Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen kaç kg aldin? Epeydir gormemistim ben seni eski ad aijoo
Evet çoktandır gelmiyordum.Bu arada bayağı kilo aldım.Cuma günü 88.6 idim.
Siz olduğunuzu tahmin etmiştim.

Buradan uzaklaşınca kilolar geliyor.Düzenli menü yazmak da işe yarıyor.

Evet çoktandır gelmiyordum.Bu arada bayağı kilo aldım.Cuma günü 88.6 idim.
Siz olduğunuzu tahmin etmiştim.

Buradan uzaklaşınca kilolar geliyor.Düzenli menü yazmak da işe yarıyor.
Kiloyu yeni almışken hemen vermeye dönünce daha hızlı gider. İnşallah sende bir an evvel hizlica verirsin

Canım yapabilirsin.bence de ameliyat çözüm değil. Bir kez daha dene bu defa olacsk inşallah. geçen gün biriyle tanıştım. 10 yıl boyunca 90 kg üstüymüş. Sürekli diyet modu ama hiç verememiş. Sonra az ekmekle 1 d ekmekle veremiyorum komple ekmeği bulguru bırakacam demiş. İlk4 gün gerçekten zorlandım dedi.ama sonrası çok çabuk geçti ben bile inanamadım dedi.4 5ayda 100 üstü kilodan 67 ye düşmüş ort30 kg vermiş.ilk 2 ay yürüyüş de yapmamış ama yemeklerin yanına salata yaptm hep dedi.evli çocuğu var sarma dolma da yaptım ama tadına bakmadım dedi.çünkü tartıda eksi daha çok mutlu etti beni demişti.. Bunları sizinle de paylaşmak istedim inan arada 3 5gün detoks tarzı yapsak bile çok farkedecek. Atıyorum herkes perşembe ve cuma günü hiç karbonhidrat almayacak.sadece 2 gün sıkı 5 gün normal diyet yapsak bile çok güzel kilo verebiliriz

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah 1 d ekmek peynir
Salata köz biber 3 zeytin 1er çay kaşığı tereyağı bal
Öğlen 1 kase kısır turşu ayran
Akşam 2 kepçe mercimek çorbası
1 kase ayran çorbası

Sonra bir bağ evine gittik güveç ve pilav vardı sadece bikaç kaşık güveç yedim
Çayla çok az çekirdek

Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar Önce ben de ameliyatı bekleme süresinde diyet yapayım dedim ama benim annemin başına geldiği ve onu kaybetmeme sebep olduğu için ciddi ameliyat sonrası komplikasyon korkum var ve kafamın içinde arkadan arkadan sürekli beni didikleyip durdu o korku. Önceden 2-3 ay veriyordum kendime kilo vermek için olmayınca bırakıyordum. Bu sefer en az 1 yıl veriyorum kendime yavaş yavaş sindire sindire vermek için başarılı olmak için elimden gelenin en üstünü yapacağım. Çok zor olacak biliyorum ama en azından hedeflerim 5 er kilo şeklinde olacak.

Oncelikle basin sağolsun..

Zaten yuksek kgdayken kisa ve çok hedefler koymak doğru değil. Uzun vade de makul hedefler koymak lazim. 111le 2020 ekimde basladigimda haziran 2021 hedefim 80di ama ben 82ydim. Hedefe yaklaşamayabilirdim de o zamanlarda bazi donemler takildigim bozdugum olmustu, ama şimdiki kadar olmamisti. Ramazan basindan beri bende hic dikiş tutturamiyorum kendimden korkuyorum toparlamam lazim

Canım Allah rahmet eylesin

Katılıyorum canım
LenaG ben de yanındayım hatta ben de yapabilirim karabuğdayı

Katılıyorum canım
LenaG ben de yanındayım hatta ben de yapabilirim karabuğdayı
Yihuuu

Valla karabuğday yoğurtla da oluyor meyveyle de oluyor, pilav gibi de oluyor. Tadı oldukça tuhaf gerçi ama tok tutuyor.
O zamaaaannnn ne diyoruuuz bu kış o diz üstü çizme bu bacaklara olacaaakkkk

Yihuuu

Valla karabuğday yoğurtla da oluyor meyveyle de oluyor, pilav gibi de oluyor. Tadı oldukça tuhaf gerçi ama tok tutuyor.
O zamaaaannnn ne diyoruuuz bu kış o diz üstü çizme bu bacaklara olacaaakkkk

Ay meyveyle denemedim cnm yulaf lapası gibi olur heralde
Evetttttt
Olacakk
1 normal öğün olsa proteinli
1 yeşil elma olsa ara öğün
1 de karabuğday yoğurt baharat
Sen nasıl düşünüyorsun canım?

Ay meyveyle denemedim cnm yulaf lapası gibi olur heralde
Evetttttt
Olacakk
1 normal öğün olsa proteinli
1 yeşil elma olsa ara öğün
1 de karabuğday yoğurt baharat
Sen nasıl düşünüyorsun canım?
Sabah 1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği ile haşlanmış yumurta ve biraz süzme peynirli kahvaltı
Öğle 5-7 kaşık karabuğday lapası ve bir meyve
Akşam yine 5-7 kaşık karabuğday lapası yoğurt ve salatalık rendelerim gibi düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…