İyiyiz çok şükür bonusum. Sen nasılsın??barış artık kendinle uzatma küslüğüGünayyydınnnn ❤
Hep aklımın bi yerindesiniz kendime küssemde ordasınız. Beni çok iyi anladığınızı biliyorum yeriniz ayrı ❤
Nasıl iyi mi herkes?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
Çok şükür iyiyim bonusum sen nasılsın. Kendine küsme ki sen küsülecek insan değilsinGünayyydınnnn ❤
Hep aklımın bi yerindesiniz kendime küssemde ordasınız. Beni çok iyi anladığınızı biliyorum yeriniz ayrı ❤
Nasıl iyi mi herkes?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
Senin de yerin ayriGünayyydınnnn ❤
Nasıl iyi mi herkes?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
misafir1001
Fit mutlu anne
Ben de bôyleyim ama merak etme en yakin zamanda adapte olucaz Allahin izniyleHuzurlu haftalar ❤
Diyetle ilgili her şeyi tamamen kaybetmiş gibiyim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum geçici bişeydir diyorum yürüyorum her gün olmasada.
İyiyim şükür okul piknikleri mezuniyetler falan koşturmacayla geçiyor.İyiyiz çok şükür bonusum. Sen nasılsın??barış artık kendinle uzatma küslüğü
.
Ne güzel demişsin sağol ❤Çok şükür iyiyim bonusum sen nasılsın. Kendine küsme ki sen küsülecek insan değilsin
İnşallah tam diyorum artık bıraktım yapmıyorum falan ama kiloya bağlı sorunlar çok ağır basıyor bu sefer bi yerden tutup devam edeyim diyorumBen de bôyleyim ama merak etme en yakin zamanda adapte olucaz Allahin izniyle
Evet cok iyi anliyorum. Güç gidiyor en basitinden. Corba, salata nereye kadar. İnsanin karni doymayinca rahat edemiyor ki. Dun anksiyetem aZdi mesela. Bi sey geldi sıktı beni bikac saniye. Diyet tam anlamiyla yapamasam da dikkat etmeye calisoyorum. Tika basa doymuyorum .bunun icin ac gezmek gecici durum iste. Sadece cok doymadan ve hareket ederek halletmeliyiz ama nasil. Biraz daha zamana ihtiyac var. Dinlenelim. Dusunelim yineİnşallah tam diyorum artık bıraktım yapmıyorum falan ama kiloya bağlı sorunlar çok ağır basıyor bu sefer bi yerden tutup devam edeyim diyorum
Evet cok iyi anliyorum. Güç gidiyor en basitinden. Corba, salata nereye kadar. İnsanin karni doymayinca rahat edemiyor ki. Dun anksiyetem aZdi mesela. Bi sey geldi sıktı beni bikac saniye. Diyet tam anlamiyla yapamasam da dikkat etmeye calisoyorum. Tika basa doymuyorum .bunun icin ac gezmek gecici durum iste. Sadece cok doymadan ve hareket ederek halletmeliyiz ama nasil. Biraz daha zamana ihtiyac var. Dinlenelim. Dusunelim yine
Ah canım ya,Benimde cumartesi öyleydi aşırı çarpıntım oldu daha iyiyim şimdi
Ah canım ya,bugunu de bosver bak, yarin enerjimiz olursa baslayalim, olmazsa cuma günü baslamak daha iyi gelecek
Evet karatay iyi cidden.Hızlı sonuç alacak diyetler aslında iyi gelir karatay gibi if gibi karatay doyuruyorda
Selam, sorma. Cok sıkınca oluyo benim de ama ufak pürüzlerle hop geliyor.Selam. Havalar isindigindan beri oyle yogunum ki. Diyet işini bende surduremiyorum. Bir hafta kendimi tutsam 1 kg 1.5 kg gidiyor. İki gun yesem 2 kg geri geliyor. Bende yuruyorum ama basen gobek kgnun alindigini belli ediyor...
Aminnn99 küsüratlı olmuşum bu ne beee
1-2 hafta önce 96 idim bu kadar yükselmiş olamaz ödemdir değil mi
Nasıl başlıycağımı kestiremiyorum Allah yardımcımız olsun
İnsaallah.Ben bu sabah 90.7 çıktım. En son 88.8 dim sanırım.nasıl hızlı alıyorum.
Neyse yarın tekrardan başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?