Şok değil de bir veya iki gün Detoks yapabilirsingünaydınn güzeller , 87 kiloyla devam , resmen vücudum kendini korumaya aldı ilginç bir şekilde . ne yaptıysam da 86 göremedim, şok diyet filan mı uygulasam diyorum
Ben de uzun zamandır 87 88 89 kilodayım..bikaç yıldır bu şekilde arada 84 85 gördüm ama çok kısa süreligünaydınn güzeller , 87 kiloyla devam , resmen vücudum kendini korumaya aldı ilginç bir şekilde . ne yaptıysam da 86 göremedim, şok diyet filan mı uygulasam diyorum
kırmamız lazımmBen de uzun zamandır 87 88 89 kilodayım..bikaç yıldır bu şekilde arada 84 85 gördüm ama çok kısa süreli
senin de tartı yukarı çıkmış canım. ucundan kenarından başlayacağız.Mutlu hafta sonları arkadaşlar
Bugün tartıldım 98.6 yanlış hatırlamıyorsam sabahki kilomu unuttumbunuyorum herhalde
Bende tam diyet kafasına girmedim ama tek emin olduğum şey var o da hafiflemem gerektiği
Bugün meğer beklenen gunmus ama ben beklemiyormusumGünaydın bugün ki kilom 83 ellerim ayaklarım bacaklarım ağrıyor. Biraz ödem var sanırım. Perşembe 82.4 du
Günaydınöğün saatleri kaç gibi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?