- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
İnsaallah canim benim. BismillahYarın tartılalım bi yerden başlayalım olur mu? Ramazanda fena dağıldık
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
@Mthn83
LenaG
@paranerde
@Hogwartss
@19Temmuzda69um
@Leyal_
misafir1001
@Fit mutlu anne
Ben de aksama kadar iyi gidip batiriyorumOf bugun gene neler neler yedim benbu nasil bir bogaz ya nasil bir beyin. Midem isyan cikarcak az kaldi
Teşekkür ederim, ortalama 5 ay dedilerHakında hayırlısı olsun. tahmini süreci tarih olarak biliyormusun, tekikler ne zamana biter ne zamana gün verirler diyee
Evet ama bu boğazla devam edersem 80lere birden cikacagim bugun yine çok yedim sunnet mevlidine gitmistimBişey olmaz tehlikeli sınırına gelmişsin. onu hemen 69 lu rakamlara çek bir 5 kilo acil ver yazı rahat geçir
Nasıl zayıf hayat Güzel dimiii
hatırla eskiden yaşından büyük gösterdiğini giyecek modern kıyafetler bulamadığını şimdi ne giysen yakışıyor Maşallah
Ben bu aralar akşama kadar da iyi gitmiyorumBen de aksama kadar iyi gidip batiriyorum
Seninle aynı kilodayiz canım. Bu hafta kapışalım mı cuma gününe kadar bakalım kim daha çok eksi görecek..merhaba kızlarr
geçen cuma 86.8 dim
dün 88.7 çıktım
Kapismak iyi oluyo.Seninle aynı kilodayiz canım. Bu hafta kapışalım mı cuma gününe kadar bakalım kim daha çok eksi görecek..
aslında şöylede olabilir 5 ay gibi bir vaktin olucak bu süre zarfında sağlıklı beslenip bir deniyebilsen bir yandanda tekiklerin devam etse olmadı ameliyat olurdun. ameliyatda sonrasında çok emek istiyor, zorlu bir süreç gerçekten ameliyat olan herkeste başarıp ideal kilosuna ulaşıp koruyamıyabiliyor. zaten 2 yıl sonra yine normal bir şekilde iştahınla başbaşa kalıyorsun ben ikinci kere ameilyat olan insan tanıyorum yada ameliyat olmuşta başarıya ulaşmış arkadaşta var fakat hem hep diyette hemde çok düzenli spor yapıyor ....Merhaba hanımlar
Dün bir sürü tetkik yaptırdıktan ve 2-3 tetkik daha kalmışken dr un sözleri kulağımda çınlayıp durdu "son çaren mi ?" dedi birkaç defa. Eşim de ısrarla sordu, istemediğini ameliyatsız kilo vermem için destek olacağını söyledi. Bir sürü ameliyatsız başarı hikayesi gösterdi. Korkuyordum zaten kesin kararlı olmadığımı ve içimde şüphe duyduğumu fark ettim. O yüzden ameliyattan vazgeçtim. Aslında sık karar değiştiren biri değilimdir ama korkum ağır bastı.
Gittim bugün karabuğday aldım. Lapa yapıp öğle ve akşamları onu yiyeceğim sabah ta yumurtalı bir kahvaltı yapacağım.
Açıkçası yine yapabilirim diye bir heves geldi bana.
Haydi bismillah
tamam yarın başlaaAralikli orucu denemek istiyorum. Bakalim saatlere uyabilecek miyim
şişkinliktir o çabucak gider. ne zaman başlıyorsun güzel listelerine?merhaba kızlarr
geçen cuma 86.8 dim
dün 88.7 çıktım
evet evet daha sürdürülebilir hafif beslenme istiyorum bende, spor olarak düşündüğüm şey ise kesinlikle yürüyüş yarın bende başlıyayım diyorum yarımşar saatten haftada 4 gün yürüyüşe bile rağzıyım yada gün aşırı yeterki bir rutin yapabilsem eskiden ne yürürdüm bea, irade de vardı yaniii deli proteğin günleri yapabiliyordum şimdi olmuyor o kafaya gelemiyorum....Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Ben bugün kahvaltı etmiş bulundum pazartesi tartılırım artık.
Tamamen bir diyet uygulayamasamda önümüzdeki haftadan itibaren akşam yemeğini erkene çekmeyi planlıyorum. bunun yanısıra hergün tempolu olmasada yürüyüşe başlıyorum.
Sizlerde birkaç fikir yazarsanız hem kendinizi hem bizleri motive etmiş olursunuz.
Veeeee en önemlisi buraya daha sık uğramayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?