Ben de öyleyim. Ama ayarlı yiyelim.Bugünden itibaren menü yazacağım,en az ölçüde kaçamaksız olur umarım çünkü hala diyet modunda değilim.
Selam kizlar. Yarin bakalim kac kiloyuz
Hadi bismillahGünaydın tartıldım 88.5 1 kilo almisim hedef suan 77 ve bugun basliyorum
TebriklerGünaydın
Kilo bildirimi
Pazartesi: 88.7
Bugün: 87.9
Giden: 0.8
Hadi insaallahBugünden itibaren menü yazacağım,en az ölçüde kaçamaksız olur umarım çünkü hala diyet modunda değilim.
olmuyor, olmuyor
bu bünye adepte olmuyor
hep yiyim hep yiyim
İyi aksamlarİyi akşamlar ❤
Selam afiyet olsunİyi akşamlar
Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek,domates,salatalık,peynir,zeytin,acı biber,yeşillik,1 tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,1 vişne reçeli tanesi,şekersiz çaylar
İkindi:10 erik,10 kiraz,1 yk süzme yoğurt,1 sade soda
Akşam: 1 kase domatesli şehriye çorbası(unsuz), 2 tane mantı tanesi ( tadına baktım,ne çok severim)
1.5 lt su
Şekersiz çaylar
olmuyor, olmuyor
bu bünye adepte olmuyor
hep yiyim hep yiyim
kızlar böyle demekle olmuyor. hepimizin hızlıca toparlanması gerekli. yoksa kısır döngü sürer gider. herşey bizim elimizde. bu bir gerçek. silkelenmemiz gerekli.Günaydın
Bende 83 sınır kapısına dayandim. Bu aralar bide ödem oluyor. Bacaklarım ayaklarım. Ellerimi yumunca acıyor.
Vücut artık yaşlanıyor. Eskisi gibi amorti edemiyor herşeyi.
Diyet hiç gözüme görünmüyor. Spor içinde hep yorgunum sanki
Hep düğün dernek bahane ettim. Kendime verdiğim değer bu kadar işte
afiyet olsun canım. akşam salata da ekleyebilirdim menüne. tok tutardı. gece bir şeyler yemedin değil mi?İyi akşamlar
Menüm
Sabah: 1 dilim ekmek,domates,salatalık,peynir,zeytin,acı biber,yeşillik,1 tatlı kaşığı kaymak,1 çay kaşığı bal,1 vişne reçeli tanesi,şekersiz çaylar
İkindi:10 erik,10 kiraz,1 yk süzme yoğurt,1 sade soda
Akşam: 1 kase domatesli şehriye çorbası(unsuz), 2 tane mantı tanesi ( tadına baktım,ne çok severim)
1.5 lt su
Şekersiz çaylar
afiyet olsun canım. karbonhidrat çok çok fazla olmuş. aman kuzum iyi gidiyordun bozma menülerini.İyi aksamlar kizlar
Kahvalti fotosu atiyorum
Ogle iki porsiyon kadar revani
Aksam
15 kasik siyez bulgur pilavi (sebzeli)
1 kase mercimek corbasi
1 tepeli tabak firinda patates, kofte, biber, domates, patlican
2 dilim cavdarli eknek
Az once bi suru dilim karpuz ve iki porsiyon kadar daha revani
Su
2.250 olmustur
İki yesil cay ictim gün icinde ve iki avuc kadar ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?