Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmişe bak olmak istediğimiz kişi bu değildi. Ama artık geçmiş. Solkelen ve geleceğe bak.
Bugün bizim ölen yavrumuzun doğum günü. Hep bir ağlıyoruz ama hiçbir giden geri gelmiyor. Kimden neyden geçersen geç geçen dönmüyor

Kesinlikle çok iyi anlıyorum. Aynı şeyi kısa bir zaman önce ben de yaşadım. Bir pazar gezeyim dedim ama yarım saat bile yürüyemedim.Nefesim tıkandı. Kafada bitirmek bile o kadar zor ki
Ama yapabiliriz inanıyorum

Gittim ip aldım ve kendime maks.42 bedenin giyebileceği bir kazak başladım. Dün geceden beri bir parçasının yarısına geldim bile ve o kadar inançla örüyorum ki...
Sonra çıkardım pijamalarımı normal kıyafet giydim hafif bir makyaj yaptım. Güzel bir kahve oluyor bir yandan. Daha iyi hissediyorum. Yine bir güç geldi bana ve gitmemesi için elimden geleni yapacağım.

Haydi hanımlar tökezledik mi ? haydi kalkalım...yeniden başlayalım...

Geçmiş olsun.
Allah rahmet eylesin,size de büyük sabırlar diliyorum.

İyi akşamlar arkadaşlar

Bugünkü menüm
Sabah 2 küçük haşlanmış yumurta,2 parmak kadar beyaz peynir,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,2 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği, çay
Öğle yemedim akşama kadar 3 kupa sütlü filtre kahve
Akşam 8 çorba kaşığı karabuğday lapası,3 çorba kaşığı yoğurt,1 salatalık

Başladığım gün benim tartı 123 göstermişti ama dr 119 dedi. Bugün iyice sabah bir 117 gösterdi bir 121 baktım pil yeri paslanmış çok da su yedi zaten iyice bozuldu. Başka bir tartı aldım netten komple vücut ölçümleri yapabilen şarjlı birşey. Adsız bir marka ama yorumları çok iyiydi. İnşallah sorunsuz gelir

Menüne afiyet olsun. Tartinda hayırlı olsun inşallah sana çok güzel eksiler getirsin

Hayırlı olsun tartın. Hep güzel sonuçlar göreceksin inş. Canım sadece 3 5 kg versen gerisi gelecek emin ol. Abim xxl m bedene düştü ve hiç aşırı aç kalmadı sadece son lokmayı yememiş tatlıyı kontrollu yemiş bir de günlük 20 dk yürüyüş iş yerine 10 dk gidiş dönüş yolu sadece

İyi geceler

Menümü yazayım Kahvaltı klasik 2 haşlanmış yumurta, az peynir 2 dilim kızarmış ekmek, 4 adet zeytin domates salatalık , iki lokmamada tereyağı sürdüm

Öğlen : yarım kase mercimek çorbası, bir servis kaşığı yeşil fasulye, bir buçuk servis kaşığı yumurtalı patates kavurması bir dilim ekmek yarım puaça

Ara, bir avuç fıstık

Akşam saat 21:30 bir orta-boy mangolu pink berry üstüne 1 kaşık ananas, bir kaşık kuru kaysı bir kaşıkta granola koydurdum

Yediklerim istediğim gibi olmadı fakat fazlada yemedim suyumu Iyi içtim gün içinde birde kahvem var

Canım çok güzel afiyet olsun
Benim 1.500 kalori civarı oldu ama 200 gr gitmiş dünden etiketlicem seni , 2 günün yazarım bu akşam :)

Haydi hanımlarrrrr
Önemli olanı, kendinize en uygun gördüğünüz beslenme şeklini uygulamak
Önceden güzel kilo verdiğiniz listeleriniz vardır eminim
Hadi tekrar yazın ve kaçamak ekleyerek bir hafta yapın
Sonuca baktıktan sonra zaten devam etmek istersiniz
Herkese mutlu ve eksili bir hafta diliyorum

İyi akşamlar

Menüm
Sabah 2 dilim büyükçe ekşi may.tam buğ.ekm. 1 çorba kaşığı zeytin ezmesi, çay
Öğle 9 kaşık karabuğday lapası, küçük bir muz,1 tatlı kaşığı bal
Akşam 1 ızgara köfte,8 kaşık karabuğday lapası,1 salatalık,1 domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…