Iyiyim kuzum 11 gundur diyetteyim cok sıkı deil ama bi ucundan tuttum. Kısın daha kolay sanki diyet umitlerim bahara 3 5 de versem kar diye bakiyorum simdi. Sen nasilsin canim❤Günayyydınnnn ❤
Hep aklımın bi yerindesiniz kendime küssemde ordasınız. Beni çok iyi anladığınızı biliyorum yeriniz ayrı ❤
Nasıl iyi mi herkes?
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
misafir1001
@Fit mutlu anne
büşracım tavsiye etmem. doğrudan bitmiş daire alın. şu dönem çok sıkıntılı ve belirsiz. dikkatli olun.Ev bakiyoruz, kendi evimizi satiliga çıkardık. Belirsizlik durumlarını hiç sevmem aşırı stres oluyorum. Bir evi cok begenmiştim kaçırdık, ona yanıyorum cok guzeldişimdi bir muteahhitle gorusucez topraktan girmek icin, ondan da korkuyorum bir yandan dolandiricilik olur mu diye cocuklarla hayat gercekten cok zor. Ramazan sonrasi kucuge emzirmeyi bıraktırdım, gecen hafta wc eğitimi denedik onu basaramadik biraktim. Buyukle surekli catisiyoruz. Hic birşeye yetisemiyorum ev almiş başini gidiyor... Ananem 2 haftadir burda, anjiyo oldu damar acilmamiş yarın heyete cikacak. Bu sartlarda tek yapabildigim homoni girtlak yemek
Bizim evde satilmadi daha. Bilmiyorum ne olacak biraz karamsarliga kapıldık..büşracım tavsiye etmem. doğrudan bitmiş daire alın. şu dönem çok sıkıntılı ve belirsiz. dikkatli olun.
canım çocuklar küçük. olur böyle şeyler. tuvalet eğitimi kolay değil. bir süreç... öteki desen okulla birlikte ortamlara karıştı. daha bunun ilkokulu var.
anneannene geçmiş olsun. Allah şifa versin
Ev bakiyoruz, kendi evimizi satiliga çıkardık. Belirsizlik durumlarını hiç sevmem aşırı stres oluyorum. Bir evi cok begenmiştim kaçırdık, ona yanıyorum cok guzeldişimdi bir muteahhitle gorusucez topraktan girmek icin, ondan da korkuyorum bir yandan dolandiricilik olur mu diye cocuklarla hayat gercekten cok zor. Ramazan sonrasi kucuge emzirmeyi bıraktırdım, gecen hafta wc eğitimi denedik onu basaramadik biraktim. Buyukle surekli catisiyoruz. Hic birşeye yetisemiyorum ev almiş başini gidiyor... Ananem 2 haftadir burda, anjiyo oldu damar acilmamiş yarın heyete cikacak. Bu sartlarda tek yapabildigim homoni girtlak yemek
Günaydin. Tamam insaallah,İyi geceler
Yarın başlamak istiyorum inş ne dersiniz?
Perşembe akşamı mezuniyet yemeği var onun dışında bişey yok gibi.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
Mesaj duzenleme suresi doldu da. Cuma insaallah cunku dünü de batirdimGünaydin. Tamam insaallah,
Diyet adı altında başlamıyacağım kuzum bu ara piskolojik olarak bu konuyu ele almak için araştırıyorum.Efser Gelcen mi?
günaydınnn hadi başlayalımİyi geceler
Yarın başlamak istiyorum inş ne dersiniz?
Perşembe akşamı mezuniyet yemeği var onun dışında bişey yok gibi.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
Diyet adı altında başlamıyacağım kuzum bu ara piskolojik olarak bu konuyu ele almak için araştırıyorum.
Sağlıklı beslenme dersin, yaşam tarzımı değiştiriyorum dersin öyle takılmak istiyorum.
Yerleşmiş bir bilinç var onu kırmak lazım.
Diyet yapıp sonra tekrar 2 katını geri almak "diyet yaptım başaramadım olmadı"demekten iki kat daha üzücü çok istediğin arzuladığın uğrunda nefsine işgence edip ruhunda derin yaralar açdıktan sonra kavuşup aynı hızda geri ellinden alınması hayal kırıklığı oluyor bu en kötüsü
İlk sırada bu işin tranvalarını cözmek
İkinci olarakta sağlıklı beslenmek
Üçünçü olarakta bu hareketsizliğe son vermek
Mesaj duzenleme suresi doldu da. Cuma insaallah cunku dünü de batirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?