Yok canım tuz da eklemiyorum sadece 1 bardak karabuğday 2 bardak kaynar su ekleyip kapağını kapatıyorum sabaha kocaman oluyorlar.afiyet olsun. karabuğday lapasının içinde sadece su ve tuz mu var? başka birşey ekliyor musun?
Gecmis olsun migrende cok fena. Benimde hafif hafif varda direniyorumMusmutlu günler arkadaşlar
Bu hafta kör topal diyete başlıyım dedim migrenim tuttu üç günüm yatakta geçti. Bu gün göz açtım elhamdülillahcumartesi bi tartılalım bakalım kaç olmuşum
Öğlen tatlı yiyince akşamı yemedim inş dengelemiştir. Ay bu aralar sene sonu etkinlikleri çok oluyor. Herkes tatil öncesi bulaşma piknik vs oluyor.benim için bu hafta çok zorlu. Sonrasında daha rahat olurum bir de yürüyüşe çıkarım sabahları. Senin de çalışma ortamın seni çok etkiliyor ama istersen tadına bile bakmadan günü bitirirsin. Ben çok kararlıyım eylülde bu kiloyla okula başlamayacam. 70 leri muhakkak görecemSaat 2 ye kadar hiç bişey yemediğini göze alırsak öğlen az yiyerek bırakmışsın çok iyi
bende fren tutmayabilirdi
Bende liste yazamadım ilk haftam ve tam düzen oturtamadım. birde daha sürdürülebilir bir beslenme ile gitmek istiyorum. tatlı krizim geldimi çukulata yiyorum yaz meyvelerinide severim geçen hafta bol kuruyemişli, meyveli, dondurmalı çukulatalı geçti
Çok sevindim bonusum. Hadi bu yaz bizim yazımız olsunSelamlar
Başladım inşallah devamı gelir ❤
111 çıktım olsun 2-3 artık takılmıyorum.
Amine Busra
60kiloyum
74FRIDA
bengisu022
nisan34
@Mthn83
LenaG
@paranerde
Cookiie
@Leyal_
misafir1001
@Fit mutlu anne
@iceteavecheesecakelutfen
büşra ben yarın başlıyorum ölçülü beslenmeye. sıkı yapmayacağım. sonra hızlanırız.Gecmis olsun migrende cok fena. Benimde hafif hafif varda direniyorum
Ben de aynen bu ara o moddayım. Yediğimin porsiyonuna dikkat ediyorum. Yoksa çok fazla artı çıkardım. Mesela bugün kek börek yedim . Dikkat etme fikrim olmasaydı 2.3 d yerdim ama birer d kısıtladım. Yani başka bir insana göre böyle diyet olamaz ama bu şartlarda benim için bu başarı.kızlar ben düşündüm taşındım ve bir karar aldım. bu aralar üzerimdeki enerji düşüklüğü ve yoğunluk sıkı diyet yapmama engel oluyor. ama böyle de çok dağınık ve kalorili besleniyorum. çok irileşti vücudum. yarından itibaren miktar ayarlı ve düzenli beslenemeye başlayacağım. şu an sıkı diyet yapmaya hazır değilim. ama ölçülü yemeye başlarsam az da olsa gider, tartı yukarı çıkmaz. bu da iyi bir şey bence.
biraz da hareket kattık mı olaya gayet güzel olur bence.
aynen canım. iyi yapmışsın. zararın ne kadarından dönersek kârdırBen de aynen bu ara o moddayım. Yediğimin porsiyonuna dikkat ediyorum. Yoksa çok fazla artı çıkardım. Mesela bugün kek börek yedim . Dikkat etme fikrim olmasaydı 2.3 d yerdim ama birer d kısıtladım. Yani başka bir insana göre böyle diyet olamaz ama bu şartlarda benim için bu başarı.
Bende şuan oyleyim. Cocuklar hasta az once bisküvi yemek zorunda kaldim bu gecede uyku yok meselabüşra ben yarın başlıyorum ölçülü beslenmeye. sıkı yapmayacağım. sonra hızlanırız.
anladım canım. geçmiş olsun.Bende şuan oyleyim. Cocuklar hasta az once bisküvi yemek zorunda kaldim bu gecede uyku yok mesela
İyi geceler küçüklere geçmiş olsun.Bende şuan oyleyim. Cocuklar hasta az once bisküvi yemek zorunda kaldim bu gecede uyku yok mesela
HarikaaGünaydın kızlarrr
Tartım kötü çıktı ama moralimi bozmayacagim. Yeni bir baslangic yapacagim
Eki Görüntüle 3085188
Geçmiş olsun şimdi nasılsın?Merhaba hanımlar
Bugün aşırı regl ağrısı çektim daha başlamadı en azından 1 haftası var. Normalde ağrı kesici içmeyi sevmem ama bugün 5 taneyi bulmuşum.
Düzenli ve sağlıklı beslenemedim.
Sabah yiyemedim.
Öğle yarım kır pidesi ve 1 bardak ayran
Akşam üstü 2 muz yedim
Saçma sapan bir gün oldu. Eşim de geç gelecekmiş onunla birşeyler atıştırırmıyım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?