Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun. karabuğday lapasının içinde sadece su ve tuz mu var? başka birşey ekliyor musun?
Yok canım tuz da eklemiyorum sadece 1 bardak karabuğday 2 bardak kaynar su ekleyip kapağını kapatıyorum sabaha kocaman oluyorlar.

Musmutlu günler arkadaşlar
Bu hafta kör topal diyete başlıyım dedim migrenim tuttu üç günüm yatakta geçti. Bu gün göz açtım elhamdülillah cumartesi bi tartılalım bakalım kaç olmuşum
Gecmis olsun migrende cok fena. Benimde hafif hafif varda direniyorum

Öğlen tatlı yiyince akşamı yemedim inş dengelemiştir. Ay bu aralar sene sonu etkinlikleri çok oluyor. Herkes tatil öncesi bulaşma piknik vs oluyor.benim için bu hafta çok zorlu. Sonrasında daha rahat olurum bir de yürüyüşe çıkarım sabahları. Senin de çalışma ortamın seni çok etkiliyor ama istersen tadına bile bakmadan günü bitirirsin. Ben çok kararlıyım eylülde bu kiloyla okula başlamayacam. 70 leri muhakkak görecem

Ben şuan kilomu hiç bilmiyorum ama son zamanda kilo verdiğimi söyleyenler oldu. Dün bekarken giydiğim bir kot pantolonun içine rahatca girdim çok mutlu oldum
Tabi o kadarda değil normalde mom jean olan pantolon tayt gibi oldu

kızlar ben düşündüm taşındım ve bir karar aldım. bu aralar üzerimdeki enerji düşüklüğü ve yoğunluk sıkı diyet yapmama engel oluyor. ama böyle de çok dağınık ve kalorili besleniyorum. çok irileşti vücudum. yarından itibaren miktar ayarlı ve düzenli beslenemeye başlayacağım. şu an sıkı diyet yapmaya hazır değilim. ama ölçülü yemeye başlarsam az da olsa gider, tartı yukarı çıkmaz. bu da iyi bir şey bence.
biraz da hareket kattık mı olaya gayet güzel olur bence.

Merhaba hanımlar

Bugün aşırı regl ağrısı çektim daha başlamadı en azından 1 haftası var. Normalde ağrı kesici içmeyi sevmem ama bugün 5 taneyi bulmuşum.
Düzenli ve sağlıklı beslenemedim.
Sabah yiyemedim.
Öğle yarım kır pidesi ve 1 bardak ayran
Akşam üstü 2 muz yedim
Saçma sapan bir gün oldu. Eşim de geç gelecekmiş onunla birşeyler atıştırırmıyım bilmiyorum.

Ben de aynen bu ara o moddayım. Yediğimin porsiyonuna dikkat ediyorum. Yoksa çok fazla artı çıkardım. Mesela bugün kek börek yedim . Dikkat etme fikrim olmasaydı 2.3 d yerdim ama birer d kısıtladım. Yani başka bir insana göre böyle diyet olamaz ama bu şartlarda benim için bu başarı.

Bugünün menüsü
Kah 3 zeytin
1er çay k. Tereyağı bal pekmez
Yoğurt peynir çok az yufka ekmek

Öğlen 1 d kek 1 d börek 1 kurabiye
Ara sütlü kahve
Akşam yarım kadar tavuk döner kavun

Akşam için biber patlıcan közlettm fırında. Ama kızımın yarım dürümünü yiyince yemedim artık Kah yerim inş.
Bunlar yerine düzgün sebze yiyeyim dedim ama olmadı. Okulda mecburen kek börek yedim. Yarın da arkadaşlarla yibe buluşacağız Kah hafif yapar oradakilerini kısıtlı yerim. Haftaya da daha sıkı olur inş

aynen canım. iyi yapmışsın. zararın ne kadarından dönersek kârdır bu bize bu şartlarda çok iyi gelecek

Bende şuan oyleyim. Cocuklar hasta az once bisküvi yemek zorunda kaldim bu gecede uyku yok mesela
İyi geceler küçüklere geçmiş olsun.
Menüm:
Sabah:1 dilim ekmek,peynir,lor,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,şekersiz çaylar
İkindi:5 erik,5 kiraz,2 kayısı,1 avuç leblebi,2 lokma peynir-ekmek,biber
Akşam: 1/2dilim ekmek,küçük tabak fırında patates,biber,1 kase yoğurt
2 litre su
Şekersiz çaylar

Geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…