Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu durumla şekersiz yapma derim aralıklı oruç hiç yapmadıysan çok güzel sonuç alırsın

Bence aralıklı orucu dene. Güzel sonuç alırsın. Mesela 10 gün yapacam de. Daha kolay olur yapabilirsin
Şekersiz dediğim cok kati degil zaten. Of napcam bilmiyorum. Once aksam ve gece yemesini kesicem. Gunduz de daha kontrollu yemeye caliscam. Bu sabah 74.8dim

bugün biraz yediklerime dikkat ettim. ama biraz liste yazayım barii

kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir 4 adet zeytin domates, salatalık çeyrek avakado 2 dilim kızarmış tb. ekmek

ara: 10 adet kadar fındık, 2 kayısı

öğlen : bir tabak taze fasülye 1 dilim siyez ekmeği(doymadım ve ikindide tatlı krizim tutuçok boşluk hisettim )

yarım kase magnolya kreması

akşam eve gelince yeşil çayın yanında 2 dilim peynir, bir avuç fıstık

bugün yeniden dikkat edeyim bari dedim çok saldım ve fenalardayım. mağlum dönem öncesindeyim de nasıl olucak bilmiyorum listede yazmayı unutum ikindide ufak bir nektarin ve çeyrek elmada yemiştim son aldığım bir elbise 5 kilo versem daha iyi olucak birde pantulonla gömlek aldım onlar hele onları giymem için -10 kilo olmam lazım

tahminim tartılmadım ama 115 civarlarında geziniyorumdur eski iradelerim yok zaten de biraz sakin beslenmek istiyorum resmen karbonhidrat bağımlısı oldum

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah yapmadım
Öğlen saat 12 de 3 (ceviz kadar) ızgara tavuk
Köz Biber ve köz dom 4 d karpuz
Saat 1 de arkadaşlar yemek yaptırmıştı

Bikaç parça minik Fırınlanmış et
Akşam 6 gibi bahçeye gittik dalından kiraz saymadım ama bir tabak yemişimdir 3 4 çilek yedim
Akşam da Çayla 7 8badem 2.3 fındık

Merhabalar,ben yine gelmedim,zaten kafamda da tam bitmemişti(hala da öyle ya) üstüne bir de boğaz ağrısı,ses kısıklığı,halsizlik,ilaç,iğne bahaneleriyle diyet falan hiç olmadı.Şimdi daha iyiyim,yarın yine tartılıp başlayacağım bakalım,umarım yani.Herkese iyi geceler.

Çok geçmiş olsun hoşgeldin yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…