- 31 Temmuz 2020
- 20.459
- 60.420
- 598
tamamdırSabah 1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği ile haşlanmış yumurta ve biraz süzme peynirli kahvaltı
Öğle 5-7 kaşık karabuğday lapası ve bir meyve
Akşam yine 5-7 kaşık karabuğday lapası yoğurt ve salatalık rendelerim gibi düşündüm.
Selam canım epeydir gelemiyorum bir sürü iş güç hastane işleri felan yoğun geçiyor günlerim bu hafta karnelerden sonra Kumbağ gidicem çocuklarla orda da bir kaçgün işim olur temizlik felan ondan sonra gelirim inşallah bu arada Dr kolonoskopi ve endoskopi istedi yaptırdım miğdemde gastrit bağırsaklarda huzursuz barsak sendromu diye bir hastalık çıktı sonuçları daha kendi Dr ma götürmedim ilaç tedavisi olacakmışım bu hafta diş işimde var yoğun yani inşallah tertemiz sağlıklı bir şekilde gelirimİyi geceler
Yarın başlamak istiyorum inş ne dersiniz?
Perşembe akşamı mezuniyet yemeği var onun dışında bişey yok gibi.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
Arzuluu
H Himal_
Çok geçmiş olsunSelam canım epeydir gelemiyorum bir sürü iş güç hastane işleri felan yoğun geçiyor günlerim bu hafta karnelerden sonra Kumbağ gidicem çocuklarla orda da bir kaçgün işim olur temizlik felan ondan sonra gelirim inşallah bu arada Dr kolonoskopi ve endoskopi istedi yaptırdım miğdemde gastrit bağırsaklarda huzursuz barsak sendromu diye bir hastalık çıktı sonuçları daha kendi Dr ma götürmedim ilaç tedavisi olacakmışım bu hafta diş işimde var yoğun yani inşallah tertemiz sağlıklı bir şekilde gelirim
Çok geçmiş olsun canm. Özledik seniSelam canım epeydir gelemiyorum bir sürü iş güç hastane işleri felan yoğun geçiyor günlerim bu hafta karnelerden sonra Kumbağ gidicem çocuklarla orda da bir kaçgün işim olur temizlik felan ondan sonra gelirim inşallah bu arada Dr kolonoskopi ve endoskopi istedi yaptırdım miğdemde gastrit bağırsaklarda huzursuz barsak sendromu diye bir hastalık çıktı sonuçları daha kendi Dr ma götürmedim ilaç tedavisi olacakmışım bu hafta diş işimde var yoğun yani inşallah tertemiz sağlıklı bir şekilde gelirim
Sağolasın canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun
Canım benim yaaaÇok geçmiş olsun canm. Özledik seni
Hoşgeldin canım, umarım önemli rahatsızlıklar değildir gecmiş olsunSelam canım epeydir gelemiyorum bir sürü iş güç hastane işleri felan yoğun geçiyor günlerim bu hafta karnelerden sonra Kumbağ gidicem çocuklarla orda da bir kaçgün işim olur temizlik felan ondan sonra gelirim inşallah bu arada Dr kolonoskopi ve endoskopi istedi yaptırdım miğdemde gastrit bağırsaklarda huzursuz barsak sendromu diye bir hastalık çıktı sonuçları daha kendi Dr ma götürmedim ilaç tedavisi olacakmışım bu hafta diş işimde var yoğun yani inşallah tertemiz sağlıklı bir şekilde gelirim
Hoş buldum canımHoşgeldin canım, umarım önemli rahatsızlıklar değildir gecmiş olsun
İnşallah canımOlsun sinerjiniz var tatlımo da olur
Oo sen dün başlamışsınSelamlar
Bugünkü menümü yazayım
Sabah 2 en küçük boyda haşlanmış yumurta,2 parmak kadar beyaz peynir,5-6 şeker domates,5 zeytin,1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği, çay
Öğle 7 çorba kaşığı karabuğday lapası, yarım muz, filtre kahve
Akşam 8 çorba kaşığı karabuğday lapası,2 çorba kaşığı yoğurt
Hamd olsun iyiyiz sağol canımGeçmiş olsun canım şu an minik ve siz daha iyisiniz değil miii?
Tamam niyet edelim bakalım işe yarar umarım
Çok sevindim gerçektenMerhaba hanımlar
Dün bir sürü tetkik yaptırdıktan ve 2-3 tetkik daha kalmışken dr un sözleri kulağımda çınlayıp durdu "son çaren mi ?" dedi birkaç defa. Eşim de ısrarla sordu, istemediğini ameliyatsız kilo vermem için destek olacağını söyledi. Bir sürü ameliyatsız başarı hikayesi gösterdi. Korkuyordum zaten kesin kararlı olmadığımı ve içimde şüphe duyduğumu fark ettim. O yüzden ameliyattan vazgeçtim. Aslında sık karar değiştiren biri değilimdir ama korkum ağır bastı.
Gittim bugün karabuğday aldım. Lapa yapıp öğle ve akşamları onu yiyeceğim sabah ta yumurtalı bir kahvaltı yapacağım.
Açıkçası yine yapabilirim diye bir heves geldi bana.
Haydi bismillah
Çok geçmiş olsunSelam canım epeydir gelemiyorum bir sürü iş güç hastane işleri felan yoğun geçiyor günlerim bu hafta karnelerden sonra Kumbağ gidicem çocuklarla orda da bir kaçgün işim olur temizlik felan ondan sonra gelirim inşallah bu arada Dr kolonoskopi ve endoskopi istedi yaptırdım miğdemde gastrit bağırsaklarda huzursuz barsak sendromu diye bir hastalık çıktı sonuçları daha kendi Dr ma götürmedim ilaç tedavisi olacakmışım bu hafta diş işimde var yoğun yani inşallah tertemiz sağlıklı bir şekilde gelirim
Ben seni öyle çok ve o kadar iyi anlıyorum ki...Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarÖnce ben de ameliyatı bekleme süresinde diyet yapayım dedim ama benim annemin başına geldiği ve onu kaybetmeme sebep olduğu için ciddi ameliyat sonrası komplikasyon korkum var ve kafamın içinde arkadan arkadan sürekli beni didikleyip durdu o korku. Önceden 2-3 ay veriyordum kendime kilo vermek için olmayınca bırakıyordum. Bu sefer en az 1 yıl veriyorum kendime yavaş yavaş sindire sindire vermek için başarılı olmak için elimden gelenin en üstünü yapacağım. Çok zor olacak biliyorum ama en azından hedeflerim 5 er kilo şeklinde olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?