Haşlayıp kaynatmıyorsun yaniiiYok canım tuz da eklemiyorum sadece 1 bardak karabuğday 2 bardak kaynar su ekleyip kapağını kapatıyorum sabaha kocaman oluyorlar.
Aynı canım artık regl olana kadar böyle gidecek sanırımGeçmiş olsun şimdi nasılsın?
Haslayınca hacim olarak 1 katı şişiyor ama akşamdan sabaha bırakınca 2 katı şişiyor çok güzel doyuruyor. Ama söyleyeyim değişik bir kokusu var. İlk etapta zorlanabilirsinHaşlayıp kaynatmıyorsun yaniiibir nevi bu yulaf görevini görüyor dimii, bende alıp bir deniyim nerden alıyorsun migrosta filan vardır yolum düşünce alırım
harikasın çok sevindim canım. moral olmuştur sanaGünaydın,kilo bildirimim
Geçen hafta:88.6
Bu hafta:85.8
Giden: 2.8
İlk hafta olduğu için çok gitti.Keşke hep böyle olsa
ben de çok yorgunum. AVM ye gittik. dolaştık çok yoruldum. gelir gelmez duşa girdim de rahatladım. ama şimdi yatsam uyurum.Çok yorgunum
Cumartesi pazar evde olursan dinlenirsinÇok yorgunum
ahahhahbu cümleyi yazmaktan nefret ediyorum ama öyle oldu: bugün dışarıda olduğumdan kaçtı! ama dünkü kararımdan vazgeçmedim
17 Haziran 2022
sabah 10.30
sosisli biberli omlet
1 kk otlu peynir+ 1 kk kaşar peyniri
5 zeytin
1 tk pekmez
domates salatalık kapya biber
1,5 dilim ekmek
öğlen 14.00
Arbys junier etli menü (etli sandviç+ baharatlı patates+ kola)
ara
1 kase ruffles cips + 3 kare çiko
1 maden suyu (konstantre meyve özü ekledim az)
akşam 19.15
ali nazik
1 kase noodles
jalepino biber turşusu
yatana kadar 2 lt su
12.000 den fazla adım
Teşekkürler,ilk hafta olduğundan çok oldu ama yine de dediğiniz gibi Moral oldu.☺harikasın çok sevindim canım. moral olmuştur sana
Başarılar diliyorum.Cumartesi pazar evde olursan dinlenirsin
Ben bu sabah kalkamadım işe bile geç gittim. yarın sabah kızı okula sınava götürdükten sonra işe geçerim
Pazar da sınav + akşama gidilmesi gereken kına olduğu için çalışmıyacağım
öğün saatleri kaç gibi canım?İyi akşamlar,menüm
Sabah: 1 dilim ekmek,peynir,lor,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,şekersiz çaylar
İkindi: 1/3 gözleme, 1 avuç leblebi, 3 yemek kaşığı süzme yoğurt,2 kiraz (devamlı bir şeyler yemek istedim)
Akşam: 1/3 dilim ekmek,küçük tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt,2 kiraz
Şekersiz çaylar
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?