Teşekkür ederim başka çarem kalmadı gibi hissediyorum ama aslına bakarsan çok korkuyorumHakkinda hayırlısı olsun. O da kolay bir süreç değil, emin misin
Tüp mide değil de diğeri daha kalıcı. Arkadaşımın iş yerinde arkadaşı var deli gibi spor yapıyor diyor. Zaten deli gibi yapabilmek. Bıçak altına girmeyizTeşekkür ederim başka çarem kalmadı gibi hissediyorum ama aslına bakarsan çok korkuyorum
Çok geçmiş olsun.Selamlar
Benim için zor bir haftaydi.
2 geceyi acilde geçirdik küçüğüm rahatsızlandı. Gece ateş takibi filan derken yerdemiyim gökte mi bilemedim.
2 gündür daha iyiyim.
Önümüzdeki birkaç gün kötü alışkanlıklardan kurtulmak için niyet etmeye çok uygunmuş. Niyetimizi bu bilinç altıya alalım bakalım.
82-83 geziniyorum bakalım
Merve sernur var insta da. O da ameliyat oldu. Çoğu kişiye göre cok guzel gecirdi. Ama sporda kesinlikle şart bunu hayatına sokman gerekecekTeşekkür ederim başka çarem kalmadı gibi hissediyorum ama aslına bakarsan çok korkuyorum
Sen kaç kg aldin? Epeydir gormemistim ben seni eski ad aijooFazla okuyamadım ama sanırım hepimiz biraz boşlamışız(ben)ama ah vah etmeyelim artık, zararın neresinden dönsek kardır diyelim.
Güzel haberlerİyi geceler kızlar
Bayadir girmemiştim herkes bı salmış sanırım ama yeniden toparlanma sürecinde gibiyiz hepimiz atak yapma girişiminde siniz sizde inşAllah son çırpınışlarımkz olur ya vala bıktım artık al ver al ver ben 1hafta 10 gündür falan aralıklı oruca başladım eksi görmeye de başladım gibi inşAllah devamı gelir
Geçmiş olsun canım şu an minik ve siz daha iyisiniz değil miii?Selamlar
Benim için zor bir haftaydi.
2 geceyi acilde geçirdik küçüğüm rahatsızlandı. Gece ateş takibi filan derken yerdemiyim gökte mi bilemedim.
2 gündür daha iyiyim.
Önümüzdeki birkaç gün kötü alışkanlıklardan kurtulmak için niyet etmeye çok uygunmuş. Niyetimizi bu bilinç altıya alalım bakalım.
82-83 geziniyorum bakalım
herşey yolundaysa güzel konuşuyorum yok sıkıntı varsa söyleniyorum :))) günaydınnNe diyorsun tartıya
Hakında hayırlısı olsun. tahmini süreci tarih olarak biliyormusun, tekikler ne zamana biter ne zamana gün verirler diyeeMerhabalar arkadaşlar
Bugün hastaneye gittim tüp mide için görüşmeye orda tarttılar 119 muşum. Benim tartı 123 gösteriyor. Biraz moralim düzeldi. Ama vki çok yüksek olduğu için direk tetkiklerde başladık hayırlısıyla.
Neydiki çukulataUyuyamadım, kalktım naptın derseniz 4 kare çikolata yedim
Bişey olmaz tehlikeli sınırına gelmişsin. onu hemen 69 lu rakamlara çek bir 5 kilo acil ver yazı rahat geçirKilomuda guncelledim, nerede 60lar, sözde 65 olacaktim yaza
Geçmiş olsun canımİyi geceler,bugün iyiyim teşekkürler,sadece sesim hala çatlak çatlak çıkıyor.
Menüm
Sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,şekersiz çaylar
İkindi:2 lokma peynir ekmek
Akşam: Soğanlı omlet,1 kase yoğurt, 1/2 lavaş
Şekersiz çaylar
1.5-2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?