Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar dün bütün gün dip bucak temizlik yaptım baya yoruldum. Bu sabah artı 1 kg gördüm. Hepsi kg değil birazı ödemdir diye teselli ediyorum kendimi.
Benim de bayram hedefim 79 kg.. Vallahi bu kg hamile kalmama da engel. Bu ay gidip rahim filmi çektirecepim biraz korkuyorum da açıkcası.
Cumartesi 89.2
Kilom 90.2

bende bebek için tedavi görüyorum canım , bu ay başı rahim filmi çektirdim, Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla

Günaydın,kilo bildirimim
Geçen hafta:88.6
Bu hafta:85.8
Giden: 2.8
İlk hafta olduğu için çok gitti.Keşke hep böyle olsa
Maşallah

Günaydın kızlarrr
Tartım kötü çıktı ama moralimi bozmayacagim. Yeni bir baslangic yapacagim

Eki Görüntüle 3085188
Yerimmm

Bravo

Canım o bazal metabolizma hızındır

Günayyydınn KK nın enn güzel hatunları ❤
Huzurlu haftalar

Eki Görüntüle 3086249

Mezuniyet, piknikler, karne ve en son sınav derken bitirdik şükür.
Nasıl herkes iyi mi?
Huzurlu mutlu haftalar bebek

1111 yeni başlangıç demekk numerolojide anlamı var canım

Ölçüleri artırabiliriz öğünler hep bildiğimiz şekil zaten
Evet banada masum bir liste geldi. O yüzden denemek istedim. Kilomuza göre bence de arttırabiliriz ama
Ben bu şok diyet listelerinin kaçamakla beraber kilo verdirdiğini, ona yer bırakarak bize moral verdiğini düşünüyorum

Çay koy kızzzzz

Kahvaltıda yemediysen ara öğün ye 1 dilim ya da akşam oda bugünlük. Bi iki gün alışalım sonra sıkıcaz inş

O yorgunluktan olur canım şişlik

Bencede 10 gün dişimizi sıkınca tartıda gzel sonucu görünce daha motive olabiliriz. Sonuxta 10 gün kısa bir süre

Selam kızlar napıyonuz, hal keyfiniz nasssıl

benim bu gün konturol tartım vardı ama mağlum dönemin başındayım ve şişkinliğim var. tikkat ediyorum

Kızlar ne soracağım benim istanbul içi modern genç model abiye elbise ...vs almam lazım hangi maheleden bulabilirim netten veya instagramdan bulamıyorum hep aynı modeler çok sıkıcı önereceğiniz bir yer varmı ben avcılardayım ve istanbul içi elbiseyi bulabileceğim semti bilmiyorum

Canım ben Avrupa Yakası'nda hiç bilmiyorum benim için ilgili ilçe Kadıköy.
Ümraniye çarşının da iyi olduğu söyleniyor bir bakılabilir

Son düzenleme:
20 Haziran 2022

sabah 09.15
peynirli omlet (2 tk yulaf unu var)
domates

öğlen 12.15
zeytinyağlı sebze yemeği
1 servis kaşığı pilav

ara 16.30
4 küçük kuru kayısı

ara 18.30
10 kaju fıstığı

akşam 19.30
etli patlıcan yemeği
1 servis kaşığı basmati pilav
cacık

yatana kadar 1,5 lt su

İyi akşamlar,dün diyet olamadı,aslında iyi gidiyordu da akşam bozuldu.Bu yüzden yazmadım.
Bugünkü menüm
Sabah: 1 dilim ekmek,peynir,lor,zeytin,salatalık,domates,acı biber,yeşillik,şekersiz çaylar
İkindi: 1 lokma gözleme, 3 erik,4 kiraz,1 kayısı, 1 sade kahve, 1 yemek kaşığı süzme yoğurt
Akşam: 1/3 dilim ekmek,küçük tabak patlıcan yemeği,acı biber,1 kase cacık
Şekersiz çaylar
2 lt su

Canım ben Avrupa Yakası'nda hiç bilmiyorum benim için ilgili ilçe Kadıköy.
Ümraniye çarşının da iyi olduğu söyleniyor bir bakılabilir
Benim içinde karşı taraf tam bir muama evet söyleniyor duydum kadıköyü bir günde halletmem lazım fazla zamanım yok çalıştığım için fazla vakit ayıramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…