Hoşgeldin canım.nasılsın?? En son kaç kg dun hatırlamıyorum.Herkese merhabalar.
Umarım herkes iyidir.
Ekim ayından beri yoktum ve artı kilolarımla kürkçü dükkanına döndüm.Geldim ama yine de sorayım,gruba katılabilir miyim?
Bu sabah tartıldım ve 88.7 yim.
Kış boyunca diyet yapamadım ve yapmadığım için de buraya gelemedim.Sonuçta da gelsin kilolar oldu.
Artık yine dikkat etmeye çalışacağım.
Teşekkürlerhoşgeldiin :)
Teşekkürler,en son Ekim'de 71.3 idim ama dikkat etmeden yenince geldi kilolar.Yine başa döndüm,tekrar devam artık.Hoşgeldin canım.nasılsın?? En son kaç kg dun hatırlamıyorum.
Çok geçmiş olsunDün geceden beri fena diş ağrım var. Dişçiye gittim röntgen çekti ama ağrı kesici içtiğim in hangi diş olduğunu anlayamadık bikaç gün bekle dedi
Amin canım inşAllah başarırızsen yaparsııın :) bende senin şuandaki kilonu hedefliyorum :) Allah yardımcımız olsun
Yaaaaa gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşAllah canımMerhaba kızlar nasılsınızTam bir kaçak olarak aldım kiloları üzerine bir de hamile kaldım durumum çok vahim
Geçmiş olsun canımDün geceden beri fena diş ağrım var. Dişçiye gittim röntgen çekti ama ağrı kesici içtiğim in hangi diş olduğunu anlayamadık bikaç gün bekle dedi
canım hoşgeldin. merak ettik seni. birkaç kere etiketledim ama girmedin sanırım siteye, görmedin.Herkese merhabalar.
Umarım herkes iyidir.
Ekim ayından beri yoktum ve artı kilolarımla kürkçü dükkanına döndüm.Geldim ama yine de sorayım,gruba katılabilir miyim?
Bu sabah tartıldım ve 88.7 yim.
Kış boyunca diyet yapamadım ve yapmadığım için de buraya gelemedim.Sonuçta da gelsin kilolar oldu.
Artık yine dikkat etmeye çalışacağım.
hoşgeldin canım. bebişin hayırlı olsun çok sevindim.Merhaba kızlar nasılsınızTam bir kaçak olarak aldım kiloları üzerine bir de hamile kaldım durumum çok vahim
kaç kiloya çıktın?Teşekkür ederim evet ilk çocuk olacak amin inşallah sağlıkla vaktinde doğsun haklısınız daha önce verdik yine veririz kiloları
ben de aynen senin gibiyimHala diyete dönüş yapamadım.
Nerden nasil basliycaz. Bugun kavurgs ve cedene siparis ettim diyette yenilebilen atistirmalik ama hic o modlarda deilimben de aynen senin gibiyim
canlandıralım büşra. böyle gitmiyor. yerimizde sayıyoruz.İyi geceler. Canlandiralimmi burayi? Ben bayramda nerdese 75e dayandim.
Şuan da da çok adapte değilim. Kör topal duruyorum öyle. Yarin akşam kuzenimin nişanı var. Sonrasinda bende hazirani guzel değerlendirip temmuzda bayrama ve tatile güzel cikmak istiyorum ne dersiniz
bir 10 gün sabredicez. kilo almamaya gayret edeceğiz. merkür retrosu varmış. diyet yaptırmamış. 5 haziranda bitiyor sanırım. dikkatli yiyelim de en azından kilo almayalım.Nerden nasil basliycaz. Bugun kavurgs ve cedene siparis ettim diyette yenilebilen atistirmalik ama hic o modlarda deilim
Ya ondanmı hic anlamam o islerden. Beraber biryerden basliyalim suan almamak da kar haziranda basliyalim insbir 10 gün sabredicez. kilo almamaya gayret edeceğiz. merkür retrosu varmış. diyet yaptırmamış. 5 haziranda bitiyor sanırım. dikkatli yiyelim de en azından kilo almayalım.
Günaydın , teşekkürler .canım hoşgeldin. merak ettik seni. birkaç kere etiketledim ama girmedin sanırım siteye, görmedin.
bayağı almışsın. ama olsun verirsin. senin menüleri beğeniyordum ben. en son 70 küsurlardaydın sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?