Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah tam diyorum artık bıraktım yapmıyorum falan ama kiloya bağlı sorunlar çok ağır basıyor bu sefer bi yerden tutup devam edeyim diyorum
Evet cok iyi anliyorum. Güç gidiyor en basitinden. Corba, salata nereye kadar. İnsanin karni doymayinca rahat edemiyor ki. Dun anksiyetem aZdi mesela. Bi sey geldi sıktı beni bikac saniye. Diyet tam anlamiyla yapamasam da dikkat etmeye calisoyorum. Tika basa doymuyorum .bunun icin ac gezmek gecici durum iste. Sadece cok doymadan ve hareket ederek halletmeliyiz ama nasil. Biraz daha zamana ihtiyac var. Dinlenelim. Dusunelim yine

Benimde cumartesi öyleydi aşırı çarpıntım oldu daha iyiyim şimdi

Selam. Havalar isindigindan beri oyle yogunum ki. Diyet işini bende surduremiyorum. Bir hafta kendimi tutsam 1 kg 1.5 kg gidiyor. İki gun yesem 2 kg geri geliyor. Bende yuruyorum ama basen gobek kgnun alindigini belli ediyor...
Selam, sorma. Cok sıkınca oluyo benim de ama ufak pürüzlerle hop geliyor.
99 küsüratlı olmuşum bu ne beee
1-2 hafta önce 96 idim bu kadar yükselmiş olamaz ödemdir değil mi
Nasıl başlıycağımı kestiremiyorum Allah yardımcımız olsun
Aminnn
Ben bu sabah 90.7 çıktım. En son 88.8 dim sanırım.nasıl hızlı alıyorum.
Neyse yarın tekrardan başlıyorum.
İnsaallah. Ben yarin diil de cuma baslicam insaallah.3 ay olucak,hic birakmadim ki,sadece cok sıkamiyorum eskisi gibi. Bu ne ya. Tovbe tovbe. Git kilolar hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…