Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım.nasılsın?? En son kaç kg dun hatırlamıyorum.

Dün geceden beri fena diş ağrım var. Dişçiye gittim röntgen çekti ama ağrı kesici içtiğim in hangi diş olduğunu anlayamadık bikaç gün bekle dedi

Teşekkürler
Hoşgeldin canım.nasılsın?? En son kaç kg dun hatırlamıyorum.
Teşekkürler,en son Ekim'de 71.3 idim ama dikkat etmeden yenince geldi kilolar.Yine başa döndüm,tekrar devam artık.
Dün geceden beri fena diş ağrım var. Dişçiye gittim röntgen çekti ama ağrı kesici içtiğim in hangi diş olduğunu anlayamadık bikaç gün bekle dedi
Çok geçmiş olsun

sen yaparsııın :) bende senin şuandaki kilonu hedefliyorum :) Allah yardımcımız olsun
Amin canım inşAllah başarırız
Merhaba kızlar nasılsınız Tam bir kaçak olarak aldım kiloları üzerine bir de hamile kaldım durumum çok vahim
Yaaaaa gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşAllah canım
Geçmiş olsun canım

canım hoşgeldin. merak ettik seni. birkaç kere etiketledim ama girmedin sanırım siteye, görmedin.
bayağı almışsın. ama olsun verirsin. senin menüleri beğeniyordum ben. en son 70 küsurlardaydın sanırım.

canlandıralım büşra. böyle gitmiyor. yerimizde sayıyoruz.

Nerden nasil basliycaz. Bugun kavurgs ve cedene siparis ettim diyette yenilebilen atistirmalik ama hic o modlarda deilim
bir 10 gün sabredicez. kilo almamaya gayret edeceğiz. merkür retrosu varmış. diyet yaptırmamış. 5 haziranda bitiyor sanırım. dikkatli yiyelim de en azından kilo almayalım.

bir 10 gün sabredicez. kilo almamaya gayret edeceğiz. merkür retrosu varmış. diyet yaptırmamış. 5 haziranda bitiyor sanırım. dikkatli yiyelim de en azından kilo almayalım.
Ya ondanmı hic anlamam o islerden. Beraber biryerden basliyalim suan almamak da kar haziranda basliyalim ins

Günaydın , teşekkürler .
Evet diyet yapmayınca hiç girmedim,girmedikçe de diyet yapamadım,kısır döngü oldu.Sonuçta kiloları aldım.Buradan uzaklaşmak iyi olmuyor,korumada bile burada olmalıyım (ki verilecek kilolarım varken gelmedim)yoksa ipin ucu kaçıyor.
1 Ekim'de 71,3 iken pazartesi 88.7 oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…