Seninle aynı kilodayiz canım. Bu hafta kapışalım mı cuma gününe kadar bakalım kim daha çok eksi görecek..
Evet çoktandır gelmiyordum.Bu arada bayağı kilo aldım.Cuma günü 88.6 idim.Sen kaç kg aldin? Epeydir gormemistim ben seni eski ad aijoo
Buradan uzaklaşınca kilolar geliyor.Düzenli menü yazmak da işe yarıyor.Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Ben bugün kahvaltı etmiş bulundum pazartesi tartılırım artık.
Tamamen bir diyet uygulayamasamda önümüzdeki haftadan itibaren akşam yemeğini erkene çekmeyi planlıyorum. bunun yanısıra hergün tempolu olmasada yürüyüşe başlıyorum.
Sizlerde birkaç fikir yazarsanız hem kendinizi hem bizleri motive etmiş olursunuz.
Veeeee en önemlisi buraya daha sık uğramayı düşünüyorum
Kiloyu yeni almışken hemen vermeye dönünce daha hızlı gider. İnşallah sende bir an evvel hizlica verirsinEvet çoktandır gelmiyordum.Bu arada bayağı kilo aldım.Cuma günü 88.6 idim.
Siz olduğunuzu tahmin etmiştim.
Buradan uzaklaşınca kilolar geliyor.Düzenli menü yazmak da işe yarıyor.
Canım yapabilirsin.bence de ameliyat çözüm değil. Bir kez daha dene bu defa olacsk inşallah. geçen gün biriyle tanıştım. 10 yıl boyunca 90 kg üstüymüş. Sürekli diyet modu ama hiç verememiş. Sonra az ekmekle 1 d ekmekle veremiyorum komple ekmeği bulguru bırakacam demiş. İlk4 gün gerçekten zorlandım dedi.ama sonrası çok çabuk geçti ben bile inanamadım dedi.4 5ayda 100 üstü kilodan 67 ye düşmüş ort30 kg vermiş.ilk 2 ay yürüyüş de yapmamış ama yemeklerin yanına salata yaptm hep dedi.evli çocuğu var sarma dolma da yaptım ama tadına bakmadım dedi.çünkü tartıda eksi daha çok mutlu etti beni demişti.. Bunları sizinle de paylaşmak istedim inan arada 3 5gün detoks tarzı yapsak bile çok farkedecek. Atıyorum herkes perşembe ve cuma günü hiç karbonhidrat almayacak.sadece 2 gün sıkı 5 gün normal diyet yapsak bile çok güzel kilo verebilirizMerhaba hanımlar
Dün bir sürü tetkik yaptırdıktan ve 2-3 tetkik daha kalmışken dr un sözleri kulağımda çınlayıp durdu "son çaren mi ?" dedi birkaç defa. Eşim de ısrarla sordu, istemediğini ameliyatsız kilo vermem için destek olacağını söyledi. Bir sürü ameliyatsız başarı hikayesi gösterdi. Korkuyordum zaten kesin kararlı olmadığımı ve içimde şüphe duyduğumu fark ettim. O yüzden ameliyattan vazgeçtim. Aslında sık karar değiştiren biri değilimdir ama korkum ağır bastı.
Gittim bugün karabuğday aldım. Lapa yapıp öğle ve akşamları onu yiyeceğim sabah ta yumurtalı bir kahvaltı yapacağım.
Açıkçası yine yapabilirim diye bir heves geldi bana.
Haydi bismillah
aslında şöylede olabilir 5 ay gibi bir vaktin olucak bu süre zarfında sağlıklı beslenip bir deniyebilsen bir yandanda tekiklerin devam etse olmadı ameliyat olurdun. ameliyatda sonrasında çok emek istiyor, zorlu bir süreç gerçekten ameliyat olan herkeste başarıp ideal kilosuna ulaşıp koruyamıyabiliyor. zaten 2 yıl sonra yine normal bir şekilde iştahınla başbaşa kalıyorsun ben ikinci kere ameilyat olan insan tanıyorum yada ameliyat olmuşta başarıya ulaşmış arkadaşta var fakat hem hep diyette hemde çok düzenli spor yapıyor ....
Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarCanım yapabilirsin.bence de ameliyat çözüm değil. Bir kez daha dene bu defa olacsk inşallah. geçen gün biriyle tanıştım. 10 yıl boyunca 90 kg üstüymüş. Sürekli diyet modu ama hiç verememiş. Sonra az ekmekle 1 d ekmekle veremiyorum komple ekmeği bulguru bırakacam demiş. İlk4 gün gerçekten zorlandım dedi.ama sonrası çok çabuk geçti ben bile inanamadım dedi.4 5ayda 100 üstü kilodan 67 ye düşmüş ort30 kg vermiş.ilk 2 ay yürüyüş de yapmamış ama yemeklerin yanına salata yaptm hep dedi.evli çocuğu var sarma dolma da yaptım ama tadına bakmadım dedi.çünkü tartıda eksi daha çok mutlu etti beni demişti.. Bunları sizinle de paylaşmak istedim inan arada 3 5gün detoks tarzı yapsak bile çok farkedecek. Atıyorum herkes perşembe ve cuma günü hiç karbonhidrat almayacak.sadece 2 gün sıkı 5 gün normal diyet yapsak bile çok güzel kilo verebiliriz
Oncelikle basin sağolsun..Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarÖnce ben de ameliyatı bekleme süresinde diyet yapayım dedim ama benim annemin başına geldiği ve onu kaybetmeme sebep olduğu için ciddi ameliyat sonrası komplikasyon korkum var ve kafamın içinde arkadan arkadan sürekli beni didikleyip durdu o korku. Önceden 2-3 ay veriyordum kendime kilo vermek için olmayınca bırakıyordum. Bu sefer en az 1 yıl veriyorum kendime yavaş yavaş sindire sindire vermek için başarılı olmak için elimden gelenin en üstünü yapacağım. Çok zor olacak biliyorum ama en azından hedeflerim 5 er kilo şeklinde olacak.
Diyete devam ettigimiz soylenemez ama uzun yillardir bu topikteyiz . TeşekkürlerAmine Busra 60kiloyum Cookiie canlarım burada uzun zamandır diyete devam ettiğinizi bilmiyordum ama çok sevindim
Herkese kolay gelsin
olsun güzel sohbet ortamınız var,birbirinizi tanıyorsunuz daha nolsunDiyete devam ettigimiz soylenemez ama uzun yillardir bu topikteyiz . Teşekkürler
valla hiç bilmiyorum ama toparlamam gerekli kendimi.şişkinliktir o çabucak gider. ne zaman başlıyorsun güzel listelerine?
bende yarın yarım saat yürüyüş yapıyım diyorum bir yerden başlamak lazım
Fazla devam etmiş sayılmam ben amaAmine Busra 60kiloyum Cookiie canlarım burada uzun zamandır diyete devam ettiğinizi bilmiyordum ama çok sevindim
Herkese kolay gelsin
Olsun sinerjiniz var tatlımFazla devam etmiş sayılmam ben ama
Canım Allah rahmet eylesinDesteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarÖnce ben de ameliyatı bekleme süresinde diyet yapayım dedim ama benim annemin başına geldiği ve onu kaybetmeme sebep olduğu için ciddi ameliyat sonrası komplikasyon korkum var ve kafamın içinde arkadan arkadan sürekli beni didikleyip durdu o korku. Önceden 2-3 ay veriyordum kendime kilo vermek için olmayınca bırakıyordum. Bu sefer en az 1 yıl veriyorum kendime yavaş yavaş sindire sindire vermek için başarılı olmak için elimden gelenin en üstünü yapacağım. Çok zor olacak biliyorum ama en azından hedeflerim 5 er kilo şeklinde olacak.
Katılıyorum canımCanım yapabilirsin.bence de ameliyat çözüm değil. Bir kez daha dene bu defa olacsk inşallah. geçen gün biriyle tanıştım. 10 yıl boyunca 90 kg üstüymüş. Sürekli diyet modu ama hiç verememiş. Sonra az ekmekle 1 d ekmekle veremiyorum komple ekmeği bulguru bırakacam demiş. İlk4 gün gerçekten zorlandım dedi.ama sonrası çok çabuk geçti ben bile inanamadım dedi.4 5ayda 100 üstü kilodan 67 ye düşmüş ort30 kg vermiş.ilk 2 ay yürüyüş de yapmamış ama yemeklerin yanına salata yaptm hep dedi.evli çocuğu var sarma dolma da yaptım ama tadına bakmadım dedi.çünkü tartıda eksi daha çok mutlu etti beni demişti.. Bunları sizinle de paylaşmak istedim inan arada 3 5gün detoks tarzı yapsak bile çok farkedecek. Atıyorum herkes perşembe ve cuma günü hiç karbonhidrat almayacak.sadece 2 gün sıkı 5 gün normal diyet yapsak bile çok güzel kilo verebiliriz
Yihuuu
Yihuuu
Valla karabuğday yoğurtla da oluyor meyveyle de oluyor, pilav gibi de oluyor. Tadı oldukça tuhaf gerçi ama tok tutuyor.
O zamaaaannnn ne diyoruuuz bu kış o diz üstü çizme bu bacaklara olacaaakkkk
Sabah 1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği ile haşlanmış yumurta ve biraz süzme peynirli kahvaltı
Ay meyveyle denemedim cnm yulaf lapası gibi olur heralde
Evetttttt
Olacakk
1 normal öğün olsa proteinli
1 yeşil elma olsa ara öğün
1 de karabuğday yoğurt baharat
Sen nasıl düşünüyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?