Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende özledim valla. Benim abimin düğübü var bu akşam kına onun koşturması. Birde kayınvalidem ameliyat olcak ona gün almaya çalışıyoruz bonusum bende tüp bebeğe başlıcam nasipse onun işlemlerini hazırlıyorum. Diyete adapte olmak çok güc oluyor ama sütekli tartılıyorum
Sen nasılsın herkes iyi inşallah

Darısı bana inşallah leslie nin kaç milini yapiyorsun
valla o gün hangisine vaktim varsa :) 1 mile 2 mile artık duruma göre.. sıkıldığımda zumba da yapıyorum eğlenceli oluyor :) hatta kendimi videoya alıp izliyorum sonra, motivasyon için bir şeyler işte :)

aaa Cookiie bende sendeniim daha tüp bebek aşamasında değilim ama kaderdaşız be

Selamlar
Bu aralar küçük oğlana sosyal hayat katmaya çalışıyoruz. Bizde biraz yoğun geçiyor. Çocuktan önce ben korkuyorum insan içine çocukla karışmaya.
Bebek çabası içinde olanlar. Duanızı tam yapın. Sağlıklı olsun ailesine vatanına hayırlı insan olsun. Peygamber ahlaki olsun. Hep güzel şeyler isteyin. Ol deyince olduran bı yaradana aidiz sonuçta. Umutsuzluk gunahmis hiç düşmeyin. Bende çok düşüyorum ama çabuk topluyorum inşallah
Yer Gök dua üstüne demi

Ben de aynı durumu yaşadım.kilo verince doğal yoldan hamile kalmıştım sizin de inş tedaviye gerek kalmaz. Ben de şu anda 2.çocuk için tedavi oluyorum. Doktorm kg vermemi söyledi bakalım kaç kg vereceşiğim

Tedaviniz olumlu sonuçlanır inş. Gelininiz de hayırlı olsun

ne güzel yazmışsınız :) teşekkür ederiz, amin inşallah . sizler de dua edin bize

Tebrik ederim canım inşAllah Rabbim gönlünüzün muradını da bir an önce verir sağlıkla hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…