Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam canım epeydir gelemiyorum bir sürü iş güç hastane işleri felan yoğun geçiyor günlerim bu hafta karnelerden sonra Kumbağ gidicem çocuklarla orda da bir kaçgün işim olur temizlik felan ondan sonra gelirim inşallah bu arada Dr kolonoskopi ve endoskopi istedi yaptırdım miğdemde gastrit bağırsaklarda huzursuz barsak sendromu diye bir hastalık çıktı sonuçları daha kendi Dr ma götürmedim ilaç tedavisi olacakmışım bu hafta diş işimde var yoğun yani inşallah tertemiz sağlıklı bir şekilde gelirim

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canm. Özledik seni

Selamlar

Bugünkü menümü yazayım

Sabah 2 en küçük boyda haşlanmış yumurta,2 parmak kadar beyaz peynir,5-6 şeker domates,5 zeytin,1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği, çay
Öğle 7 çorba kaşığı karabuğday lapası, yarım muz, filtre kahve
Akşam 8 çorba kaşığı karabuğday lapası,2 çorba kaşığı yoğurt

Hoşgeldin canım, umarım önemli rahatsızlıklar değildir gecmiş olsun

Oo sen dün başlamışsın afiyet olsun

Geçmiş olsun canım şu an minik ve siz daha iyisiniz değil miii?

Tamam niyet edelim bakalım işe yarar umarım
Hamd olsun iyiyiz sağol canım
Çok sevindim gerçekten
Çok geçmiş olsun

Ben seni öyle çok ve o kadar iyi anlıyorum ki...
Başın sağolsun annen için biliyosunuz bende yakın zamanda kaybettim annemi ve kilosundan dolayı sıkıntılar yaşadı.

Aynen küçük hedeflerle ilerleriz inşallah

Buraya yazmadım kötü enerji vermim diye ama çok mücadele ediyorum kendimle günlerdir.
Kendimden vazgeçmiş durumdayım bunuda istemiyorum.
Nasıl geçicek bu durum bilmiyorum.

Bu kadar zor değildi kendimi boşuna üzdüm durdum dedim daha öncede denedim uğraştım oldu başardım.

Ama şu an sanki bütün başarabildiğim her şey sıfırlanmış gibi hiç yok gibi.

Tamam bıraktım dedim noldu öyle kilo almadım ama nefes alamıyorum şişkinlikten.

Beni en iyi siz anlıyorsunuz ben de sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…