çalışıyoruz bonusum bende tüp bebeğe başlıcam nasipse onun işlemlerini hazırlıyorum. Diyete adapte olmak çok güc oluyor ama sütekli tartılıyorumCanlarım özledim sizi diyet yapmayı ❤
Nasılsınız her şey yolunda mı?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
valla o gün hangisine vaktim varsa :) 1 mile 2 mile artık duruma göre.. sıkıldığımda zumba da yapıyorum eğlenceli oluyor :) hatta kendimi videoya alıp izliyorum sonra, motivasyon için bir şeyler işte :)Darısı bana inşallah leslie nin kaç milini yapiyorsun
bizde özledik güzelCanlarım özledim sizi, diyet yapmayı ❤
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
aaaBende özledim valla. Benim abimin düğübü var bu akşam kına onun koşturması. Birde kayınvalidem ameliyat olcak ona gün almaya çalışıyoruz bonusum bende tüp bebeğe başlıcam nasipse onun işlemlerini hazırlıyorum. Diyete adapte olmak çok güc oluyor ama sütekli tartılıyorum
Sen nasılsın herkes iyi inşallah
Başlıcakmısın canım sende düşünüyormusum
ben de bir süredir diyetten uzağımCanlarım özledim sizi, diyet yapmayı ❤
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
selam canim valla ozletin kendini sen olmayinca burasi sessizCanlarım özledim sizi, diyet yapmayı ❤
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
İyiyiz cok sukur, biz de seni ozledik. Sen nasilsin?Canlarım özledim sizi, diyet yapmayı ❤
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
Ben de aynı durumu yaşadım.kilo verince doğal yoldan hamile kalmıştım sizin de inş tedaviye gerek kalmaz. Ben de şu anda 2.çocuk için tedavi oluyorum. Doktorm kg vermemi söyledi bakalım kaç kg vereceşiğimGünaydınnn güzeller 103 kg ile başlamıştım , 88im bugün , kilo verme amacım önce sağlıklı bir beden sonra çocuk isteğimden kaynaklıydı , doktorum çocuk tedavisine başlayabiliriz dedi, kii bu beni çok mutlu etti :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Tabi kilo vermeye devam etmem gerektiğini söyledi, bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Tedaviniz olumlu sonuçlanır inş. Gelininiz de hayırlı olsunBende özledim valla. Benim abimin düğübü var bu akşam kına onun koşturması. Birde kayınvalidem ameliyat olcak ona gün almaya çalışıyoruz bonusum bende tüp bebeğe başlıcam nasipse onun işlemlerini hazırlıyorum. Diyete adapte olmak çok güc oluyor ama sütekli tartılıyorum
Sen nasılsın herkes iyi inşallah
Evett benimde 26sında tedavi başlayacak nasipse :) amiin inşallah canım benim, Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin ikimizede :)Başlıcakmısın canım sende düşünüyormusum
Ah kaderdaşım Allah yardımcımız olsun
ne güzel yazmışsınız :) teşekkür ederiz, amin inşallah . sizler de dua edin bizeSelamlar
Bu aralar küçük oğlana sosyal hayat katmaya çalışıyoruz. Bizde biraz yoğun geçiyor. Çocuktan önce ben korkuyorum insan içine çocukla karışmaya.
Bebek çabası içinde olanlar. Duanızı tam yapın. Sağlıklı olsun ailesine vatanına hayırlı insan olsun. Peygamber ahlaki olsun. Hep güzel şeyler isteyin. Ol deyince olduran bı yaradana aidiz sonuçta. Umutsuzluk gunahmis hiç düşmeyin. Bende çok düşüyorum ama çabuk topluyorum inşallah
Yer Gök dua üstüne demi
Tebrik ederim canım inşAllah Rabbim gönlünüzün muradını da bir an önce verir sağlıkla hayırlısıylaGünaydınnn güzeller 103 kg ile başlamıştım , 88im bugün , kilo verme amacım önce sağlıklı bir beden sonra çocuk isteğimden kaynaklıydı , doktorum çocuk tedavisine başlayabiliriz dedi, kii bu beni çok mutlu etti :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Tabi kilo vermeye devam etmem gerektiğini söyledi, bakalım hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?