Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

LenaG sen nerelerdesin? Neler yaptın görünmedin epeydir?
Valla hiç iyi değilim Bonus cum 123 kilo oldum iyice saldım. O yüzden gelemiyorum buralara utancımdan Cuma günü obezite cerrahisi ile başlattığım 2.görüşmem var. İlki zaten direk yönlendirmeydi 5 dk sürdü. Bakalım bu sefer ne denecek. Bir sürü tetkikten geçeceğim. Bir şeyler olsun size de bilgi vereceğim.

Dün başlamamıştın ki? Hem dayanamayıp bişey yiyince batırdık dersek nasıl olsa battı diye daha çok yeriz
Kendimce baslamaya calistim diyelim. Olmadi. Bugun zaten hic olamadı. Batti diye daha cok yeme sansim yoktu cunku aksam batmisti. Dunyayi yiyip yattim. Sen naaptin, baslayabildin mi,?

Aşkolsun utancımdan yazmana çok üzüldüm. Neyden utanıyosun canım sakın deme bi daha öyle. Gel sohbet edelim yalnız hissetme

Canım önemli olan senin iyiliğin. Kendini kötü hissetme sen iyi olunca her şey yoluna girer. Kg vermek o kadar da zor değil. Yeter ki iste isteyince olacak emin ol. Gerekli destekleri de almaya çalış bu süreçte

Geçme bunu daha büş

Büşra tekrar eksiye geç canm.çok mücadele verdn boşa gitmesin. 3 5 kg verip eski kgna yaklaş lütfen
76yı geçersem gözümü 80de açarim gibi geliyor. Günlük 8 10 bin arasi yuruyorum birde.. yurumesem 90i vurcaktim herhalde bende kendime cuma gününe kadar süre verdim. Sonra şekersiz beslenme gibi dusunerek hareket edicem. Vucut kendini toparlayana kadar pilav makarna yemem. Tatliya hayir diyemiyorum ama hafta da 1 2 olarak sınırlamak erken saatte yemek gibi yollar seçicem. Araliklk oruç denemek çok istiyorum ama hiç iki öğün yapamadim. Sizce ne yapayım? Kendim hep yaptigim gibi ara öğün ekleyerekmi devam edeyim

Bu durumla şekersiz yapma derim aralıklı oruç hiç yapmadıysan çok güzel sonuç alırsın

Bence aralıklı orucu dene. Güzel sonuç alırsın. Mesela 10 gün yapacam de. Daha kolay olur yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…