Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın
Hala adet olmadım. Bide kabızlık çıktı. Yediğim hurmalar işte
Tüm dipsiz kuyuluguma rağmen 81.1 kg 1 kg almışım. Onuda özel durumlarima veriyorum.
Kg aldığım için adet olmuyorum sanmıştım ama etkisi yok gibi. Neyse spora yoneleyim

Evett benimde 26sında tedavi başlayacak nasipse :) amiin inşallah canım benim, Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin ikimizede :)
Ayy senin belli günün canım ben haziran adetimde başlıcam bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah rabbim kolaylıklar nasip eder

Selam kızlar nasılsınız. Ben diyetime iki gün uyuyorum 1 gün bozuyorum. Ama önemli olan uzun vadedeki fark. Bu şekilde devam edeyim bir süre. Bakalım sonuç ne olacak? Bu arada Tartılmadım ama bence biraz kg verdim. 10 gün sonra tartılınca farkı görürüm.

Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Sizi çok özlediiiiiimm

Ramazanın son haftası diyetten koptum kilomdan haberdar değilim. Pazartesi tartılıp yeni bi başlangıç yapıcam umut fakirin ekmeği işte napalım
İnsaallah bu sefer daha iyi olur
Merhaba kızlar nasılsınız Tam bir kaçak olarak aldım kiloları üzerine bir de hamile kaldım durumum çok vahim
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Tabiki de aasla diyet yapma.

Selam. İdare ediyorum sukur. Tartildiginda insaallah iyi sonuc alirsin

Hadi hayırlısı olsun hAkkımızda canım benim bu gidişte iyice uzucak bu ayki reglimi olmadım daha. Ben bir sonraki reglide başoamayo düşünüyorum döngüm böyle uzarsa çok uzucak
Bende bekliyorum bakalım hayırlısı hakkımızda :) ne zaman destek istersen yazabilirsin

Herkese merhabalar.
Umarım herkes iyidir.
Ekim ayından beri yoktum ve artı kilolarımla kürkçü dükkanına döndüm.Geldim ama yine de sorayım,gruba katılabilir miyim?
Bu sabah tartıldım ve 88.7 yim.
Kış boyunca diyet yapamadım ve yapmadığım için de buraya gelemedim.Sonuçta da gelsin kilolar oldu.
Artık yine dikkat etmeye çalışacağım.

hoşgeldiin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…