sen yaparsııın :) bende senin şuandaki kilonu hedefliyorum :) Allah yardımcımız olsunGünaydın kızlar güncel kilom 80.15 maalesef dikkat edip yeniden 70lere inmem lazım
Ayy senin belli günün canım ben haziran adetimde başlıcam bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah rabbim kolaylıklar nasip ederEvett benimde 26sında tedavi başlayacak nasipse :) amiin inşallah canım benim, Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin ikimizede :)
Çok teşekkür ederim sağolunTedaviniz olumlu sonuçlanır inş. Gelininiz de hayırlı olsun
İnşallahh :)Ayy senin belli günün canım ben haziran adetimde başlıcam bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah rabbim kolaylıklar nasip eder
Nerede başlucaksın istanbuldamısınİnşallahh :)
Hayırlı olsun bebeğiniz. İlk çocuk mu? Sağlıkla doğsun sonra kg verirsinizMerhaba kızlar nasılsınızTam bir kaçak olarak aldım kiloları üzerine bir de hamile kaldım durumum çok vahim
Teşekkür ederim evet ilk çocuk olacak amin inşallah sağlıkla vaktinde doğsun haklısınız daha önce verdik yine veririz kilolarıHayırlı olsun bebeğiniz. İlk çocuk mu? Sağlıkla doğsun sonra kg verirsiniz
yokk manisa :)Nerede başlucaksın istanbuldamısın
Hadi hayırlısı olsun hAkkımızda canım benim bu gidişte iyice uzucak bu ayki reglimi olmadım daha. Ben bir sonraki reglide başoamayo düşünüyorum döngüm böyle uzarsa çok uzucakyokk manisa :)
İnsaallah bu sefer daha iyi olurMutlu hafta sonları arkadaşlar
Sizi çok özlediiiiiimm
Ramazanın son haftası diyetten koptum kilomdan haberdar değilim. Pazartesi tartılıp yeni bi başlangıç yapıcam umut fakirin ekmeği işte napalım
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Tabiki de aasla diyet yapma.Merhaba kızlar nasılsınızTam bir kaçak olarak aldım kiloları üzerine bir de hamile kaldım durumum çok vahim
Selam. İdare ediyorum sukur. Tartildiginda insaallah iyi sonuc alirsinSelam kızlar nasılsınız. Ben diyetime iki gün uyuyorum 1 gün bozuyorum. Ama önemli olan uzun vadedeki fark. Bu şekilde devam edeyim bir süre. Bakalım sonuç ne olacak? Bu arada Tartılmadım ama bence biraz kg verdim. 10 gün sonra tartılınca farkı görürüm.
Bende bekliyorum bakalım hayırlısı hakkımızda :) ne zaman destek istersen yazabilirsinHadi hayırlısı olsun hAkkımızda canım benim bu gidişte iyice uzucak bu ayki reglimi olmadım daha. Ben bir sonraki reglide başoamayo düşünüyorum döngüm böyle uzarsa çok uzucak
Sağolasın canım benim sende aynı şekildeBende bekliyorum bakalım hayırlısı hakkımızda :) ne zaman destek istersen yazabilirsin
hoşgeldiin :)Herkese merhabalar.
Umarım herkes iyidir.
Ekim ayından beri yoktum ve artı kilolarımla kürkçü dükkanına döndüm.Geldim ama yine de sorayım,gruba katılabilir miyim?
Bu sabah tartıldım ve 88.7 yim.
Kış boyunca diyet yapamadım ve yapmadığım için de buraya gelemedim.Sonuçta da gelsin kilolar oldu.
Artık yine dikkat etmeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?