Geçmişe bak olmak istediğimiz kişi bu değildi. Ama artık geçmiş. Solkelen ve geleceğe bak.Buraya yazmadım kötü enerji vermim diye ama çok mücadele ediyorum kendimle günlerdir.
Kendimden vazgeçmiş durumdayım bunuda istemiyorum.
Nasıl geçicek bu durum bilmiyorum.
Bu kadar zor değildi kendimi boşuna üzdüm durdum dedim daha öncede denedim uğraştım oldu başardım.
Ama şu an sanki bütün başarabildiğim her şey sıfırlanmış gibi hiç yok gibi.
Tamam bıraktım dedim noldu öyle kilo almadım ama nefes alamıyorum şişkinlikten.
Beni en iyi siz anlıyorsunuz ben de sizleri.
Kesinlikle çok iyi anlıyorum. Aynı şeyi kısa bir zaman önce ben de yaşadım. Bir pazar gezeyim dedim ama yarım saat bile yürüyemedim.Nefesim tıkandı. Kafada bitirmek bile o kadar zor kiBuraya yazmadım kötü enerji vermim diye ama çok mücadele ediyorum kendimle günlerdir.
Kendimden vazgeçmiş durumdayım bunuda istemiyorum.
Nasıl geçicek bu durum bilmiyorum.
Bu kadar zor değildi kendimi boşuna üzdüm durdum dedim daha öncede denedim uğraştım oldu başardım.
Ama şu an sanki bütün başarabildiğim her şey sıfırlanmış gibi hiç yok gibi.
Tamam bıraktım dedim noldu öyle kilo almadım ama nefes alamıyorum şişkinlikten.
Beni en iyi siz anlıyorsunuz ben de sizleri.
Geçmiş olsun.Selam canım epeydir gelemiyorum bir sürü iş güç hastane işleri felan yoğun geçiyor günlerim bu hafta karnelerden sonra Kumbağ gidicem çocuklarla orda da bir kaçgün işim olur temizlik felan ondan sonra gelirim inşallah bu arada Dr kolonoskopi ve endoskopi istedi yaptırdım miğdemde gastrit bağırsaklarda huzursuz barsak sendromu diye bir hastalık çıktı sonuçları daha kendi Dr ma götürmedim ilaç tedavisi olacakmışım bu hafta diş işimde var yoğun yani inşallah tertemiz sağlıklı bir şekilde gelirim
Allah rahmet eylesin,size de büyük sabırlar diliyorum.bak olmak istediğimiz kişi bu değildi. Ama artık geçmiş. Solkelen ve geleceğe bak.
Bugün bizim ölen yavrumuzun doğum günü. Hep bir ağlıyoruz ama hiçbir giden geri gelmiyor. Kimden neyden geçersen geçgeçen dönmüyor
Menüne afiyet olsun. Tartinda hayırlı olsun inşallah sana çok güzel eksiler getirsinİyi akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menüm
Sabah 2 küçük haşlanmış yumurta,2 parmak kadar beyaz peynir,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,2 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği, çay
Öğle yemedim akşama kadar 3 kupa sütlü filtre kahve
Akşam 8 çorba kaşığı karabuğday lapası,3 çorba kaşığı yoğurt,1 salatalık
Başladığım gün benim tartı 123 göstermişti ama dr 119 dedi. Bugün iyice sabah bir 117 gösterdi bir 121 baktım pil yeri paslanmış çok da su yedi zaten iyice bozuldu. Başka bir tartı aldım netten komple vücut ölçümleri yapabilen şarjlı birşey. Adsız bir marka ama yorumları çok iyiydi. İnşallah sorunsuz gelir
Afiyet olsunİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü yazayım da ne yediğimi göreyim
Kah kavrulmuş biber
ekmek (biraz fazla oldu)
3 zeytin peynir
Akşam Fırınlanmış tavuk 3.4 d patetes yarım d ekmek ayran
Hayırlı olsun tartın. Hep güzel sonuçlar göreceksin inş. Canım sadece 3 5 kg versen gerisi gelecek emin ol. Abim xxl m bedene düştü ve hiç aşırı aç kalmadı sadece son lokmayı yememiş tatlıyı kontrollu yemiş bir de günlük 20 dk yürüyüş iş yerine 10 dk gidiş dönüş yolu sadeceİyi akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menüm
Sabah 2 küçük haşlanmış yumurta,2 parmak kadar beyaz peynir,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,2 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği, çay
Başladığım gün benim tartı 123 göstermişti ama dr 119 dedi. Bugün iyice sabah bir 117 gösterdi bir 121 baktım pil yeri paslanmış çok da su yedi zaten iyice bozuldu. Başka bir tartı aldım netten komple vücut ölçümleri yapabilen şarjlı birşey. Adsız bir marka ama yorumları çok iyiydi. İnşallah sorunsuz gelir
İyi akşamlar arkadaşlar
Bugünkü menüm
Haydi hanımlarrrrr
Önemli olanı, kendinize en uygun gördüğünüz beslenme şeklini uygulamak
Önceden güzel kilo verdiğiniz listeleriniz vardır eminim
Hadi tekrar yazın ve kaçamak ekleyerek bir hafta yapın
Sonuca baktıktan sonra zaten devam etmek istersiniz
Herkese mutlu ve eksili bir hafta diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?