bende bebek için tedavi görüyorum canım , bu ay başı rahim filmi çektirdim, Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıylaGünaydın kızlar dün bütün gün dip bucak temizlik yaptım baya yoruldum. Bu sabah artı 1 kg gördüm. Hepsi kg değil birazı ödemdir diye teselli ediyorum kendimi.
Benim de bayram hedefim 79 kg.. Vallahi bu kg hamile kalmama da engel. Bu ay gidip rahim filmi çektirecepim biraz korkuyorum da açıkcası.
Cumartesi 89.2
Kilom 90.2
MaşallahGünaydın,kilo bildirimim
Geçen hafta:88.6
Bu hafta:85.8
Giden: 2.8
İlk hafta olduğu için çok gitti.Keşke hep böyle olsa
YerimmmGünaydın kızlarrr
Tartım kötü çıktı ama moralimi bozmayacagim. Yeni bir baslangic yapacagim
Eki Görüntüle 3085188
BravoBugün tartı günümüz mü oldu ben cumartesi sanıyordum 1 litre su içmiş bulundum öyle tartıldım.
Geçen hafta 123
Bugün 120
Fark -3
Geçen hafta 123 olduğum gün dr 119 ölçmüştü. Ama ben evdeki tartıdan devam edeceğim mecbur.
Tabii ki sudur bu ama olsun hâlâ ellerim ayaklarım şiş. Hiç değilse ödem gitmiş biraz
Eki Görüntüle 3085338
Bu da genel ölçülerim sürekli obez obez gösteriyor ama sağlıklı yazdığı günleri de göreceğim inşallah.
Kalori olayını anlamadım sadece 1 litre su 2 kupa da filtre kahve içmiştim
Huzurlu mutlu haftalar bebekGünayyydınn KK nın enn güzel hatunları ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 3086249
Mezuniyet, piknikler, karne ve en son sınav derken bitirdik şükür.
Nasıl herkes iyi mi?
1111 yeni başlangıç demekkBayrama kadar 3 hafta var ilk hedefimiz inşallah bayrama kadar bozmamak.
Benim cumartesi bildirimim yine o lanetli sayı 111,1
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
@nisan34
Mthn83
LenaG
mesirmacunu
Cookiie
@19Temmuzda69um
@Leyal_
misafir1001
@Fit mutlu anne
Ölçüleri artırabiliriz öğünler hep bildiğimiz şekil zaten
Ben bu şok diyet listelerinin kaçamakla beraber kilo verdirdiğini, ona yer bırakarak bize moral verdiğini düşünüyorumEvet banada masum bir liste geldi. O yüzden denemek istedim. Kilomuza göre bence de arttırabiliriz ama
Sakin ol sen bekle hazır olduğun günü büşraGünaydın bende tam adapte olamadim hâla ne yazikki. O kadar çok yoruluyorum ki sürekli birşeyler yemek istiyorum
Kahvaltıda yemediysen ara öğün ye 1 dilim ya da akşam oda bugünlük. Bi iki gün alışalım sonra sıkıcaz inşMusmutlu iradeli bol hareketli haftalar arkadaşlar
Bugün bende ucundan kıyısından başlıyorum inş ama aklımda dün yaptığım börek varyesem mi yemesem mi diye düşünüp duruyorum kararı size bıraktım ne derseniz onu yapıcam geç cevap verirseniz tüm suç sizde benene
O yorgunluktan olur canım şişlikGünaydın kızlar dün bütün gün dip bucak temizlik yaptım baya yoruldum. Bu sabah artı 1 kg gördüm. Hepsi kg değil birazı ödemdir diye teselli ediyorum kendimi.
Benim de bayram hedefim 79 kg.. Vallahi bu kg hamile kalmama da engel. Bu ay gidip rahim filmi çektirecepim biraz korkuyorum da açıkcası.
Cumartesi 89.2
Kilom 90.2
Allah güzel sonuç almayı nasip etsin hepinizebende bebek için tedavi görüyorum canım , bu ay başı rahim filmi çektirdim, Rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla
aminn bonusum aminn :) yer gök duayla , Allah razı olsun dualarında bizi de unutmuyorsunAllah güzel sonuç almayı nasip etsin hepinize
Hızlı verme derdim yok zaten. Bu kilonun üzerine eklememe olarak azar azarda vermeye çalışarak geçircem artik. Bu tempoda kati diyet yapamamSakin ol sen bekle hazır olduğun günü büşra
Bencede 10 gün dişimizi sıkınca tartıda gzel sonucu görünce daha motive olabiliriz. Sonuxta 10 gün kısa bir süreHuzurlu mutlu haftalar bebek
1111 yeni başlangıç demekknumerolojide anlamı var canım
Ben bu şok diyet listelerinin kaçamakla beraber kilo verdirdiğini, ona yer bırakarak bize moral verdiğini düşünüyorum
Çay koy kızzzzz
Aynen canımBencede 10 gün dişimizi sıkınca tartıda gzel sonucu görünce daha motive olabiliriz. Sonuxta 10 gün kısa bir süre
Canım ben Avrupa Yakası'nda hiç bilmiyorum benim için ilgili ilçe Kadıköy.Selam kızlar napıyonuz, hal keyfiniz nasssıl
benim bu gün konturol tartım vardı ama mağlum dönemin başındayım ve şişkinliğim var. tikkat ediyorum
Kızlar ne soracağım benim istanbul içi modern genç model abiye elbise ...vs almam lazım hangi maheleden bulabilirim netten veya instagramdan bulamıyorum hep aynı modeler çok sıkıcı önereceğiniz bir yer varmı ben avcılardayım ve istanbul içi elbiseyi bulabileceğim semti bilmiyorum
Ben ters yönde gidiyorum 85 gördüm ve dahası yazlık kaprim dar geldiBu özel gün bitiminde 81 olmam gerekiyor sanırım hem ödem hem kilo gitmiş olur
Yaaaa olmazki ama hemen o kaprinin sana rahat olması lazım. çabuk bişeyler yap başla ödem atıcı yeşil çay, ananas ....vsBen ters yönde gidiyorum 85 gördüm ve dahası yazlık kaprim dar geldi
Benim içinde karşı taraf tam bir muama evet söyleniyor duydum kadıköyü bir günde halletmem lazım fazla zamanım yok çalıştığım için fazla vakit ayıramamCanım ben Avrupa Yakası'nda hiç bilmiyorum benim için ilgili ilçe Kadıköy.
Ümraniye çarşının da iyi olduğu söyleniyor bir bakılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?