Yok almadım ama 87de takılı kaldım. Beraber devam edelim şuna :)sen naptın almadın dimi?
İnşaallah iyi olur durumu. SagolasinBüşracım geçmiş olsun teyzeye bu zor zamanlarda birde diyet için kendini sıkma lütfen Allah hayırlı bir kapı açsın inş gönlüne göre uygun bir ev bulursunuz
Benim tartım kırıldı henüz yeni alamadım
Valla hiç iyi değilim Bonus cum 123 kilo oldum iyice saldım. O yüzden gelemiyorum buralara utancımdanLenaG sen nerelerdesin? Neler yaptın görünmedin epeydir?
Kendimce baslamaya calistim diyelim. Olmadi. Bugun zaten hic olamadı. Batti diye daha cok yeme sansim yoktu cunku aksam batmisti.Dün başlamamıştın ki? Hem dayanamayıp bişey yiyince batırdık dersek nasıl olsa battı diye daha çok yeriz
Önce beyinde kabul etmek lazım. Yoksa olmuyor. Yani gerçekten kg vermek isteyip istenedipimizi beyin kabul edeceknolcaz biz böyle yaa ☹☹☹
Aşkolsun utancımdan yazmana çok üzüldüm. Neyden utanıyosun canım sakın deme bi daha öyle. Gel sohbet edelim yalnız hissetmeValla hiç iyi değilim Bonus cum 123 kilo oldum iyice saldım. O yüzden gelemiyorum buralara utancımdanCuma günü obezite cerrahisi ile başlattığım 2.görüşmem var. İlki zaten direk yönlendirmeydi 5 dk sürdü. Bakalım bu sefer ne denecek. Bir sürü tetkikten geçeceğim. Bir şeyler olsun size de bilgi vereceğim.
Geçme bunu daha büş75 çıktım bu sabah tam 8 kg almışım 2 ayda
Büşra tekrar eksiye geç canm.çok mücadele verdn boşa gitmesin. 3 5 kg verip eski kgna yaklaş lütfen75 çıktım bu sabah tam 8 kg almışım 2 ayda
Canım önemli olan senin iyiliğin. Kendini kötü hissetme sen iyi olunca her şey yoluna girer. Kg vermek o kadar da zor değil. Yeter ki iste isteyince olacak emin ol. Gerekli destekleri de almaya çalış bu süreçteValla hiç iyi değilim Bonus cum 123 kilo oldum iyice saldım. O yüzden gelemiyorum buralara utancımdanCuma günü obezite cerrahisi ile başlattığım 2.görüşmem var. İlki zaten direk yönlendirmeydi 5 dk sürdü. Bakalım bu sefer ne denecek. Bir sürü tetkikten geçeceğim. Bir şeyler olsun size de bilgi vereceğim.
Geçme bunu daha büş
76yı geçersem gözümü 80de açarim gibi geliyor. Günlük 8 10 bin arasi yuruyorum birde.. yurumesem 90i vurcaktim herhaldeBüşra tekrar eksiye geç canm.çok mücadele verdn boşa gitmesin. 3 5 kg verip eski kgna yaklaş lütfen
76yı geçersem gözümü 80de açarim gibi geliyor. Günlük 8 10 bin arasi yuruyorum birde.. yurumesem 90i vurcaktim herhaldebende kendime cuma gününe kadar süre verdim. Sonra şekersiz beslenme gibi dusunerek hareket edicem. Vucut kendini toparlayana kadar pilav makarna yemem. Tatliya hayir diyemiyorum ama hafta da 1 2 olarak sınırlamak erken saatte yemek gibi yollar seçicem. Araliklk oruç denemek çok istiyorum ama hiç iki öğün yapamadim. Sizce ne yapayım? Kendim hep yaptigim gibi ara öğün ekleyerekmi devam edeyim
Bence aralıklı orucu dene. Güzel sonuç alırsın. Mesela 10 gün yapacam de. Daha kolay olur yapabilirsin76yı geçersem gözümü 80de açarim gibi geliyor. Günlük 8 10 bin arasi yuruyorum birde.. yurumesem 90i vurcaktim herhaldebende kendime cuma gününe kadar süre verdim. Sonra şekersiz beslenme gibi dusunerek hareket edicem. Vucut kendini toparlayana kadar pilav makarna yemem. Tatliya hayir diyemiyorum ama hafta da 1 2 olarak sınırlamak erken saatte yemek gibi yollar seçicem. Araliklk oruç denemek çok istiyorum ama hiç iki öğün yapamadim. Sizce ne yapayım? Kendim hep yaptigim gibi ara öğün ekleyerekmi devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?