Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler,bugün iyiyim teşekkürler,sadece sesim hala çatlak çatlak çıkıyor.
Menüm
Sabah:1 dilim ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,şekersiz çaylar
İkindi:2 lokma peynir ekmek
Akşam: Soğanlı omlet,1 kase yoğurt, 1/2 lavaş
Şekersiz çaylar
1.5-2 lt su

Selamlar
Benim için zor bir haftaydi.
2 geceyi acilde geçirdik küçüğüm rahatsızlandı. Gece ateş takibi filan derken yerdemiyim gökte mi bilemedim.
2 gündür daha iyiyim.
Önümüzdeki birkaç gün kötü alışkanlıklardan kurtulmak için niyet etmeye çok uygunmuş. Niyetimizi bu bilinç altıya alalım bakalım.
82-83 geziniyorum bakalım

Çok geçmiş olsun.

İyi geceler kızlar
Bayadir girmemiştim herkes bı salmış sanırım ama yeniden toparlanma sürecinde gibiyiz hepimiz atak yapma girişiminde siniz sizde inşAllah son çırpınışlarımkz olur ya vala bıktım artık al ver al ver ben 1hafta 10 gündür falan aralıklı oruca başladım eksi görmeye de başladım gibi inşAllah devamı gelir

Güzel haberler devamlılık olsun

Geçmiş olsun canım şu an minik ve siz daha iyisiniz değil miii?

Tamam niyet edelim bakalım işe yarar umarım

Hakında hayırlısı olsun. tahmini süreci tarih olarak biliyormusun, tekikler ne zamana biter ne zamana gün verirler diyee

Kilomuda guncelledim, nerede 60lar, sözde 65 olacaktim yaza
Bişey olmaz tehlikeli sınırına gelmişsin. onu hemen 69 lu rakamlara çek bir 5 kilo acil ver yazı rahat geçir

Nasıl zayıf hayat Güzel dimiii

hatırla eskiden yaşından büyük gösterdiğini giyecek modern kıyafetler bulamadığını şimdi ne giysen yakışıyor Maşallah

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…