Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu hafta sonları arkadaşlar

Ben bugün kahvaltı etmiş bulundum pazartesi tartılırım artık.
Tamamen bir diyet uygulayamasamda önümüzdeki haftadan itibaren akşam yemeğini erkene çekmeyi planlıyorum. bunun yanısıra hergün tempolu olmasada yürüyüşe başlıyorum.
Sizlerde birkaç fikir yazarsanız hem kendinizi hem bizleri motive etmiş olursunuz.
Veeeee en önemlisi buraya daha sık uğramayı düşünüyorum

Evet ama bu boğazla devam edersem 80lere birden cikacagim bugun yine çok yedim sunnet mevlidine gitmistim

Merhaba hanımlar

Dün bir sürü tetkik yaptırdıktan ve 2-3 tetkik daha kalmışken dr un sözleri kulağımda çınlayıp durdu "son çaren mi ?" dedi birkaç defa. Eşim de ısrarla sordu, istemediğini ameliyatsız kilo vermem için destek olacağını söyledi. Bir sürü ameliyatsız başarı hikayesi gösterdi. Korkuyordum zaten kesin kararlı olmadığımı ve içimde şüphe duyduğumu fark ettim. O yüzden ameliyattan vazgeçtim. Aslında sık karar değiştiren biri değilimdir ama korkum ağır bastı.
Gittim bugün karabuğday aldım. Lapa yapıp öğle ve akşamları onu yiyeceğim sabah ta yumurtalı bir kahvaltı yapacağım.
Açıkçası yine yapabilirim diye bir heves geldi bana.
Haydi bismillah

Bugün neler yedim yazayım. düne göre iyi geçti sankii

Kahvaltı: 2 dilim kızarmış tb. Ekmeği 2 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin, peynir, domates salatalık

ara: biraz erik biraz kiraz bir tutamda ceviz

öğlen: bir tabak taze fasulye yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata, bir dilim siyez ekmeği

akşam: yarım kase yeşil mercimek yemeği

biraz önce yeşil çay ile eti form yulaflı bar

gereksiz istemediğim bir şişkinliğim var

bir ekmek peynir manyağı olarak kahvaltıyı yazarken canım çekti su içiyimde yatıyım en iyisi

aslında şöylede olabilir 5 ay gibi bir vaktin olucak bu süre zarfında sağlıklı beslenip bir deniyebilsen bir yandanda tekiklerin devam etse olmadı ameliyat olurdun. ameliyatda sonrasında çok emek istiyor, zorlu bir süreç gerçekten ameliyat olan herkeste başarıp ideal kilosuna ulaşıp koruyamıyabiliyor. zaten 2 yıl sonra yine normal bir şekilde iştahınla başbaşa kalıyorsun ben ikinci kere ameilyat olan insan tanıyorum yada ameliyat olmuşta başarıya ulaşmış arkadaşta var fakat hem hep diyette hemde çok düzenli spor yapıyor ....

evet evet daha sürdürülebilir hafif beslenme istiyorum bende, spor olarak düşündüğüm şey ise kesinlikle yürüyüş yarın bende başlıyayım diyorum yarımşar saatten haftada 4 gün yürüyüşe bile rağzıyım yada gün aşırı yeterki bir rutin yapabilsem eskiden ne yürürdüm bea, irade de vardı yaniii deli proteğin günleri yapabiliyordum şimdi olmuyor o kafaya gelemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…