hergün tartılma yaa, sen bu kadar kiloyu verirkeen hergün tartıldın mıııBen artik her gun tartilmaya baslarim. 74.8im yine
Kilo verdigim zamanlarda her gün tartiliyordumhergün tartılma yaa, sen bu kadar kiloyu verirkeen hergün tartıldın mııı
Bende her sabah işe gitmeden önce tartılıyorum tartıyla muhabbet edip konuşuyorum, eşim sabahları sesimi duyunca gülüyor :)Kilo verdigim zamanlarda her gün tartiliyordum
tartılalım bonusum haydi kaldığımız yerden devamYarın tartılalım bi yerden başlayalım olur mu? Ramazanda fena dağıldık
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
@bengisu022
@nisan34
@Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
@Leyal_
@misafir1001
@Fit mutlu anne
Henuz konuşma aşamasına geçemedimBende her sabah işe gitmeden önce tartılıyorum tartıyla muhabbet edip konuşuyorum, eşim sabahları sesimi duyunca gülüyor :)
bi dene büşra güzel terapi :)Henuz konuşma aşamasına geçemedim
Sabahlari ayilamadigim için şuan zor gibibi dene büşra güzel terapi :)
Ne diyorsun tartıyabi dene büşra güzel terapi :)
Hayırlısı olsun hakkında inşMerhabalar arkadaşlar
Bugün hastaneye gittim tüp mide için görüşmeye orda tarttılar 119 muşum. Benim tartı 123 gösteriyor. Biraz moralim düzeldi. Ama vki çok yüksek olduğu için direk tetkiklerde başladık hayırlısıyla.
aynen canım ben de öyleyim. kendimi taşımakta zorlanıyorum. moralim çok bozuk.Hayırlı cumalar arkadaşlar
Bende sizler gibiyim diyetten koptum başlamaya da inancım yokönümüzdeki hafta kendimi motive edip bi şekilde başlamayı planlıyorum hareketlerim çok kısıtlandı. Kendimi taşımakta ayağımı kaldırmakta zorlanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
geçmiş olsun canım.Merhabalar,ben yine gelmedim,zaten kafamda da tam bitmemişti(hala da öyle ya) üstüne bir de boğaz ağrısı,ses kısıklığı,halsizlik,ilaç,iğne bahaneleriyle diyet falan hiç olmadı.Şimdi daha iyiyim,yarın yine tartılıp başlayacağım bakalım,umarım yani.Herkese iyi geceler.
Hakkinda hayırlısı olsun. O da kolay bir süreç değil, emin misinMerhabalar arkadaşlar
Bugün hastaneye gittim tüp mide için görüşmeye orda tarttılar 119 muşum. Benim tartı 123 gösteriyor. Biraz moralim düzeldi. Ama vki çok yüksek olduğu için direk tetkiklerde başladık hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?